Bilinçaltı Mesaj Programı : Ücretsiz ve Türkçe
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hocam lafım sana değil de, kendime saygıyı, öz güveni böyle saçma sapan yollarla mı öğrenecem...
Bu programın maksimum kullanım amacı ilaç içeceğini unutmamak, rapor hazırlayacağını unutmamak vs...
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Moderatör
Bu psikolojik tedaviyle alakalı birşey olsa gerek.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Öğrenciler içinde uygun olabilir, öyle gezinirken zırt bi taraftan br baloncuk çıkıyor ve bir formül söylüyor.3 dk sonra başka bir tane ister istemez aklılda kalabilir..
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
hocam lafım sana değil de, kendime saygıyı, öz güveni böyle saçma sapan yollarla mı öğrenecem...
Bu programın maksimum kullanım amacı ilaç içeceğini unutmamak, rapor hazırlayacağını unutmamak vs...
belki kendinize göre haklısınız ama buna bile ihtiyacı olabilecek insanlar vardır..geçenlerde reklam panolarında görmüştüm teknoloji bağımlılığıyla ilgili konferans mı kongre mi onun gibi bişey vardı..böyle bir kongre uluslararası boyutta yapılıyorsa düşün artık gerisini..günümüz toplumunda böyle şeylerin yapılması ve kullanılması gayet normal..demek ki ihtiyaç olmuş ve böyle bir program yapılmış..
çocukken kasetsiz çalışan 160 küsür oyunlu atarimiz vardı..abim saatlerce televizyonun başından kalkmaz hep oyun oynardı..en sonunda birgün annemin yanına geldi ve "anne ağzımdan atari tadı geliyor" dedi..meğer kollardan birinin düğmesi çıkınca bu da parmağını içine sokarak saatlerce o şekilde oynamaya çalışmış ve vücudu belli miktarda elektriğe maruz kalmış sonrasında akşam sokaktan eve geldiğimde atarinin parçaları evin her tarafına dağılmış vaziyetteydi...annem bir hayli stres atmış olmalıydı
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
-
mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı
belki kendinize göre haklısınız ama buna bile ihtiyacı olabilecek insanlar vardır..geçenlerde reklam panolarında görmüştüm teknoloji bağımlılığıyla ilgili konferans mı kongre mi onun gibi bişey vardı..böyle bir kongre uluslararası boyutta yapılıyorsa düşün artık gerisini..günümüz toplumunda böyle şeylerin yapılması ve kullanılması gayet normal..demek ki ihtiyaç olmuş ve böyle bir program yapılmış..
çocukken kasetsiz çalışan 160 küsür oyunlu atarimiz vardı..abim saatlerce televizyonun başından kalkmaz hep oyun oynardı..en sonunda birgün annemin yanına geldi ve "anne ağzımdan atari tadı geliyor" dedi..meğer kollardan birinin düğmesi çıkınca bu da parmağını içine sokarak saatlerce o şekilde oynamaya çalışmış ve vücudu belli miktarda elektriğe maruz kalmış
sonrasında akşam sokaktan eve geldiğimde atarinin parçaları evin her tarafına dağılmış vaziyetteydi...annem bir hayli stres atmış olmalıydı
Son zamanlarda duyduğum en enteresan anı sanırım=) yorum yapacak yer bulamadım=)
-
Ne edec em bundan sonra mesaj programını
masaj programı varmı masaj?
şöyle yımışak yımışak
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Ne edec em bundan sonra mesaj programını
masaj programı varmı masaj?
şöyle yımışak yımışak
Gürol abi şöyle buyur
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
nedenamaya adlı üyeden alıntı
yav ondan işyerimde var bana bilinçaltında lazım
yumuşak eli hatunlar falan filan
ne bu koltuk yav dan dun dan dun adamıın anasını ağlatıyor
-
Arkadaşlar indirmeyin, Metris'ten yazıyorum?!!!!
-
Yabancı dil kelime dağarcığı geliştirmekte yardımcı olabilir...
-
En büyük bilinçaltı programı hükümet dahası ne olsun.Onca şey yapıyorlar ama bi başkaldırış bile yapamıyoruz.Biliçaltımızda umursamazlık yerleşmiş.
