2 sene önce yaptığım kazadan hala tazminat alamamam
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba, ben 2022 2 temmuz tarihinde CB250R motorumla kaza yaptım.
kaza öğlen saatlerinde gerçekleşti, kırmızı ışıkta durmak için yavaşlarken arkamdan gelen (tahminimce) müptezel, 100-120 gibi bir hızla bana sol arkamdan çarptı. ileriye savrulup dengemi toplamaya çalıştığım anda kendisi panik fren yapmıştı, tam motoru topladım derken bir kez daha çarptı(derdi neyse artık).
haliyle ben yattım, motor yattı, ağır çekimde motor altımdan uçup kaldırıma çarpıp takla attı, aynı kaldırıma bir de ben çarpıp bilmiyorum kaç takla ama çok takla attım. kafamı kaldırıp baktığımda çarpan aracın ileride durmuş camdan kafasını çıkartmış bana baktığını gördüm, sonra müziğin sesini geri açıp dip gaz olay yerinden uzaklaştı, olayların sıcaklığında plakasını alamadım tabii ki ve 10-15dk bilincim bile kapandı.
olayı sadece bileğimde bir kırık ve bağ kopmasıyla atlattım çok şükür, ki o gün '250cc motorda full body ekipman mı giyecem bu sıcakta yeaa' diye düşünüp son anda giydim ekipmanlarımı. neyse polis geldi ambulans geldi tutanaklar şikayetler avukatlar vs. derken kazanın olduğu yeri çeken tek bir kamera bile olmadığı ortaya çıktı, ben plakayı alamadım adam yok ortada. avukatlarım güvence hesabından para alacağımızı söylüyorlar kazadan beri fakat ben artık umudu kestim yakında tam 2 sene geçmiş olacak kazanın üstünden.
size sorum şu ki, böyle bir olay yaşayıp gerçekten para alan oldu mu? ben bu paranın hayalini kurayım mı? bana bir yol gösterin.
Reklamlar
-
Sigorta şirketlerinin böyle durumlar için ortak havuzları oluyor. Kaza olduğuna ve sizin haklı olduğunuza dair trafik polisi raporunuz varsa alabilirsiniz.
İki sene sürmemesi lazım bu işler artık eskisi gibi değil avukatınızı değiştirin.
-
konuyu bilmiyorum ancak karşı taraf net karaktersizmiş.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
konuyu bilmiyorum ancak karşı taraf net karaktersizmiş.
Ne karaktersizi, resmen orul orul oç denir ona. Adam kaç takla attığını sayamamış, öldü mü, kaldı mı bir bakar insan. Kdumun dırzoları.
-
hocam gerçekten insan demeye bin şahit lazım size yemin ederim durup kardeşim kusura bakma gel seni hastaneye götüreyim dese şikayetçi olmazdım bile. büyük ihtimal akşam arkadaşlarına 'malın birine vurdum hayatı s.kildi ahahaha' diye anlatmıştır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)