Turkce cok zordu yahu
türkçe gerçekten zordu yaw neyse 400 puan gelse yeter üstünde gözüm yok
Sosyal çok basitti.Türkçe paragrafları uzundu.Matematik zaman istiyordu.Fen'e fazla vakit ayıramadım.Türkçe ile Sosyali bitirdiğimde sınavın bitmesine 40 dakika kalmıştı
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Olmadiki bir şifremiz bu sene fazla aramada yapmadılar alet falan çok rahat sokulurdu yani sınava
türkçe güzeldi fakat türkçeden sonra matematiğe geçince başımda dönmeler başladı ve ellerim titredi bırakıp çıkacaktım salondan. başım döne döne yapabildim.
Bir meslek lisesi olarak
türkçe uzun ama basitti
matematik: matematiği dil bilgisine çevirmişler resmen. Matematiğin dilini ilk kez geometride görmüş oldum. 6 soru felan çok basitti fakat poblemde çok soruyu uzattıkça uzatmışlar kadam karıştı.
sosyal : genel olarak felsefede bilgi soruları hariç güzeldi.
fen: kimya sorualrı çok basitti fizikte basitti ama Sayaç sorusunu bildiğim halde yanlış işaretledim
sonuç: Bir meslek lisesi olarak bölümümüzün öğretmenliğine gitmek bir mucize niteliği taşımakta... Şerefsizler meslek liselerini düşünmüyor.. MYO ya gidip 2 yıl okuyup çıkıp boş boş gezineceğiz...
Son olarak varsa diğer arkadaşlardan da yorumları alalım...
o değilde hiç bir sınavda başım dönmezdi elim titremezdi hayret yav
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
sizin durumlar iyi ya benim sabah kaltım ishalim hemde en sıvısından.sınava 2 dk kala yaptım.sınavın 20. dakikasında bir geldi anam off türkçe sosyal bitti mat ve fen'e bakamadım yapamadım odaklanamadım sorulara hemde o kadar kolay sorular rahat ege bilgisayar mühendisliği kazancak olan ben bi bok olmucak :( seneye artık nerden geldi bu ishal anasını satam bitirdi hayatımı.ben bir yıl çalıştım bu sınav için bi bok uğruna gitti nasıl yanıyorum anlatamam size.
Sür gari
Bende girdim bugün matematik çok zor geldi diğerleri basitti inşallah herkez istediği yeri kazanır sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan varmı
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Lanet olası sınav yüzünden kalp krizi geçirip vefat edenler olmuş ya.Şimdi haberlerde izledim.
Böyle eğitim sisteminin ben .................................................. .............
Herkesin dediği gibi türkçe çok zordu ve anlaşılmazdı. 30-35 dk da bitiren ben 55-60 dkmı harcadım.. Matematik bittiğinde 35 dk'nız kaldı dediler.
Hemen fene geçtim biyolojinin son sorusunu işaretledim.. Süreniz bitti dediler.
Yani sosyale bakamadım bile..
Neyse hayat felsefem: Kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek.
Her zaman da uygularım.
umarım hakkına hayırlısı olur
bende türkçeden 25 net zor yaparım
mat.dan 10 net çıkar garanti
sosyalin yarısını yapabildim sınavda başım döndü yaw aynı soruları okuyom okuyom anlamıyom
Sonuç olarak saçma sapan bi sınavı..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
@ReiZzZ
Yani bana göre denemelerde yaptığım gibi geldi 28 net var türkçeden. siz matematikten hiç yanlış beklemiyorum diyosunuz benim matematiğim denemelerde 26 net yapabilmeme rağmen , sınavda 15 felan gelecek. Yani Benim yaptığım kıyaslama kendime göre denemelerle aynı geldi türkçe. Örnek vermek gerekirse mesela türkeçden 32 felan yapmışınızdır.Fakat iyi gelmemiş diyorsunuzdur. ama bana göre 32 net muhteşem bişey... yani hedeflere göre değişiyor bu kolay-zor mevzusu.
@kingcüneyt
Hocam dediğin gibi artık sağlığa gimeye çalışcaz bakalım...
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
5 yilin ardindan girdim sinava turkce zor geldi ne yalan soyleyeyim 30 gelir heralde
Matematikten 20 yaptim
Sosyal cocuk oyuncagi idi sadece cografyada nem bagil nemli bi soru vardi yillar sonra cikmis aklimdan
Felsefe kasti
Fene bakmadim bile
Baraji gecmek icin minimum ne yapmak gerekiyor ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)