hep zamları eleştiriyosunuz, indirimleri neden söylemiyoruz?
Reklamlar
-
yiğidi öldür hakkını yeme...artık herkes kuyruğa girer. Taşıtlarda ötv indirmişlerdi de millet kuyruğa girdi..şimdi neler olacak kim bilir..izdiham...
http://ekonomi.haberturk.com/luks-ya...ya-calisiyoruz
bi de şöyle bişey var doğru mu bilemem..
http://www.biroybil.com/showthread.p...rtakl%FD%F0%FD
Reklamlar
-
ya gece gece küfür yapacam, tövbe&est
-
yarın hemen bir pırlanta alayım bari tek eksiğimde buydu 2. linke bakmak istediğimde virüs programı beni tehdit eder gibi uyardı ona bakamadım
-
Ailemin 3 aylık maaşına gelen 20 TL zamdan da çok memnunuz. Olumlu tarafından bakıyoruz bak. Kutlama için bizi 3 ayda 1 yemeğe götür artık. Ya da 500 gr et alırız artık. Bi yerlerimize giren zamları hiiiç önemsemeden hep olumlu düşünmeliyiz di mi, doldur dünyanın en pahalı benzininden 4 litre deriz artık. Biraz olumlu olun yaa ))
-
başka indirimlerde var...mesela hapisteki gazeteci sayısını yüz küsurdan 6 indirdi...daha ne yapsın adamcağız...
-
Başlık kafa bulucu nitelikte ne güzel...AKP hem yönetim hem de ekonomik olarak çöktü... daha neyin ekonomisinden bahsediyorsunuz??? Hayır çok zenginseniz benim ve diğerleri gibi yakınan adamların vergilerini ödeyin de bizde susalım.
-
5 zam yap 3 indir ;
ama 3 kuruşa 5 köfte isteyince de şaplağı basıyorlar
şakirt forever artışı gözlenmekte kaçııııın geliyorlar; bi dakika yaa şu karşıda ki kutup ayısı mı? Neyse hayırlısı olsun
Hayat Buysa ; İnadına HAYABUSA ...
-
-
Hayırdır Siyaset Yapanları içeri mi atıyorsun?
Hayat Buysa ; İnadına HAYABUSA ...
-
ekonomin büyümesiile kalkınması arasında ki farkı hala öğrenemediler ya...
-
Aykut009 adlı üyeden alıntı
ekonomin büyümesiile kalkınması arasında ki farkı hala öğrenemediler ya...
Haklısın REEL piyasa etkisini bilmediği için bu insanlar şapşal...Gayri safi milli hasılaya tüketim değeri düşük olanların vergi indirimleri aktarılıyor.Bu da ekran karşısında enflasyon düştü olarak gösteriliyor.Halk yani garibimde algılıyor ki sebze , meyve fiyatları ucuzlamışşşş...Fakat kazın ayağı öyle değil işte...Dünya ekonomilerinde Türkiyedeki enflasyonu hafifletecek değerler tek kalemde çizilir, ülkenin tüketim maddeleri ve eğrisi gözetilerek REEL SONUÇLARA ULAŞILIR.
-
Türkiye çöl olmasın kampanyası geldi aklıma.Kutup ayılarını görür gibiyim.
-
Habere yapılan yoorumu beğendim.
milletin derdi ekmek bunların derdi pırlanta. önce gıdada vergileri düşürün. millet aç bunlar düşmüş pırlanta derdine ...
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
sabah sabah kafam açıldı.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
niye düşük vergi alındığı 2.link'ten belli oluyor zaten.hiç vergi almasa bile asgari ücret ile çalışan bir insan nasıl alabilir sorarım sana...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Kocaeli İl Temsilcisi
ozrace adlı üyeden alıntı
niye düşük vergi alındığı 2.link'ten belli oluyor zaten.hiç vergi almasa bile asgari ücret ile çalışan bir insan nasıl alabilir sorarım sana...
nasıl alabilir ???? nasıl alsın anca çalar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
MRay57 adlı üyeden alıntı
Siyasetmi yapıyorsun?
sevincimi paylaşayım dedim çok mu?
-
patısahım sen cok yasa patısahım sen cok yasa şak şak şak devletlum gulmeyın etrafınızda gordugunuz koyunlara bakın hep boyle melıyorlar
-
Wah wah wahh çok indirim yapmışlar
Hemde pırlantaya zenginlerin ulaşabildiği değil bizim ulaşamadığımız şeylere indirim yapın adam pırlanta alacak kadar zengin yok bide %bilmem kaç ötv sine mi bakcak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)