satır arası (üzerimize 7500 mermi boşaltmışlar.)
Reklamlar
-
Çobanlardan ip bulamadıkları için ellerimiz serbestti. Yan yana tek sıra dizdiler. Kalaşnikof’larla taradılar bizi. G3, Kanas, Bixi de vardı bazılarında. Olay yeri tutanağında gördüm sonradan. Üzerimize 7500 mermi boşaltmışlar. Yaralanmıştım ama ölmedim. Çünkü şehit olan arkadaşlarım üzerime düşmüşlerdi. İkinci gün yapılan operasyonda 67 PKK’lı öldürüldü. Birinin cebinden benim cüzdanım çıktı. Künyelerimizi takmışlardı. Şimdi gazı bitmiş çakmak gibiyim. Devlet bir “pardon” bile demedi. Kaçakçı kadar değerimiz yok mu? İki çocuğuma babalık yapamıyorum.
http://gundem.milliyet.com.tr/cenesi...25/default.htm devamı için...
Reklamlar
-
USTA ya sormak lazım bu işleri askerlik yangelip yatma yeri deel dediydi bir ara o bilir, iki oğlundan biri ÖZEL sebeplerden (neyse artık) askerlik yapmadığından o pek bilemezde diğer çocuğu 45 gün kadar yaptı iyi bilir.
-
Moderatör
Olayın üstü kapatıldığı gibi,
bu konu da kapanır yakında.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
memleketin en iyi evlatları dövüşür canını verir onlara teşekkür edilmez.kaçakcı pkk ya yataklık yapanlar sivil şehit sayılır..böyle adaletmi olur.
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
USTA ya sormak lazım bu işleri askerlik yangelip yatma yeri deel dediydi bir ara o bilir, iki oğlundan biri ÖZEL sebeplerden (neyse artık) askerlik yapmadığından o pek bilemezde diğer çocuğu 45 gün kadar yaptı iyi bilir.
ustaya hak vermek lazım her ana oğul doğurur ama her ananın oğlunu asker yapmazlar. neden (yan yana ranzalarda yatacan gerekirse dağda kalacan toplu halde hamama gidecen "" en önemlisi 2 saat nöbet"" boştan yere diğer askerler mındar olmasın...dimi.
zurnanın zart dediği yeride gördük (habur sınır kapısı)
bu usta açılım yapmadan önce biz millet olarak bunu bi gereydik iyice açaydık işte ozaman açılım iyi olurdum ...
-
Bu nasıl bir iştir nasıl bir vicdandır okuması bile tüylerimi diken diken etti o gazinin yerine kendimi koyuyorumda daha kötü durumlarda olucağım kesin.
Kuldan hayır yok Allah yardımcıları olsun.
-
kardeşim vanda asker,kayınçomda askerde.böyle konuları okuyunca canım sıkılıyo yav.
-
bahar yorgunluğundan mıdır nedir? bu gün bu konunun ehemmiyetine uygun bir halet-i ruhiye içinde değilim
bunlar büyük planların parçaları
bu havalarda başlayabilir bahar esintileri
bu havalarda vazgeçebiliriz eve gitmekten
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
bahar yorgunluğundan mıdır nedir? bu gün bu konunun ehemmiyetine uygun bir halet-i ruhiye içinde değilim
bunlar büyük planların parçaları
bu havalarda başlayabilir bahar esintileri
bu havalarda vazgeçebiliriz eve gitmekten
Tiger bu kadar derin konuşma seni anlayabilen 5-10 kişiyiz sonuçta. İçim çok kötü oldu,sıkıldım insanların bunlara inanmasından. Şimdi de bilerek Türk sınırına Suriye'den ateş açılıyor diye bir muhabbet çıkaracaklar,asıl korkum ondan. Maksat sınırımızın güvenliği deyip Suriye'ye dalmak, ne yapsalar da usta inanmaz artık Esad'a.
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
-
boşuna açıyorsunuz arkadaşı bu konuları
devlet her zaman en iyi çalışan elemanını en o.ç elemanına s......tirir
devlet memuru olanların tamamı bu konuyu bilir ayrıca o saldırıda yaralananlar gazi değildir
sadece üstün hizmet madalyası verilir ve bundan dolayı çok düşük (komik) bir maaş bağlanır
o yüzden ben hiç bir zaman bu devlete güvenmedim güvenmiyeceğimde
ben 47 yaşında emekli olacam ama 65 yaşına kadar maaş alamıyacam hiç bir özlük hakkım olmayacak
ama ağalar 2 yıl millet vekili olacak atılsalar bile emekli maaşı almaya devam edecekler
biz de bunları söylediğimizde devlet düşmanı ilan ediliriz
adem80 adlı üyeden alıntı
kardeşim vanda asker,kayınçomda askerde.böyle konuları okuyunca canım sıkılıyo yav.
nerede asker bana özelden at ilgilenelim
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Vatan uğruna ölmek için biz değersiz kullara ihtiyaç var. Güzel memleketimin güzelliklerini paylaşmaya gelince "Sen daha çocuksun aklın ermez böyle yüce konulara..." denir. Milli bayramlarda "vatan millet Sakarya" heyt kim tutar bizi!
