30 dakikada tekirdağ!!!!!!
Reklamlar
-
Sadista adlı üyeden alıntı
haklı olduğun konular var ama biz işin farklı bir boyutuna değinirsek 1 yada 2 silindir 4 zamanlı motorlardan başkasını kullanmamış bi sürücüysek
4 silindirli bir makinenin neler yapabildiğini ancak duyarız o duyduklarımızı da elimizdeki ile karşılaştırdığımızda inanmamak en doğal hakkımız
tamm 4 silindir bi makineye binmemiş olabilirsin o yüzden inanmış olabilirsin. bende de 600f vardı son hızını deneyemedim ben 220 yapmıştım en fazla ne bilim bana sallıo gibi gelio geneli.tekirdağa nası yrm saatte gidilmiceini zıppırman anlatmış son mesajında.öte yandan racing makineleri sevmememin bi nedeni de bu sallayan kullanıcılar zaten.
Reklamlar
-
haklı olduğun konular var ama biz işin farklı bir boyutuna değinirsek 1 yada 2 silindir 4 zamanlı motorlardan başkasını kullanmamış bi sürücüysek
4 silindirli bir makinenin neler yapabildiğini ancak duyarız o duyduklarımızı da elimizdeki ile karşılaştırdığımızda inanmamak en doğal hakkımız
tek silindir çist silindir 4 silindir 6 silindir 8 silindir (doch - vtec - porsh syt - v6 - v8 vs.) kullanan biri olarak mümkün değil. düz bir çizgi olsa kaymak gibi yol dediğimiz bi yol olsa mümkünde gerisi sallama hepimiz azçok biliyoruz. değilmi
2011 honda vtec le bir iddaa doğrultusunda ankara gişelerden istanbul gişelere 3 saatte varacağını iddaa eden (karacan plastiğin sahibi serkan bey) 2 depo ile ortalama 235-240 km hızda 3 saat 40 " varmıştır.
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Üstad nasıl bir matematiğin var senin, gözünü seveyim...
niye nesi varmış lisede öğrendiğim formülü kullandım
1 km/h 1 saatte gittiğin yol demektir,
sen farlı biliyosun sanırım yani buna göre 1 km hızla yürüsen 1 saate 1 km yol gidersin
-
benim 250 cc motor 100 km de 1 lt den az yakıyor ... bak mantığınıda açıklayım
eve çıkarıyorum km saatini 0'lıyorum koşu bandına hafif meyil verip motoru üstüne çıkarıyorum yanlardan sabitleyim motoru çalıştırıyorum koşubandının ayarını yapıyorum kapıyı kapatım diğer odada müzik dinliyorum televizyon seyrediyorum kitap okuyorum..
hayal gücü herşey mümkün
-
Kurallar uyalım ya lütfen neyin muhabbetini yapıyoruz burda, sabit hız 260 la mi gitti o adam şimdi?
Kaç kişinin ölümüne sebep olur bu biraz düşünelim.
Bu forumda hız la alakalı henüz bir uyarı görmedim daha yeniyim bakalım...
-
1 km/h 1 saatte gittiğin yol demektir,
sen farlı biliyosun sanırım yani buna göre 1 km hızla yürüsen 1 saate 1 km yol gidersin
bende hesapladım doğruluk payı var gibi görünüyo
130 km mesefa/ 100 km/h saatte 100' le giderse = 1,30 saat yapar
130 km mesafe/ 200 km/h saatte 200' le giderse = 45 dk yapar
e SS'ler malum 300 ü 20 sn de görüyorlar ortalama 230 km/h ile giderse yapabilir
ben inanamayı tercih etmeye başladım.
130 km mesefa/ 100 km/h saatte 100' le giderse = 1.3 saat yapar = yazı ile bir bir-nokta-üç saat = 1 saat 18 dakika = Totalde 78 dk... yani bir-buçuk saat değil. Siz de 1,3 yazmışsınız ama 1 saat 30 dakika gibi düşünmüşsünüz. Çünkü sonradan hızı 2 katına çıkarınca süreyi yarıya çekip 45 dakika demişsiniz.
Ayrıca en basitinden X km bir mesafeyi 2X km/h süratle gidersen 0.5(1/2) saatte yani 30 dakikada alabilirsin. 130 km lik bir mesafe için bu da 230'a değil 260 km/h hıza tekabül etmektedir. Bunu da yol boyunca 260la sabit, yada ortalama olarak 260'ı yakalamak için yer yer +300 km/h hızla giderek yapabilirler.
Kaldı ki bu bahsi geçen 130km mesafe bakırköyden mi yoksa otoban başlangıcından olan mesafe mi bilmiyorum ama gerisini de sen düşün artık...
