Motorun neresi pert olmuş, anlayan bana da anlatsın. Ufak bir kaza gibi görünüyor.
Bu arada şehir içinde yavaş gitmek lazım, hele bir de kavşağa yaklaşıyorsanız, ekstra yavaşlamak ve dikkatli olmak lazım.
Motorun neresi pert olmuş, anlayan bana da anlatsın. Ufak bir kaza gibi görünüyor.
Bu arada şehir içinde yavaş gitmek lazım, hele bir de kavşağa yaklaşıyorsanız, ekstra yavaşlamak ve dikkatli olmak lazım.
Şöyle açıklayayım diyelim ki aracınızın piyasası 40bin TL kazada aldığınız hasar 40 bin tl nin %40ı yani 16 bin TL yi geçiyorsa aracınız perte ayrılır. Kendi motosikletimden örnek vereyim wr250r
Allah esirgesin böyle bi kazada gidon-ön amortisörler - gösterge - ön far - kafa grenajı vs gitmiştir muhtemelen. Bu parçaların toplamı 16bin TL den çok çok fazla tutar. Sadece Sol amortisör komple 900 küsür dolar + kargo + vergi.. güncel kurla 9000 TL civarı tutar.
Tabiki butun suclu motorcu. Yani oyle davranmaliyiz bence. Adam inince demistir ki "kardes vallaha gormedim"
Ee bunun telafisi var mi? Gormemis adam sen carptin suclu olsan ne olur olmasan ne olur. Gormedin deyince olay bitiyor zaten. Gorseydin deyince de hersey geri sarip yoluna girmiyor. Ne desen bos. Suclu bizmisiz gibi davranip gorsun banane dememek lazim. Goremeyebilir demek lazim. Cunku cogu insan gormuyor cidde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)