Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Maaşıma ortak: banka!

REKLAM ALANI
    kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Devlet büyüklerimizin dediğine göre yıllık kişi başı 10.500 euro gelirimiz varmış. Ayrıyeten sübvansiyon tahammülümüzde yüksek...Neden bireysel borçlarımızı ödeyemiyoruz, şaşırtıcı...Yoksa bankalar devlet adına çalışıyor olmasın???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bana sorarsan paran dursun...krediyi aldın dosya vs masraf zaten sana geçirdiler...1-2 taksit ödedin onunda toplamda %90 ı zaten faize gitti...
    şimdi kapatmak istiyorum desen sana verdiği paradan bile hala fazla para ister...ödediğin taksitlerde havaya tabii...zaten ileride belli olmaz
    dönebilirim diyorsun...eee dursun ozaman...sağlıcakla kal...

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana sorarsan paran dursun...krediyi aldın dosya vs masraf zaten sana geçirdiler...1-2 taksit ödedin onunda toplamda %90 ı zaten faize gitti...
    şimdi kapatmak istiyorum desen sana verdiği paradan bile hala fazla para ister...ödediğin taksitlerde havaya tabii...zaten ileride belli olmaz
    dönebilirim diyorsun...eee dursun ozaman...sağlıcakla kal...
    5 taksit ödedik..
    5000 i çekince üstüne biraz da ben eklemiştim...
    para durdugu yerde kesiliyor...ayrıca burda para biriktirmeye başladım onu da ayrıca bir yerde biriktiriyorum...
    burda finansbankın şubesi olsa istediğim zaman kontrol ederim,hesabımı kitabımı bilirim...ama yok işde...
    internet bankacılığı var onada burda kullandıgım telefon numarasını güncelletemedim...
    başka şubelerin bankamatiğini kullansam her seferinde extra para gidecek...bekleyim bakalım 2-3 ay daha...
    olmadı ufak tefek ayagımı yerden kesecek bir motor alırım parayı da kullanmayacagıma göre geri iade ederim...
    eyvallah abi sağol...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)