KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an en iyi tarife aveanın hat taşıma ile gelenlere verdiği 19 liraya 500dkheryne_1000sms_1024 MB internet veriyor.bimcelle 20 liraya sadece 2000 dk konuştluyor. Ayrıca bimcel de 100sms 4 lira 100mb 8, 500mb 9 , 1gb 3g internet 14,5 Liraymış. Ayrıca hat fiyatı diğer hatlardan pahalıymıs (39 lira) . Avea ile yola devam .
---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:00 ----------
@eray_uluyazı
hocam edge hızı 384 kbittir vodafnun verdiği hız 96 kbit . Tabi telefndan girdiğıniz için farkına varılmıyor. Fakat telefnu modem olarak kullanıp, pc üzerndn gırilnce hız çok yavaş oluyor
birleşik islam marketlerı bazı salakların uydurmasidir..açılımı birleşik ıstanbul marketlerıdir..ilk şubeleri ıstanbulda açılmıştır..yeşil sermayelı sanılan şirketin afgan, amerikan ortakları ve kadir topbas ile bir kaç ortağı daha olduğunu biliyor musunuz..?
Ben bunu sallama haber sandım geçtim dün. Sabah haber sitelerinden birinde görünce ayıktım
Biri diyo Birleşik islam, biri diyo birleşik istanbul, biri diyo birleşik market...
Hiç biri değil. Birleşmiş ib*eler Marketi anasını satayım varmı ötesi
Ben gideyim akşam Birleşmiş ib**lere bir sorayım şu olayı. Taşırım ama numaramı.
Zaten ne 50 mesajı geçmiyodur aylık kullanımım. Netede girmiyorum telefondan.
Telefonu "hacı nerdesin?", "yavrum ne zaman geliyon?", "Dışarı çıkalım mı lan ?", "yemek yemediyseniz size geliyom lan, yoksa çiğ köfte söylicem kendime evde takılcam" gibi sabit cümmleler için kullanıyorum genellikle. Ama 10sn de konuşsam, 10dk da konuşsam 50 kuruş ödüyorum.
Böyle 6 saniyesi bir kuruşsa cillop benim için.
Bu arada gsm hattı ve marketten ibaret olan bir konuyuda, din ve siyasete bağlamak üzeresiniz tebrik ediyorum. Yakında bir başlık açacam "şanzumanda sorun var" diyecem. Onuda siyasete bağladınızmı gözüm açık gitmem gayrı bu dünyadan
Motosikletli Kaplumbağa...
Goygoycu yaptınız beni ya daha ne diyeyim? Yalan haber yaparmışım gibi yorumlar yazılmış, ayıp ettiniz
bende alaycı konu olarak algıladım ama gerçekmiş az konuşada ideal ama sonrasında şu fiyat olacak derse avea ozaman kötü
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Ortak olmak zor değil gibi
İbrahim halit çizmeci'den anladığım kadarıyla para üstü yerine hisse verebiliyorlar
http://www.bim.com.tr/yatirimci-ilis...ik-yapisi.html
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)