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
-
KAYA28 adlı üyeden alıntı
ustaya hak vermek lazım her ana oğul doğurur ama her ananın oğlunu asker yapmazlar. neden (yan yana ranzalarda yatacan gerekirse dağda kalacan toplu halde hamama gidecen "" en önemlisi 2 saat nöbet"" boştan yere diğer askerler mındar olmasın...dimi.
zurnanın zart dediği yeride gördük (habur sınır kapısı)
bu usta açılım yapmadan önce biz millet olarak bunu bi gereydik iyice açaydık işte ozaman açılım iyi olurdum ...
Ah ah ne güzel günlerdi hamdolsun
ne hoş fotoğraflar çıkmıştı ortaya
ATATÜRK süz BAYRAK sız cadır mahkemeleri falan harikaydı,80 yıldır özlemini duydukları gibi
tam ustalık
-
djan adlı üyeden alıntı
Tiger bu kadar derin konuşma seni anlayabilen 5-10 kişiyiz sonuçta. İçim çok kötü oldu,sıkıldım insanların bunlara inanmasından. Şimdi de bilerek Türk sınırına Suriye'den ateş açılıyor diye bir muhabbet çıkaracaklar,asıl korkum ondan. Maksat sınırımızın güvenliği deyip Suriye'ye dalmak, ne yapsalar da usta inanmaz artık Esad'a.
Her şey BOP için 90 lardan beri bunların planlarını yapıyorlar, her şey orta doğuya hakim olmak için, maşa olayı da bize layık gördüler, 1. dünya savaşında Yunanistan ı kullandıkları gibi
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
ben askerliği doğuda yaptım sigorta poliçesinde öldüğümde 22.500 tl veriyorlardı .. 3-4 tane kaçakcı ölmüş, devlet hem özür diliyor hemde 138'er bin TL ödüyor.. ben böyle adaletin.. tövbe yarabbi ya..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
djan adlı üyeden alıntı
Şimdi de bilerek Türk sınırına Suriye'den ateş açılıyor diye bir muhabbet çıkaracaklar,asıl korkum ondan. Maksat sınırımızın güvenliği deyip Suriye'ye dalmak, ne yapsalar da usta inanmaz artık Esad'a.
bizim aklımızdan geçen en büyük şeytanlık futbolcu kartlarını mahallenin diğer çocuklarından nasıl bir katakülli ile hüpletiriz şeklindeydi
hedeflerindeki coğrafyada türlü entrikayla karışıklık çıkarıp üzerine konma stratejisini güden, bunun için gerekirse milyonlarca insanın kanının dökülmesini umursamayan adamları anlamaya kalktık; çukurun derinliği boyumuzu aştı
şimdi Türkiye suriye gerilimi tetikleniyor bu tamam.
irana karşı füze kalkanı kuruldu bu da tamam
suriyeye girersek, israil de iranı vurursa ve iran füzeleri bizdeki füze kalkanıyla durdurulur da iran Türkiye ile gerilim yaşarsa
içerdeki, özgür olmak(!) için amerikan boyunduruğunda siyonist emellerine kucak açan ahmaklar da güneydeki kürdistan devletinin bağımsızlık ilanıyla gazı alırlarsa diyorum
ortalık epey karışır
ama onlar korksun, zira işin sonunda ölüm var
biz dünyaya talip olmadık, bu onların derdi
-
-
Masum askerler pisi pisine öldüler..
Allah rahmet eylesin..
şu kıyamet gelsede kimin ak kimin kara olduğunu anlasak..
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
Ben bu halkı korumam arkadaş.O yüzden askere gitmeyi düşünmüyorum.Keza dandik bi çatışmada öldüğümde bundan kaç kişinin haberi olcak, hadi onuda geçtim kaç kişi umursıycak.Benden öncekileri ve sonrakiler gibi öldüğümle kalıcam.Bizim halkımız iyi bi kerkildikten sonra anlar olayı ama o zamanda iş işten geçmiş olur.Taki alevi, sünli, kürt, Türk, akpli, chpli ayrımı yapılmadan savaşırız o zamam varım.Birileri petrol vs konmak için kanımla zemin hazırlamam arkadaş.
-
pompei adlı üyeden alıntı
Taki alevi, sünli, kürt, Türk, akpli, chpli ayrımı yapılmadan savaşırız o zamam varım.Birileri petrol vs konmak için kanımla zemin hazırlamam arkadaş.
olması gereken ortak akıl bu işte
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)