-
Super Moderator
Programın saçmalığı sapanlığı bir yana, muhtemelen programlama öğrenen biri, ekrana yazı...vs yazdırmayı keşfedip, güzel de bir kılıf uydurmuş (ki bence saygı duyulası tarafı bu olmuş), ilgi çekici bir isim ve amaçla sürmüş ortalığa...
Her topal eşeğin de bir alıcısı olduğundan, bu tip bir isimle anlamadan dinlemeden buna bel bağlayacak bir çok insan çıkacaktır ortaya...
-
Bilinçaltı diye şu aşağıdaki gibi bişey olmasın? Bir psikolog olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu tarz kolaya kaçan yöntemler; NLP de dahil, işin özünde insanın hayatında net bir fark yaratmazlar; ancak eski bir binaya badana çekmeye benzer. Görünüş değişir ama bina aynı bina...
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Bilinçaltı diye şu aşağıdaki gibi bişey olmasın?
Bir psikolog olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu tarz kolaya kaçan yöntemler; NLP de dahil, işin özünde insanın hayatında net bir fark yaratmazlar; ancak eski bir binaya badana çekmeye benzer. Görünüş değişir ama bina aynı bina...
peki videodaki subliminal mesaj teknikleri ne oranda işe yarıyor?
-
Susam sokağı ile büyütülen çocuklar şimdi simit saraylarına mahkum edildi diyor, tez ne kadar doğru bilinmez, belki bir sempati yaratmıştır susama karşı ama simit saraylarının dolup taşmasının sebebi ucuz ve damak tadımıza hitap ediyor olmasıdır, aynı dönerciler gibi.
Orada varsa varsa pembe mavi çizgi filmindeki din düşmanının cami silüetine çocuğu işettirmesidir. İnsanlar islam dinine ne kadar düşman olmuşlar hayret ettim.
-
Subliminal mesaj konusu üzerine çok fazla komplo teorisi üretilen bir konu. Genelde araştırmalar bu tip mesajların pek etkisi olmadığını gösteriyor ama ufak da olsa bir etkisi var aslında. Özellikle reklamlarda çok kullanılan bir teknik; filmlerin içinde de bol bol var. Uzun döneme yayılınca bir fark yaratabilir belki; ama cinsellik konusunda subliminale günümüzde çok da gerek yok aslında. Cinselliği çok fazla nesneleştirme var; işin duygusal, ruhsal boyutu fazlasıyla geri plana atılıyor o da sıkıntı yaratıyor işte.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Subliminal mesaj konusu üzerine çok fazla komplo teorisi üretilen bir konu. Genelde araştırmalar bu tip mesajların pek etkisi olmadığını gösteriyor ama ufak da olsa bir etkisi var aslında. Özellikle reklamlarda çok kullanılan bir teknik; filmlerin içinde de bol bol var. Uzun döneme yayılınca bir fark yaratabilir belki; ama cinsellik konusunda subliminale günümüzde çok da gerek yok aslında. Cinselliği çok fazla nesneleştirme var; işin duygusal, ruhsal boyutu fazlasıyla geri plana atılıyor o da sıkıntı yaratıyor işte.
cinsellik mevzusunda dediğin gibi artık gizli mesaj vermeye çok gerek kalmadı
tv nin ilk zamanlarından bu yana hem kılık kıyafete dikkat etmek hususunda ciddi gerileme olduğu gibi
gerek diziler gerek programlarla aslında ahlaksızca olan bir çok durum kanıksatıldı
şu da var ki bu subliminal teknikler halen mevcut
eğer etkisi yoksa neden birileri ısrarla bunu kullanıyor? bunlar kimler?
şöyle bir video izlemiştim:
http://www.youtube.com/watch?v=rDwr1-LOHRQ
-
Yav güzel düşünülmüşte 10 dakkada gözlerimin içine etti ya. Göz bozmaktan başka bi işe yaramaz abi bu . Daha az dikkat çekici tepkilerle arka planda çıksa msjlar daha güzel olurmuş. Yamuldum valla ya
-
Bence gereksiz
Alacaksın bir kitap okuyacaksın arkadaş..
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler