Servis defteri bütün bakımların zamanında ve eksiksiz olarak yapıldığını göstermiyorsa ustaya filan göstermeye gerek yok...
Kendine güvenen satıcı ilk önce bu defteri ortaya koyar...
Gerisi laf...
Servis defteri bütün bakımların zamanında ve eksiksiz olarak yapıldığını göstermiyorsa ustaya filan göstermeye gerek yok...
Kendine güvenen satıcı ilk önce bu defteri ortaya koyar...
Gerisi laf...
artık defter mı kaldı yaa hersey onlıne sıstemde gıdersın yetkılı opel sana doker gecmısını.. Ayrıca ben yetkılı servıslerde calısan bırı olarak guvenmıyorum arac sattım ıkı gun once x ısımlı yetkılı hyundaı servısıne gttık sol yan komple boyalı dedı kı yok bılıyorum alan arkadas yanımda elımde boya cıhazım vardı actım cat cat koydum nerde boya dedım ustalarda elımdekı 1500tl makıneyı gorunce dogrudur dedı sustu ee nerde kaldı servısın guvenırlıgı.zaten rısk almamak ıcın hıc bsy olamayn arabaya bıle bsy var dıolarkı sonradn basları agrımaması ıcın...
Geleım alıcagınız araba opel severım hatta kendıme corsa d van alcaktım dısel tek kapı dusuk km yada orj bulamadım.ıc konsolu goremedım ama easytronıcse berbat merıvada kullanmstım arac azıcık gaz versen patıye kalkıyor bence otomatık sansuman cıtroen dısel c4 kullanılan f1 kontrol yada wolkwagen dsg cıft kavramalıdır gerısı hıkaye tam otomatık arıyorsanız o ayrı tabı..
Dostum Üsküdar'ı bilmem ama bostancı köprüsü üzerinde, oto sanayi sitesi karşısında, değirmen pastahanesi yanında, REMTA oto var.
Ustamızın adı Muhsin'dir. Yaklaşık 30 yıldır aynı yerde faaliyeti devam etmektedir(son 6 yıldır tanıyorum).
Dürüsttür, ehildir, opelden anlar.
Kolay gelsin...
doğan görünümlü şahin akar
bu kawasaki bir başka dostummm
şamil sakaryadan araba baksana ne işin var istanbulda sakaryada baktıracağımız adam gibi adamlar var galerici motorcu sen arabayı beğen baktıracak adam buluruz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Fatih bul o zaman Sakarya da bir araba otomatik 1.4 bütçe max. 16000
tamam yarın arar bulurum şaka yapmıyorum.. ben bi arkadaşla görüşeyim heralde marka fark etmez değil mi?
sabah 10 da hamburgercinin orada ol
Fatih,
2000 2003 arası oto. easy. benzinli corsa
2000 2003 arası oto 206
2005 Palio oto
Bu 3 araçtan birini arıyorum ama Sakarya da yok İstanbul da güzel arabalar var ama güvenemiyorum işte, 16.000 dan üstü beni çok kasar.
tmm kanka ma mesaj attım yarın döner bana..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)