30 dakikada tekirdağ!!!!!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar uzun yıllardır SS motor kullanan bir abim bana bakırköyden tekirdağa motorla 27-30 dk arasında gittiğini söyledi pek inanmadım ama bozuntuyada vermedim yaklaşık 130 km yol sizce mümkün mü?
lütfen SS kullanan ve tekirdağ köftesi muhabbetini bilen birileri bu sürede gidilebilir mi? gidilemez mi? bilgilendirin lütfen..
Reklamlar
-
Çimsunuz?nereyesunuz?çimlerdensunuz?tanuşamaduk?
-
Bakırköy'le Tekirdağ arası 130 km dir. Bakırköy'den yola çıkan bir araç, sabit hızla 30 dk'da Tekirdağ'a ulaştığına göre, bu aracın hızını hesaplayınız.
Motosikletli Kaplumbağa...
-
adım hakan 31 yasındayım doğma büyüme istanbulluyum, trafik derdinden arabadan vazgeçip honda cbr 250 r alarak motor dünyasına giriş yaptım daha yeni vede tedirginim istanbula araç kullanmak zor motor nirvanaymış
-
-
40-45dk olabilir,silivri civarında yollar kötü çünkü orada 180i geçemeyeceği yerler olacaktır.sabah erken saatte çıkar boş yolda iyide gazlıyorsa olur.ama bakırköy diyosun hani bi beylikzüdü olsa...Trafik bir kitlese bakırköyden beylikdüzüne 30dk da gider migros avm de hamburger yer evine döner
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
bana söylenen gece saat 1 civarı bakırkoy sahilden 6 tane ss 1000 cc ve de 600 cc llik SS'ler yarısa yarısa saat 01:30' da tekirdağ merkeze indikleri şeklinde.
+ 1 depo benzini tekirdağa kadar bitirip köfteyi yedikten sonra yeniden benzin alıp gece 03:20 gibi istanbula geri dönmüşler yaklaşık 4 sene falan önceymiş, artık edirne yapıyolarmış gazlamak için falan filan.
yani abim dediğim kişiyi 10 küsür senedir tanırım hep 1000lik SS kullanır hayabusayı bu motor bana gelmez diyip R1 den vazgeçmez şuanda da altında modifiyeli R1 var.
konuya inanasım var ama abartı geldi biraz.
-
Yalan söylüyorsunnnnnnn!!
en az 10-15 dakika eksiltilmiş anlatılırken
anlatılanları boşveriyorum ben Hakan kardeş,fikrimce sen bu muhabbetlere çok erken girmişsin,aman dikkat bu gazlarda enaz motora verilen gaz kadar tehlikelidir..
-
sen ona minimum 10 dakka ekle...
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
bakırköyden otoban'a çıkması 30 dakika sürer zaten
beylikdüzü veya büyükcekmece desen anlarım otoban'a kolaylıkla çıkabilir.kaldıki otoban'da birçok noktada yol bozuktur.köstebek yuvasından farksız cukurlar var.
Hızını soracagım muhtemelen onuda şişirecektir.Belki farkında degildir cogu ss'ci gibi bonneville hız rekorunu kırmıs olabılır
-
gençliğimde yani 18li yaşlarda bi gaz sonucu pert ettiğim 600 cc lik bi motor var bende pertten döndüm
-
5 dakkada beşiktaş mevzusu da mı yalan?
-
pek tabiki dorudur,
hatta SS çiler söylüyorsa tamamen doğrudur )))))
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
bu işte tek bir eksik nokta var anlatmadığı bakırköyden tekirdağa TEK TEKER gitmiştir kesin atlamış bence nu ayrıntıyı.
-
ya şimdi 150-200 km/h hızdan hiç düşmeden gitse 1 saatte gider arabayla ben 1,5 saate gidiyorum ortalama 130-140 km/h hızla gece değilde sabah 5 te günün ilk saatlerinde çıktık dese bi derece 10-15 dk fazla söylemiştir dicem ama ne biliyim ikilemde kaldığım için size soruyorum zaten
-
Faruk.UZN adlı üyeden alıntı
bu işte tek bir eksik nokta var anlatmadığı bakırköyden tekirdağa TEK TEKER gitmiştir kesin atlamış bence nu ayrıntıyı.
Abi izmir çeşme arasını tek teker gidene şahit oldum da bakırköyden tekir dağa duymadım
-
İnleyen nameleeeeeerrrrrrrrrrr
ruhumu sardıııııııııııııııııııııııııııı
bir rüyaki orda heeeeeeepppppppppppppp
SS ler vardıııııııııııııııııııııııııııııııı
-
Hazerfan dan Tekirdag pervaneli ucak ile 25 dk suruyor. Gerisini sen tahmin et
Yasli bir adam doktora gider ve sikayetini belirtir. Arkadaslar ile kahvede oturuyoruz hepimiz emekliyiz hepsi ballandira ballandira anlatiyor gece soyle idim yatakta yok boyleydim yatakta 18 lik delikanli gibi. Bende tik yok Doktor bey ne yapamam lazim?
Doktor kisa ve oz cevapliyor. Eeee ne olacak sende onlar gibi yap tabiki , yalan soyle!
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bizim bir tanıdıkda 1000'lik SS ile Sakarya'dan İzmit'e 4 dakika da geldiğini söyemişti bi ara...
Tabi,yersen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)