günaydın ramazanım bu dediklerinden hiç birini gözlemlemedim ne performans düşüklüğü ne mavi duman, ne ıslık sesi , nede kendi gendine gaz yiyip stop etmemesi tabi bu bunları yaşamayacağım anlamına gelmiyor ,
hatırlarsın bundan bir müddet evvel arabamı satılığa çıkarmıştım çevreden bir galerici tanıdık bir akraba aracılığı ile gelmiş arabaya bakmaya , o fikrini söyledi ben fiyatımı söyledim,
sonra iş arabaya bakmaya geldi , çalıştır dedi çalıştırdım ve ilk saniyelerde söylediği şey turbo üflüyor kelimesi oldu
şimdi az ço0k eli anahtar tutan bir arkadaşınızım motordan aman aman çakmam lakin motorun çalışmasında bir anormallik yada herhangi bir ses algılayamadım bu güne kadar, belkide turbo bozulacağına işarettir ama galericinin fiyatı kırmak için böyle bir şey uydurduğunu düşündüm
taki evvelsi gün istanbula gitmek üzre arabayı kardeşime verene kadar , yağı değişmesi gerekiyordu izmitte değişmiş ve aynı şeyleri oradaki tamircide söylemiş (turbonun üflemesi)
zaten izmite gitmişken kardeşime söylemiştim bir göster bakalım arabayı turboda bi nanelik varmı ?
olay şu an bundan ibaret seni arayacağım müsaitsen ,
bu arada askerliği yiyemedin olm hala hadi gel gariii daaaaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:48 ----------
araba 4 yıldır bende hüseyincim benden önceki sahipleri sert kullanmış olabilirler bilemiyorum ama ben 2000 devirlerin üzerine nadiren çıkarım ve 100 km hızları yüksek hızlar olarak sayan biriyim
yani biraz narin kullanırım ama nasip, inşallah en az hasarla bu işi atlatırız
teşekkür ederim sağol