Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

doğalgazada zam

REKLAM ALANI
    Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    hayır anlamıyorum enerji bakanı dün açıklama yaptı ve dedi ki avrupada ki en ucuz doğalgazı biz kullanıyoruz tamam amerika bizden de ucuz ama avrupada da en ucuz bizimki. ya birader avrupa da en ucuz bizsek almanya da full kullandıkları elektrik ve doğalgaza neden toplam da 33 € ödüyorlar..ya almanya da yaşayan arkadaşlarım keyfimi kaçırmak için böyle birşey söylüyor. ya da enerji bakanı bize bulunduğu yerden bakarken salak görüyor..ulan sadece soğuk havalar da 150 ağır geçen kış ayların da 300 tl fatura ödüyoruz.. bazen bu kadar gelişimin bizim için iyi olmadığını düşünüyorum. eskiden yakardın sobayı saatlerce ısınırdın su mu lazım koyardın suyu güğüme onu da sobanın üstüne al sana sıcak su. çayı yemeği sobanın üzerinde yap ekmek kızar yağla baharatla üzerine peynir ye.. hey gidi eski günler heyy
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır anlamıyorum enerji bakanı dün açıklama yaptı ve dedi ki avrupada ki en ucuz doğalgazı biz kullanıyoruz tamam amerika bizden de ucuz ama avrupada da en ucuz bizimki. ya birader avrupa da en ucuz bizsek almanya da full kullandıkları elektrik ve doğalgaza neden toplam da 33 € ödüyorlar..ya almanya da yaşayan arkadaşlarım keyfimi kaçırmak için böyle birşey söylüyor. ya da enerji bakanı bize bulunduğu yerden bakarken salak görüyor..ulan sadece soğuk havalar da 150 ağır geçen kış ayların da 300 tl fatura ödüyoruz.. bazen bu kadar gelişimin bizim için iyi olmadığını düşünüyorum. eskiden yakardın sobayı saatlerce ısınırdın su mu lazım koyardın suyu güğüme onu da sobanın üstüne al sana sıcak su. çayı yemeği sobanın üzerinde yap ekmek kızar yağla baharatla üzerine peynir ye.. hey gidi eski günler heyy

enerji bakanının söylediğine itimat edilir mi ?
    doğal olarak en ucuz bizim kullanmamız gerekiyor,
    zira doğalgazın kaynağına en yakın biziz,
    eme bu bizim en ucuz kullandığımız anlamına gelmiyor,
    yanlış hatırlamıyorsam doğalgaz anlaşmaları devlet sırrı olduğundan dolayı ne kadara aldığımız da tam bilmiyoruz,
    önceki dönemlere göre daha ucuz olduğu düşüncesindeyim zira nükleer santralleri ruslar yapacak.

diğer konu eskiden olduğu gibi kömür ile ısınmak artık şehir insanı için medeni bir davranış değil.
    maalesef devletin vergi politikaları dolaylı vergiler üzerine kurulduğundan doğal gazın maddi külfeti çok fazla.

neyse 18,7 cm memleketimize hayırlı olsun.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

murat_112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    daha kışa girerken zam yedik, zam oranının yüksek olması zaten bir yere, bunlar böyle kafalarına esince bütçedeki açığı kapatmak için zam yapmaya devam edecekler galiba..
    Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Arkadaşlar linkini vereceğim sitede doğalgaz fiyatlarının son 6 aylık fiyatlarını grafik olarak göreceksiniz.
    Ayrıca altta yorum ve analizler mevcut.
    Sık kullanılanlara ekleyip emtia ve diğer endeksleri görüp inceleyebilirsiniz.
    Grafiktede görüldüğü üzere dünyada doğalgaz fiyatları son 6 ayda %42 ucuzlamış ve dolar kuru 1.92 den 1.78 e gerilemişken TL bazında bu zam izah edilemez hale gelmiş. Lütfen okuyup inceleyin.

http://www.piyasayorum.com/dogal-gaz...yat-ve-analizi

http://www.piyasayorum.com/images/st...2012/02.04.png

http://www.piyasayorum.com/images/st...2/nisan/02.png

http://www.piyasayorum.com/images/st...2012/02.04.png
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fatura dün geldi, zamlı değil! Anlaşılan bu fahiş zammın acısı seneye kışın çıkacak..
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Dejavu bu oluyor herhalde.

Bu konuyu buldum sonunda, arama yapınca bulamadım ama kendi mesj geçmişimi tek tek tarayınca buldum.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)