Sen de doğru biliyorsun ama yanlış kullanıyorsun formülleri
-
-
130 km mesefa/ 100 km/h saatte 100' le giderse = 1.3 saat yapar = yazı ile bir bir-nokta-üç saat = 1 saat 18 dakika = Totalde 78 dk... yani bir-buçuk saat değil. Siz de 1,3 yazmışsınız ama 1 saat 30 dakika gibi düşünmüşsünüz. Çünkü sonradan hızı 2 katına çıkarınca süreyi yarıya çekip 45 dakika demişsiniz.
Ayrıca en basitinden
X km bir mesafeyi
2X km/h süratle gidersen 0.5(1/2) saatte yani 30 dakikada alabilirsin. 130 km lik bir mesafe için bu da 230'a değil 260 km/h hıza tekabül etmektedir. Bunu da yol boyunca 260la sabit, yada ortalama olarak 260'ı yakalamak için yer yer +300 km/h hızla giderek yapabilirler.
Kaldı ki bu bahsi geçen 130km mesafe bakırköyden mi yoksa otoban başlangıcından olan mesafe mi bilmiyorum ama gerisini de sen düşün artık...
dedim ya liseden kalma bilgi diye 31 yasındayım hata yapmam normal
-
Ayrıca en basitinden
X km bir mesafeyi
2X km/h süratle gidersen 0.5(1/2) saatte yani 30 dakikada alabilirsin. 130 km lik bir mesafe için bu da 230'a değil 260 km/h hıza tekabül etmektedir. Bunu da yol boyunca 260la sabit, yada ortalama olarak 260'ı yakalamak için yer yer +300 km/h hızla giderek yapabilirler.
130km ---> 130km/h = 60dk =>
30 dk = (130km/h) * 2
30 dk = 260 km/h
daha mı basit bir anlatım oldu bana mı öyle geldi
Motosikletli Kaplumbağa...
-
SS makina ile 30 yarim saat boyunca oyle bir hizda gitseniz bile motordan indigindizde eliniz ayaginiz tutmaz. Ben kac defa 600cc yarislarinda yaris sonunda fenalasan yarisci gordum. Adam kendini kasmaktan kulce gibi oluyor.
Adam bu yolu 1 saate yapmistir.
Vardiginda saatini 15 dk geri almistir.
15 dk da delikanli hikayesi payi demistir
Alin size 30 dk.
Adam cuvalla para vermis,
Kadaran 300
Ne diyecek size 4 saate tekir daga mi gittim
Sukur yeni nesil telefonlarda GPS tracker var. Yola cikmadan basiyorsun dugmeye , her seyi kaydediyor. Nerde kac yaptin , guzergahin , ne kadar surdu. Bunu gostersin inanirim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
130km ---> 130km/h = 60dk =>
30 dk = (130km/h) * 2
30 dk = 260 km/h
daha mı basit bir anlatım oldu bana mı öyle geldi
Hayır sen resmen MotorKafa yaptın milleti burda. Bu nasıl anlatım, oklar, yönler, yıldızlar felan!!! Ayrıca kahrolsun ezberci eğitim sistemi
-
hepinizin denklemi yanlış
olayı kuantum mekaniğiyle değerlendirmeniz gerekiyor
-
30 dk da 130 km gittiyse , saattle ortalama 260 km hızla gitmesi gerekiyor. Hem de bakırköy den tekirdağa kadar, trafiği var, kırmızı ışığı var virajı var, kamyonu, konvoyu var..
iyi sallamış.
-
Fotoğraflar teze... Bu Cumartesi gününden.
Ortalam hız 110-120 ışıklarda bol durmalar beylik düzünden- bakırköye trafik kallavi
Yolculuk2 saat 5 dakika molaları çıkınca 1 saat 40 dakika yol 140 km..
Köfteler fena lezzetli ve sulu...
-
1 saat 40 dakika inandırıcı bir rakam olsa da plank sabitiyle çelişiyor
-
O arkadaşı kandırmışlar gece karanlığından faydalanıp.
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar teze... Bu Cumartesi gününden.
Ortalam hız 110-120 ışıklarda bol durmalar beylik düzünden- bakırköye trafik kallavi
Yolculuk2 saat 5 dakika molaları çıkınca 1 saat 40 dakika yol 140 km..
Köfteler fena
lezzetli ve sulu...
http://g1204.hizliresim.com/w/b/494zh.jpg
çoook ayıp. Hiç yakıştıramadım
kokusunu alıyorummm
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
bir gidin beee
ikitelliden bahçelievlere gittim geldim
bakın bakalım saat kaçta bundan önceki mesajım
birde şimdi bakın saate
siz halamı çozep anlaşamadınız bu mevzunun yalan olduğunu
yalannnnn söylüyorsunnnnnnnnnnnnnnn yalaaaaaannnnnnnnnnnn
-
Sonuçta kınalıdan sonrası tekirdağ sınırları içine giriyo Yalan atsa bile günahı yok
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
gazlamakmış. anca birbirinizi gazlarsınız böyle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)