Merhaba arkadaşlar ben 21 yaşında bir kardeşinizim formu uzun süredir takip ediyordum ancak kayıt olmak yeni nasip oldu motorum resimdeki motor idi bir heves ile aldım ilk motorumdu trafikte araç kullanıyordum ancak hiç motor kullanmamıştım motoru aldık ilk gün 1-2 stop ettirme dışında sıkıntı yaşamadım ve daha sonra kullanmaya başladım sadece evden işe işten eve ve arada zevk için sürüşlere çıktım en ufak bir düşürme kaza yada kazaya ramak kalma gibi bir durum ile karşılaşmadım ki daha 110 u bile geçmedim hiç öyle hızlı gideyim yada tek teker gideyim kafasında olmadığım için sakince sürdüm hiç sorun yaşamadım taaki 1 ay öncesine kadar ortalama olarak 5000 km kadar motorumu sürdüm birgün işten çıktım akşam saat 22.30 civarı idi yine yavaş bir şekilde 65-70 km hız ile gider iken 2 şeritli bir yolda sağ tarafımdaki ara yoldan kendi şeridinden değilde ters şeritten gelen bir adet simsiyah caddy araç fırladı kendi şeridinden gelse göreceğim ancak geldiği taraf ters ve yüksek bir duvar var görme şansın %0 her neyse önüme fırladıktan sonra ilk defa böyle bir tecrübe edindim zaman yavaşladı resmen çarptığımı hissettim o an çarpmadan adam ile aramızda bir kaç metre vardı ışıkları sönük sadece sisleri açık ara yoldan bir anda simsiyah birşey fırladı kısacası her neyse direk arka ile öne bastım çarpacağımı anlayıncada motoru yatırıp kendimi asfalta saldım üzerimde kask dainese korumalı mont ve eldiven vardı şanslıydım biraz daha sürüklensem kaldırıma çarpacaktım ama çarpmadım direk ayağa kalktım ne yazıkki dizliğim yada korumalı pantalonum yoktu pantolunumun dizleri yırtıktı ancak olayın sıcağı ile acı hissetmiyordum ayağa kalktığımda bana çarpan araba çoktan kaçmıştı direk motorun yanına gittim ve hayatımı kahreden manzarayı gördüm motorum arabanın altına doğru girmiş adam ezip kaçmıştı işin özü adam bulunamadı ve olan yine bana oldu sağolsun yardımsever arkadaşlar geldi yardım ettiler su falan verdiler ailem geldi motoru çektik km saati dahil anahtar yerine kadar kırıktı dizlerim yanmış ve ayak bileğim biraz yanmıştı Allah a şükür başka birşeyim yoktu monta 2.250 verdiğime üzülüyordum ancak o zaman anladım kıymetini keşke dizlik yada pantalon da alsaydım dedim açıkcası kaskom yoktu motor kaldı öyle ve yaptırıp kullanmak istiyorum biliyorsunuz servis çok pahalı ben motorumu en iyi şekilde nasıl toplayabilirim yada bu işlerden anlayan arkadaşlar varmı bilgili abilerim bana yardımcı olur ise çok severim hepinize iyi günler dilerim https://i.hizliresim.com/mXV6zy.jpg