Merhabalar ,
2-3 ay önce motorumla ilk kazamı yapmış bulunmaktayım. Motoru alalı yaklaşık 2 ay felan olmuştu. 3 hafta arkadaşımla trafiğe kapalı alanda çalıştıktan sonra trafiğe çıkmıştık ve gözlerimin ne kadar hızlı gidebildiğime nasıl yanıt verdiğini çözdük. İlk sürenler gibi bende 40-50den sonra panik yapıyordum. Bunu üstümden atmak için baya trafiğe çıktık ve bir gün sanırsam biraz fazla abartıp viraja 70-80 arası girdim hem yokuştu hem de virajlıydı. Önümü görmediğim için yokuş bitişine yakın biraz gaz kestim fakat önüme aniden sağa dönüş çıktı.Kaba tabirle mala bağladım. Sağa döndükten sonra birde sola dönüş vardı. İçimden ya burda patlıyacağım yada sola dönüp çıkışında patlıyacağım dedim. 2li apexe girebildim fakat çok hızlıydım sola da döndükten sonra gözlerim ortadaki bariyerlere kaydı. Motora bir türlü yön veremedim ve bariyerlere girdim. Full korumalıydım fakat ayağım yine de kırılmıştı. Yaklaşık 1.5 ay felan alçıda kaldı ayağım ama güzel bir tecrübe edindim diyebilirim. Şuan motoru çok daha güvenli sürüyorum. Kesinlikle kazadan sonra büyük bir değişim yaşadım. Motordaki acemiliğimi atmış gibi hissetsemde daha çok yolum var diyebilirim.