yazılanları okumadım ancak her feribot başına sadece 3 araç bu imkandan faydalanabilecekmiş , gişelerde dağıtılan broşürlerin yalancısıyım ,
belki bu şekilde hasta , yaşlı ve huysuz çocuklar için anlam kazanabilir.
yazılanları okumadım ancak her feribot başına sadece 3 araç bu imkandan faydalanabilecekmiş , gişelerde dağıtılan broşürlerin yalancısıyım ,
belki bu şekilde hasta , yaşlı ve huysuz çocuklar için anlam kazanabilir.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
konuyla ilgili şikayet yazıma verilen cevap;
kısaca her vapurda 10 araçlık kota olduğu ve bunun diğerlerinin bekleme süresini etkilemeyeceği vurgulanmış.
tek araçlık kontenjan da olsa parayı bastıranın öncelik edinme hakkı nazarımda "hakkaniyet düsturuna" aykırı olacağından açıklamadan ikna olmadığımı belirterek İDO'ya tekrar yazacağım.
bu sembolik bir örnek.
güçlüyü kollayan "yeni dünya düzeni" sağlıkta, eğitimde ve hayatın her ayrıntısında.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
benim bu gelen cevap mailinden anladigim su, bizi tercih etmek zorunda degilsiniz, korfezi dolasin. ido karsiya gecmek icin degil, hizli gecmek icin hizmet veriyor.
vaktim oldukca korfezi dolasiyorum ben de, normal haliyle bile pahali geliyordu cunku.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Aslında seni pek ilgilendirmemesine, muhtemelen de pek sallamayacaklarını bilerek tepki göstermişsin, tebrik ederim.
Ben dahil çoğu kişi burada boş konuşmanın ötesine pek geçemiyoruz. Dediğim gibi tepkin muhtemelen hiç bir işe yaramayacak ama en az sonuç almak kadar önemli bence.
Motorlar eskisi gibi 12 TL'ye bu hizmetten yararlanabilecek diyorlar. Herkes de oh ne iyi motorculara dokunmamışlar diyor. Kimse de demiyor ki nedir bu motosiklete yapılan zam. 2010 yılında 8 liraydı feribot. 2011'de 10 lira oldu, şimdi de 12 lira yapmışlar. Son iki yıldaki enflasyon oranı nedir ki bu adamlar %50 zam yapabiliyor. Allah kahretsin bu özelleştirme zihniyetini. Herşeyi sattılar, hadi sattın daha sonra denetimini yap bari haksız kazanca izin verme. Ama adamların umrundamıki cebi dolduktan sonra ne önemi var.
ayrıca bu tip hizmetlerde de prime time uygulamasına geçilmiş,
belirli saatlerde harem-sirkeci arabalı vapur ücretleri daha fazla,
geçen bandırma feribotuna bilet bakayım dedim 80 küsür lira olmuş.
ne diyeyim taşeronlaşmanın faturasını işçiler canları ile ödüyorlar,
millet de parası olan ödeyecek olmayan da bir hal yoluna baksın artık,
gerçi pandispanya cumhuriyetinin fos işleri bakanı,
yemin et kuruk salla takla at diye tarihte yer etmiş sentez teoremlerini geliştirir iken,
birilerinin deniz bisikletinden düşüp donarak ölmesi normal ise,
ve pandispanyalıların komşisi elindeki hakları kaybetmemek için kendini parçalarken pandispanyalılar 18,7 cm lik zamların başka memlekette yapıldığı gibi hayatlarına devam ediyorlarsa,
boşverin be aga ...
can't be worried about that shit. life goes on man.
sizin orda bu dişi eşekler kulağıyla mı çiftleşiyor, yoksa sizin orada kulağa başka bir şey mi deniyor?
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...%3Divns&itbs=1
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
motosiklet kullanıcısını etkilicek bir uygulama değil ancak çok saçma fırsatçılık suç resmen ayrımcılık
Asıl suçlu özel bir şirketi denizlerde tekel haline getiren malum zihniyettir.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Vahşi kapitalizmin başlangıc evreleri bunlar ......ilk önce mantık uygulanıyor sonra çerçevesi genişletiliyor....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
İste misiniz İETT'yi de özelleştirsinler, 18:00 - 20:00 arası akbil 5 lira olsun.
Ayrıca 10 lira veren oturarak gitsin evine, diğerleri ayakta..
Kendileri mersedeste uçakta gemicikte
harika fikir vallahi duymasınlar
aç kalmış durumdalar zaten
---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:54 ----------
ne değerli büyük gözde adamlar var aralarında baksanıza
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-si...u-haberi-53818
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hani eşitlik? hadi hakkı hukuku geçeli yıllar oluyor biliyoruz da kul hakkından da korkmadıgınızı anlamış olduk.
Karadeniz - Giresun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)