1-Alırken farketmediyseniz bu durumu sizin hatanız sayarlar seviste. Ancak tüketici hakları hakem heyeti kanalıyla BEDAVA dava açabilirsiniz.
2-Servise gittiniz mi?
3-Servise gittiniz mi?
4-Otomatik vites bir aracın hızlanmasından performansı beklemek zaten yanlış. Onu geçtim aşağıdaki adreste 955 kg olduğu yazıyor. Başka bir yerde 1010 kg olarak buldum. Ben yazmayayım siz corsanızın ruhsatında yazan ağırlığı bir yazar mısınız şuraya
http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=127292
Yok dayanamadım yazacam.
http://www.opel.com.tr/content/dam/O...subat_2012.pdf
~1110 kg. Nereden baksak 100 kg. fark var.
5-Hız sabitleyici bayır aşağı nasıl çalışsın? Fren yapmaz ki. Siz sanırım ilk defa Cruies Control kullanıyorsunuz.
6-Göğüsün esnek oluşu takoz olmaması adına esneklik için yapılmış. Açıkçası incelemelerimde böyle yorum yaptım ben. Zira benim gibi uzun boylu insanların bacağı dayanıyor. Taşa dayamaktansa benim için esneyen araç içi malzemeyi yeğlerim.
7-LCD nedir bilir misiniz? Liquid Crystal Display. Yani likit kristal ekran. Hesap makinesi ekranına dokununca da aynı şey olur. Adamlar oraya parmak basın diye koymamışlar ki onu.
8-Bir çok araçta bu dediğiniz var.
9-Bunun için de servise gittiniz mi?
Servise gittiniz mi dememin sebebi servis garantisi olan aracın en ufak (bizim buradaki en beğenmediğim servislerinden biri olmasına rağmen) sorununu çözme yolunda iş görüyor. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyor. Abimin aracında depo havalandırma valfi (normalde hepsi sesli çalışıyor, ancak sadece ve sadece bizim içimiz rahat etsin diye yenisi ile ücretsiz değiştirildi) değiştirildi. Arka kapının lastiğinde ufak bi deforme vardı komple değişti. Hiç bir ücret vermeden üstelik.
Yanlış anlamayın ama saydıklarınızın içerisinde çok saçma şeyler var bana göre. CC kullanmayı bilmiyorsunuz. LCD ekrana parmak bastırınca dalgalanıyor diyorsunuz. Ekranın ısınmasının size ne zararı var mesela?
Dokunmayın ekrana, parmaklamayın
Son maddenize ek olarak başka bir aynı araç ile kıyaslama yapın. Sizin aracınızdan geliyorsa sadece aracınızı alın kafalarına atın hemen. Yok öbüründen de geliyorsa memnun olmadığınızı belirtin ve sorunu çözmelerini isteyin. Çözmezlerse Opel İzmir genel merkezi arayın bakın nasıl çözüyorlar!