Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sosyal Medya Fenomeni Burak Can Taşan (23), Motosikletiyle Köpeğe Çarpıp, Vefat Etti

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    25 Kasım 2018
    Son aylarda motosikletle ölümlü kazalarda inanılmaz artış var hemen hemen hepsi aşırı hız kaynaklı ne okut şu aletleri otokontrollü sürsek sevenlerimiz üzülmese ? Ben de adanalıyım arkadaşı tanımıyorum ama kaza yaptığı bölgede evim var biliyorum oraları köpek çok çıkıyor oralarda 50km s geçmiyorum bu sayede yüzlerce kaza atlatmışımdır lakin önüme çok köpek çıktı önüne atlıyorlar birde süratli olmadığım için hemen durup sakinleşince basıp gidiyorum
    Yazık çok üzüldüm sevgilisine evlilik teklif etmiş birde ne acı Allah rahmet eylesin sabırlar versin ailesine sevenlerine

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşın sürüşünü bilmiyorum ama içimden bir ses ekipmasız ve trafiği tehlikeye atacak şekilde süren bir tip olabilir diyor.

    allah rahmet eylesin.
    Aşırı hızlıymış
    Ekipmansız imiş diyorlar birde


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2021
    Kayseri’de yaşayan Afşar Türkmenlerinden 1940’lı yıllarda Fahri Bilge tarafından derlenen ağıt ve hikâyesi şöyledir:

    1856-1864 yılları arasında Rusya’nın anavatanlarını işgal etmesiyle yurtlarından sürülen Çerkes göçmenler, diğer Kafkas milletleriyle birlikte Osmanlı Devleti topraklarına kabul edilerek, Balkanlara ve Anadolu’nun çeşitli yerlerine yerleştirilmiştir. Bunlardan en yoğun Çerkes nüfusa sahip olan il Kayseri'dir. 1955 yılı nüfus sayımına göre de Türkiye'de yaşayan Çerkeslerin %53'ü Kayseri'dedir. Yıllar geçtikçe Avşarlarla Çerkezler birbirlerine komşu olurlar, dost olurlar. Böylece eski hır-gürlü dönem de gerilerde kalır.

    İşte tam bu sıralarda tanınmış bir Çerkez Bey’i ölür. Çerkezler çok sevdikleri bu beyin anısını yaşatmak isterler. Avşarlar gibi ağıt söyleyemediklerinden bu konuda bir hayli şaşırırlar. Sonunda bunun çaresini komşu Hassa köyünden Kamer Karı’ya (Kamer Alkan’a) başvurmakta bulurlar. Ondan beylerine ağıt yakması için ricada bulunurlar. Kamer Karı ünlü bir ağıtçıdır. İlk önce Çerkezlerin bu isteklerine karşı gönülsüz davranır, sonra da istenen ağıdı söyler. Söyler ama içinden de eski kavgalı günleri bir türlü unutamadığından, bu ağıdın son kısmını böyle bağlar:

    "Ne deyim de ne söyleyim
    Ölü bizim olmayınca
    Teker teker tükenir mi
    Kırkı birden ölmeyince ."


    (ÖZDEMİR, Ahmet Z. (1985). Avşarlar ve Dadaloğlu, Ankara: Dayanışma Yay: 47)


    *Bu fenomenler(!) hakkında maalesef ben de Kamer Karı gibi düşünüyorum.

  3. #23
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Allah rahmet eylesin .

    Ekipmansiz sortla ve tshirtle veya yeni moda bikini ustu gibi kiyafetle motosiklete binrn fenomenlere gercekten sinir oluyorum..
    espresso bunu beğendi.

  4. #24
    mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Karşıyaka
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125
    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rahmetli AEA bile bu sebepten can vermis. Dikkat etmek lazim.

    1. Link - 'Altın Elbiseli Adam' lakabıyla bilinen ve yayınladığı motosiklet videolarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Barkın Bayoğlu’nun hayatını kaybettiği kazada kusuru bulunmadığı belirlendi. Bilirkişi raporunda kazaya sebep olan Buğra Erdem’in ise tam kusurlu ve alkollü olduğu tespit edildi.

    2. Link - Yayınladığı motosiklet videolarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan 'Altın Elbiseli Adam' lakaplı Barkın Bayoğlu'nun hayatını kaybettiği kazanın bilirkişi raporu açıklandı. 25 Temmuz 2017'de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Bayoğlu'nun kusuru bulunmadığı, rapora göre kazaya sebep olan Buğra Erdem'in tam kusurlu ve alkollü olduğu tespit edildi.

    Dün yazacaktım ancak işten güçten fırsat bulamadım. AEA Barkın BAYOĞLU şefimizin kazada kusuru yok. Karşı taraf tam kusurlu.

    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatirladigim kadariyla kazanin bilirkisi raporunda Rahmetlinin kaza anindaki hizi icin 100km/s uzeri olarak geciyor.
    Yorumunuzda belirttiğiniz 100km/s'den fazla hız ile seyir ederken insana çarpan bir motosikletin de daha fazla hasar alacağını düşünüyorum.




    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)