Hakikaten güzel video imiş.Adamlar yaşamanın hakkını veriyor.
ANGARAJ
extrem sporlar (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ben boşa yaşıyorum böbrek üstü bezim adrenalin hormonunun kodunu unuttu
vay be ağzım açık izledim biz yaşamıyoz ha
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
tam bir görsel şölen
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM MOTORU YOK,NİCE MOTORLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE İNSAN YOK
o en son adam tırmanırken eli lkayıp kendini attı ya.Nasıl açacak adam paraşütü anlamadım.. deli cesareti var bunlarda..
abi bu ne ya ne çılgın insanlıklar var valla helal olsun
vay bee :( ben ekmek almaya üşeniyorum
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Bravo demekten başka ne demeli...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
İmrendim,
artık bizimkine de ne kadar yaşamak denirse,benzin fiyatları yüzünden motorumuz var ama yol yapamıyoruz
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
bu adamların ölmeden önceki son görüntüleri mi?
dehşetle izledim...
bizim extrem sporlarımız,
1-otobusun arkasından kosmak.
2-bindikten sonra balık istifi otobusden jimlastik hareketleriyle,ezilip buzulup inmek.
3-kaldımda yurumek icin simitcinin,seyyar satıcının,market kasalarının,cukurların,kaldırıma park etmis surucusu sıgır olan arabaların,dilencilerin,dukkan tanıtım levhalarının arasından slalom yapmak.
4-karsıdan karsıya gecerken yayalara yesil yansada ne olur ne olmaz diye topukluyarak gecmek.
5-ulan spor yapalım diye aklımıza seytan girince kosu yoluna gidip ordaki dorderli halde ellerinde tespihli dolasan agır abilere buranın kosu yolu oldugunu anlatmaya calısmak*ankara kurtulus parkı*
6-kaldırıma koca 403 otobusun park edildigi otelin bahcesinde ayak ayak ustune atmıs cay icen trafık polısıne uzaylı niyetine bakmak.
7-elerinde telefon leyla gibi yolda gezen insanların arasında,evin yolunu bulabilmek.
Dilim,sen benim hem servetim, hem felaketimsin.
Beni abad edende sensin berbat edende....(Mevlana)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)