Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk kazam ve psikolojik kötü hislerim

REKLAM ALANI

Merhaba, 5 aydır motor kullanıyorum, 4 senedir araç kullanıyorum. İlk defa kaza yaptım. Psikolojik pişmanlık hissim var.

Olay; İşten eve doğru gidiyordum. Trafik aşırı yoğundu ve ben işlerin fazla yoğunluğundan dolayı üstümde mental bir yorgunluk vardı. Tek şeritli anayolda önümdeki aracın önündeki otobüs bi anda durup sinyal vermeden sağa döndü ki önümdeki araç durmak zorunda kaldı. Ben 20 ile giderken, mesafem 6 metre olda da dalgınlarımdan freni sıkamadım ve küçük bir çarpışma gerçekleşti. Araçta bebek vardı biraz ondan psikolojik kötü hissettim. Araç sahibi iyi insan çıktı. Kendisi benim iyi olduğumu defalarca sorguladı. Ben ilk kazamdan dolayı biraz üzülerek özür diledim defalarca. "Sigortan var mı diye sordu?" Her şeyim tam. Trafik polisi geldi. Tutanak tuttu. Kaza, ruhsatlar, vs foto çekildi. Helalleştik gittik.

Ben psikolojik olarak kötü hissettim, emek verip çalışıp araç almış birine saçma bir nedenle çarptım diye. Sigorta süreci nasıl olacak bilmiyorum. Sigortacım tanıdık biriydi sen hiç bir şey yapmayacaksın sigorta halledecek diyor. Adamı bir süre sonra arayıp sormalı mıyım durum nasıl diye?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------

Adamın hasarı ise tamponda hafif boya çıktı ve park sensörünün yanına çarptığım için sensör hatası aldığı gözüküyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Gecmis olsun. Hic sorun yapmayin. Cok hafif bir kaza olmus. Arkadasinizin dedigi gibi sigorta halleder. Isterseniz adami arayip aracinin tamiri hallediliyor mu diye sorabilirsiniz nezaketen, ama gerekli degil acikcasi. En buyuk kazaniz bu olsun.

teşekkür ederim. umarım hepimiz için kazasız günlerle

Tokus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun motosikletlemi yaptınız kazayı
    tickles my pickle to see that motor wiggle

teşekkürler maalesef evet

Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    Çok geçmiş olsun! Herhangi bir yaralanmanızın olmaması en güzel haber. Küçük musibetler büyük olanları engeller derler. Bundan sonra ekstra daha dikkatli olursunuz motosiklet üzerinde diye düşünüyorum, bu da iyi bir şey.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun hiç bir şey olmamasına şükür .
    Diğer türlü artık üzülmek yerine ters psikoloji yapmayı düşünün .
    Bu kadar önemsediğiniz bir durumu asla unutmazsınız bu da bir tecrübe olmuş gibi.
    Hepimiz hatalar kazalar yapıyoruz.
    Bir dahakine mental yorgunluğun olsa bile aklın da bu olay olduğu için 10 kat dikkat edeceksin istemeden.
    Cana gelmesin mal düzeltilir telafi edilir.

Herkese teşekkür ederim umarım hepimiz kaza yapmadan yollarda keyifli olarak süreriz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler