Indırım Olmazmı benzin alırken sanki indiriyorum Pantolonu Gıbı Geliyor her seferınde
Indırım Olmazmı benzin alırken sanki indiriyorum Pantolonu Gıbı Geliyor her seferınde
www.erkakurye.com
Sizde çok nankörsünüz ,bakın pırlantanın vergisini indirmişlerdi de hepimiz koşa koşa gidip üçer beşer kilo pırlanta almamışmıydık ne çabuk unuttunuz.
Ne.. almadıkmı
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
İyiya hemen biryerlerimi pırlanta kaplatayım
zira birilerinin tek ve en hakettikleri yerim orası.....
benim hiç pırlantam olmadı abiiiii
biz boşuna konuşuyoruz arkadaşlar. ben bunu 12 haziranda çok iyi anladım. fazla çenemi yormuyorum.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Her benzin zammı başlıklarına savunucu bir şekilde laf yetiştirenlerin bu duruma birşeyler söylemelerini bekleriz.
Olmadı onların yerine ben cevap vereyim ki bu cevabı çok duydum; Gelen herkes çaldı, onlarda çalsın ne olacak.Çalıyor ama en azından ülkeyi güzel yönetiyor.
ANGARAJ
Pırlantada ki ÖTV'yi düşürmek için geç bile kaldılar.
Ayda 5 tane pırlanta bile alamıyoruz.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Neyse pek yorum yapmak istemiyorum, millet olarak bi kulağımızın arkası kaldı ; o da bizim olsun değil mi?
Artık beraber yürüyeceğiz bu yollarda.. malum benzin pahalı ... hadi birlikte el ele
Benzini her gün alıyoruz ama Pırlantayı 100 yılda bir
Daha millet çeyrek altın bile alamıyor Kaldı ki pırlanta
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
--abi, benim pırlantam yok artık
--fiyatını indirdim ,sende alacaksın
pırlantadaki ötv indirimi yeni degil daha öncede yapılmıstı.Tıpkı yumurta,mısır'a yapıldıgı gıbı bırılerıne alenen kıyak cekıyorlar.Doymadı ....tlar
tabbbeeee caaanııım indirimler olmaz mııı. Haydi lililiiiliililili. Hade hade hade hadeeeee tiri tirinam tiri tirinam
pırlanta özel tüketim değil motosiklet araba iletişim bunlar özel tüketim
türkiye arz talep dengesinin en iyi yapıldığı tek ülke
örn:
sigaraya zam 10 tl oldu hala alıyoruz, 15 oldu hala alıyoruz 20 oldu hala alıyoruz kaça kadar çıkarsa açık arttırma gibi bir yerde duracak orası denge noktası işte bunu yapıyor hükümet.
benzine zam 4tl ydi 5 olacak off iraz acıttı diyoruz ama devam yollar dolu 10 tl olsa yine dolu olacaktır. buradan sesleniyorum 10 tl yapın ben yine alıcam yine binicem motoruma 20 yap yine alıcam nereye kadar devam edicem biliyormusun taaaki terörist,hırsız, üçkağıtçı olana kadar hapse girene kadar devam edicem.
siz devam edin zam yapmaya
dünyanın en pahalı yakıtını kullanan tek ülke, kuzey kutbunda değiliz 4 mevsim yaşanan doğa harikası 3 tarafı denizlerle çevrili türizm cenneti, her yerimizden maden petrol fışkıran tarımın, sanayinin suyun bol olduğu bir ülkeyiz
ama DÜNYANIN EN PAHALI BEZİNİNİ KULLANAN TEK ÜLKEYİZ. kerizmiyiz biz
biz rahatımıza lüksümüze düşkünüz madem çalışmayan insanlarmıyız.
Dünayanın en doğal harikası olan ülke biziz ama çanakkalede oturup abideyi görmeyen, antalyada oturup denize girmeyen insanların olduğu bir ülkedeyiz çalışmaktan, çlışmamızın karşılığını sadece karın doyurma olarak gören hükümet insanları biz nezaman gezeceğiz nezaman göreceğiz, yada biz n e zaman yaşayacağız 60indan sonra emekli oluncamı bu emekli maaşıylamı bastonlamı
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Benzin 5 liraya dayanmış, siyaset yapmayın diyenler var. 10 lira olsun benden mutlusu olmaz.
Pırlanta nezamandan beri ihtiyaç sınıfına girdi ?
2458965596626 adet sıparıs verdım bu ındırım kacmaz . . . (!)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)