FSM Köprüsü'nde teker yapan motosikletli kazada hayatını kaybetti.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Topragi bol, mekani cennet olsun.
Motovlog olaylari yayginlasti, teker yapma sevdasi cok artti. Henuz youtube'un olmadigi zamanlarda universite zamanlarimda, bi motosiklet grubumuz vardi 17-18 kisilik. Kimsede teker yapma sevdasi yoktu.
Yazik vallahi yazik..
-
Yani.
Ekşisözlükte de pek çok yorum yapılmış. Hata yaptı ve canıyla ödedi. Kendisinin bir youtube kanalı var mıydı acaba? Belki sürekli böyle kullanıyordu veya ilk defa denedi.
Özeleştiri olarak çok fazla hatalı süren, konumlanma, risk analizi yapmayan, hatta rahatsızlık yaratıo benim de sinir olduğum bir motosikletli güruhu var. Paketçi falan değil yanlış olmasın. Sivil, normal motorcular. Ve sayıca çoğunlukta. Yolda görünce ben sinir oluyorken diğer 4 tekerlilerden merhamet ve naziklik beklemek yanlış. Hatta konuyla ilgili "motosikletlilere sinir oluyorum" diye başlık bile açtım.
Yazık. Allah rahmet eylesin. Anne-babası, sevdikleri ne haldedir kim bilir. Ne için öldü?
Üzücü
-
ah be güzel kardeşim, su aletleri düzgün sürün. ananız babanız karınız cocugunuz derbeder oluyor sonra.
Allah rahmet eylesin.
-
FB gruplarında arkadaşın kim olduğu paylaşılmış. Allah rahmet eylesin.
-
Kazayla ön teker havalanıp kaza yapmadıysa bir doğal seleksiyon vakasıyla daha karşı karşıyayız. Allah rahmet etsin.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin.
İlan detayında apaçilik yapılmamıştır yazıyor...
Apaçilik yaparken öldün be üstad. Mekanı cennet olsun...
-
Youtube da aradım arkadaşın bir kanalı yok sanırım. Gerçekten yazık değmeyecek bir şey uğruna can vermek.
-
Benim anlamadığım teker yaptığı nasıl tespit edildi. Belki yorgunluk halsizlik vs vardı gazı fazla açtı ve motor altından gitti. Hava nasıldı bilmiyorum belki rüzgardan hakimiyetini kaybetti. Her mt07yi teker yaptı diye yorumlamak saçma. Haberde de iddia edilen yazmışlar, kim iddia ediyor belli değil. Sırf haber olsun diye yazmış bile olabilirler. Allah rahmet eylesin.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabrılar versin.
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Benim anlamadığım teker yaptığı nasıl tespit edildi. Belki yorgunluk halsizlik vs vardı gazı fazla açtı ve motor altından gitti. Hava nasıldı bilmiyorum belki rüzgardan hakimiyetini kaybetti. Her mt07yi teker yaptı diye yorumlamak saçma. Haberde de iddia edilen yazmışlar, kim iddia ediyor belli değil. Sırf haber olsun diye yazmış bile olabilirler. Allah rahmet eylesin.
Öncelikle Allah rahmet eylesin. Kesinlikle katılıyorum. Motor biraz şekilli oldu mu hemen "teker yapılıyor, çok tehlikeli kullanılıyor" oluyor. Belki başka bir arıza oldu.Görüntü veya şahit yoksa tamamen atmasyon, halkımızın motora bakışı hatta diğer motorcuların bile bakışı değişebiliyor.
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
-
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar dilerim.
Yalan haber yapmanın meslek sayıldığı bir ortamda teker yapmaya çalışıldığı haberine kuşku ile bakıyorum. "İtibarlı" bir şahsiyet tarafından sıkıştırıldığı ortaya çıkarsa hiç şaşırmam.
-
Marifet iltifata tabidir.
Trafikte tek teker sürenleri alkışladığımız sürece bu işe heveslenenler bitmeyecektir.
