Ss ci muhabbeti avcı muhabbetinden farksız oldu artık.Yok şöyle viraja girdim yok şöyle ayı çıktı karşıma.
Ss ci muhabbeti avcı muhabbetinden farksız oldu artık.Yok şöyle viraja girdim yok şöyle ayı çıktı karşıma.
http://www.youtube.com/watch?v=-L4e0FqvyGo
Video mesaja nasıl ekleniyor? Page not found diye saçma sapan yazılar çıkıyor bende.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
ben çorludan tekirdağa 25 dk da gidiyorum
bu kawasaki bir başka dostummm
ben hesapladım saatte 280-300 km hızla gitse .. tekirdağa girişte hakkın hikmetine sellektör yapsa , hızır acil gelmesiyle morgtantan çıkış işlemleri bittikten sonra meftayı öyle namazı öncesi defnedebilirsiniz arkadaşlar.
honca accord 2004 model 2.4 motor. 190 beygir. 2005 yılında bir pazar sabahı kahvaltı içib bayrampaşa tepe cafe de buluştuk. kahvaltıyı yaptık. öğle yemeğine boludaki daha önceden defalarca gittiğimiz bir cağ kebapçısına gidelim diye espri yaptık. 11.50 de çamlıca gişelerdeydik. 12:05 de kaynaşlı gişelerden giriş yaptık. banka hesabına bağlı olan ogs den para çekimini de teyit etmiştik daha sonraki günlerde. şimdi bir saatte bolu dağına vardık diyorum inanmıyorlar. varın hesabını siz yapın. araçta. hız ortalamsını da 197 olarak kaydetmişti. ardımızdan ceza tutanağı falan da gelmedi. gittim dediyse kefenini cebine koymuş gitmiştir. koca adam yalan mı söyleyecek.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Arkadasina sorsana herhangi bir avci kulüp yada dernegine üye mi?
bi arkadaş var yemin ediyo abim diyarbakırdan ankaraya 10-11 dakikada geliyor diye
ilk başta inanmamıştım.
sonra abisiyle tanıştım adam harbi gidiyormuş.
Diyarbakır 2. Taktik Hava Üs Komutanlığı pilot yüzbaşı
Vay beee koçyiğitlerin arkasıda oluk oluk geliyor
bende 60 km hızı arada yaptığımı söyleyip kasılıyorumya yuh olsun bana.bir koyamadık kefenimizi cebimizede basamadık ona yanarım.
bende hesapladım doğruluk payı var gibi görünüyo
130 km mesefa/ 100 km/h saatte 100' le giderse = 1,30 saat yapar
130 km mesafe/ 200 km/h saatte 200' le giderse = 45 dk yapar
e SS'ler malum 300 ü 20 sn de görüyorlar ortalama 230 km/h ile giderse yapabilir
ben inanamayı tercih etmeye başladım.
Bak kardeş
bizim imalat çorlu velimeşede
ev bahçeşehirde
araba 5,30 BMW (sattım kurtuldum)
bassıyorsun gidiyor meret 240-250 rahat görüyorsun
90 km uzaklık
17-20 dk falandı ortalama varmam oda dört tekerlek,gündüz sabah çok erken saat trafik yok gibi
delik deşiği görüyorsun yani yolda, gece gibi değil
bakırköyden hiç değil,
bakırköy sahilden basacaksında teme çıkacaksın,hiç trafik olmasa uçsan 10 dk
gerisi?
ben istanbul doğumluyum anne baba edirne, tekirdağ barbarosta yazlık var doktorlar sitesinde devamlı gittiğim yol
bakırköy değilde incirli dese inanırım bende SS kullandım zamanında ne yapabileceğini biliyorum makinenin
yüksek ihtimalle teme selimpaşadan çıkmışlardır sonra tem'den çıkıp sahilden de devam etmişlerdir diye düşünüyorum
o zamanda yaklaşık 8 km karları oluyo yol müsayitse yapılabilir kanaatine vardım ben
bakırköyden mecidiyeköye cuma akşam iş çıkış trafiğinde 17dkda giden bi kurye vardı beyaz sowa çıkmıştı ona inanırım ama bu racingcilerde sallama eğilimi olduğunu gözlemledim ne derlerse şüpheli yaklaşıorum.
haklı olduğun konular var ama biz işin farklı bir boyutuna değinirsek 1 yada 2 silindir 4 zamanlı motorlardan başkasını kullanmamış bi sürücüysek
4 silindirli bir makinenin neler yapabildiğini ancak duyarız o duyduklarımızı da elimizdeki ile karşılaştırdığımızda inanmamak en doğal hakkımız
A noktasında B noktasına giden ss ciler.130 km yolu 30 dk gittiklerini idda ediyorlar.
Buna göre ;
a)Aşırı hız saat farkını azaltmıştır.
b)Yolda hiçbir engelle takılmadan 250 km/h gitmişlerdir.
c)Baktıkları saatin pili zayıfladığı için 1 dk, yarım dk olarak ilerlemektedir.
e)Bir deli bir taş bir kuyu kombinasyonudur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)