1-Beni yaratan ve sağlık veren aynı zamanda bir oğul nasip eden Güzel Allah'ım..
2-OĞLUM
3-OĞLUM
1-Beni yaratan ve sağlık veren aynı zamanda bir oğul nasip eden Güzel Allah'ım..
2-OĞLUM
3-OĞLUM
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
bizim sitede fantezi hastası çokmuş kadın kadın diye millet kudurmuş
Anam
Babam
Gerisi Yalan
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
can
canan
cavidan
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kimse fıstıkezmesi yazmamış??
ANGARAJ
japon, iskandinav, latin...
yamaha, honda, suzuki, kuzlari oyle kuzuki :p anlatabilmisimdir herhal.
Ne fantaziperver milletiz yaw ayak fetisi bile cikti aradan
3 Çanta dolusu Euro.
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Yakıda jop,kelepçe,kırbaç yazan olursa şaşırmam
Karşı cins
Para
İnternet
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Parayı bu kadar kafaya takmayın, tek amaç haline gelirse para hayatın güzelliklerini kaçırmaya başlıyor çoğu insan.
Motorum
Kadınım
İşim
Benim üç sevdiğim şey.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-uyku (bedensel ihtiyaçtır, sevilmez ihtiyaç olarak hissedilir, uyku olmadığında 1. ihtiyaç olarak karşımıza çıkar ve uzun süre uyumassan uyumkta zorlaşır)
-sex (oda bedensel ihtiyaçtır, ihtiyaç olarak karşımıza çıkar uzun bir süre yapılmassa sonrasında yapmaya çalışmakta zorlaşır)
-aile bireyleri (onlarda kanınız, canınız bir parçanız olduğu için sevme ihtiyacı hissedersin normaldir ayrıcalıklı değildir ama çok manevi üst seviyededir)
bu yazdıklarımı buna benzer şeyleri sevemeyen yoktur ama
en çok sevdiğim şey bendensel ve ruhsal ihtiyacımın dışında tutulacak olursa
-arjantin bardakta soğuk bir bira ve karşımda partnerim deniz kıyısı yudumluyoruz, hava açık güneşli rüzgar yok bahar sıcağı, radyoda türk sanat musikisi hafif hafif tıngırdıyor, sevdiğimiz dostlar yanımızda ve mangal. Motorlarımızda bizden fazla uzakta değil denizi seyrediyorlar ve kendi aralarında muhabbetteler...
işte bunu çok seviyorum.
çoğunluk cinsellik üzerine hayyy maşallah
kadın
kadın
kadın
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Para
Para
Para
Bunlar olduğu sürece hertürlü mutluluğu elde edebilirim..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Para mutluluk ve huzur için tek başına yeterli bir etken değildir. Paranın tek şart olduğunu düşünen insanlar, parayı elde etseler de etmeseler de, sonunda yapayalnız, kendine bile yabancılaşmış bir şekilde ölür ve bu da harcanan bir hayattan başka bişey değildir maalesef.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)