Allah rahmet etsin. Üzgünüz.
-
Haberde bahsedildiği gibi gerçekten köprüde teker yaparken kaza yaptıysa hiç rahmet dilemeyeceğim. İki teker üzerinde bu kadarda cesur olmasınlar.
-
Allah rahmet eylesin. Bu isin Ustası bile uğurda can verdi Allah taksiratını affeylesin
-
Bildiğim kadarıyla FSM köprüsünde rüzgar nedeniyle iki teker üzerinde giderken bile rüzgar motoru şerit değişimine zorluyor. Bu arkadaş teker yaptıysa ve o anda yandan esen rüzgar dengesini bozmuş olabilir. Allah rahmet eylesin üzücü.
-
Allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağ olsun.
Teker yapmak çok mantıksız bir hareket, estetik de değil. Teker yapmayı öğreneceğim ama yarın bir gün güçlü bir motosiklet aldığım zaman devri kaçırıp tekere geldiğinde elim ayağım birbirine dolaşmasın diye öğreneceğim. Motosiklet dediğimiz alet ekipmanları da giyince yeterince havalı bir alet zaten, robocop gibi geziyoruz ortalıkta, gerek yok böyle hareketlere. Köprüde kamera kaydı olmaması gibi bir ihtimal yok, kamera kaydı yok diyorlarsa direkt cinayetten şüphelenirim zaten. Hiçbir kamera çalışmasa girişteki kameralar çalışıyor, yoksa parayı alamazlar zaten. Kamera çalışmasa bile gece gündüz hep insan olur köprüde, bir şahit vardır illa.
Yamaha şu motosiklete bir iki elektronik destek koysa, istense bile tekere gelmese Yamaha CEO'su o gün garantiler cenneti. Ne kadar sürmeyi bilmeyen, ben teker yapacaaağm diyen adam var altında mt-07. Barkın abinin videosu geliyor aklıma her mt-07 gördüğümde
https://youtu.be/TOYGEN_lAYY
-
youtube da bir video var, eğer dogru ve videodaki aynı kişi ise arkadaş genel olarak tek teker videoları paylasıyormus.
kulaklıgım olmadıgından dınleyemedım vıdeodakı hareketlerı yenı mı eskı mı bılemıyorum ama tespite göre genel olarak yaptıgı birşeymiş bu hareketler.
Sokağa cıkma yasagında bıle boyle davranıyorlarsa cidden ne diyebiliriz ki.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
youtube da bir video var, eğer dogru ve videodaki aynı kişi ise arkadaş genel olarak tek teker videoları paylasıyormus.
kulaklıgım olmadıgından dınleyemedım vıdeodakı hareketlerı yenı mı eskı mı bılemıyorum ama tespite göre genel olarak yaptıgı birşeymiş bu hareketler.
Sokağa cıkma yasagında bıle boyle davranıyorlarsa cidden ne diyebiliriz ki.
O kişi ile aynı değil motor da farklılıklar var.
-
Thesinner83 adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla FSM köprüsünde rüzgar nedeniyle iki teker üzerinde giderken bile rüzgar motoru şerit değişimine zorluyor. Bu arkadaş teker yaptıysa ve o anda yandan esen rüzgar dengesini bozmuş olabilir. Allah rahmet eylesin üzücü.
Bak bu gelmedi aklıma, daha birinci köprüyü bir kez geçtim onda da havanın çok sakin olduğu bir gündü, çok etkilemedi.
Ümraniye kavacık arasında kavacık çıkışına gelmeden bir köprü var, kısa bir köprü. Orada bile şerit içinde gezdiriyor beni rüzgar. Son 4 gündür İstanbul çok rüzgarlı, sıcaklıklar da çok düştü, son bir yağış bekleniyor. Tekere kalkınca sert bir rüzgar orta şeritten bariyere vurur motosikleti. İki lastik yerdeyken bile terse kontra vere vere zor duruyor motosiklet çizgisinde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)