hyosung gt 250 r grenaj yapımı ?
Reklamlar
-
arkadaşlar geçen hafta motorumla kaza geçirdim ondan öncede zaten grenajlar pek iyi değildi şimdi hepten kötü duruyol beyaz parça oluncada çiziklerden çatlaklardan simsiyah oldu motor yeni grenaj seti 2000 tl civarı tutuyor
motor 2011 model bu arada aklımda parçaları kalıp olarak kulanıp abs parça üretmek yada kalıp olarak kulanım karbon fiber parça yaptırmak var öneriler nedir uygun yollu
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
yokmu fikir veren ?
Reklamlar
-
Plastik Macun İle Kırıkları Onarıp Grenajın Orjinal Renk Kodunu Bulup Boyaya Bilirsin Seni İdare Eder Bir Süre Sonra Greajını Yenilersin Paran Oluncada
-
Beyaz sedefse rengi 6 katman falan boyası var kendin yapmaya çalışma.Bir servis yada boya atan birini bul (motora daha önce boya atmış) ona yaptır illa kendim yapacağım diyorsan çiziklerin bayağı bir dışından siyaha kadar kazı plastik macunu oluyordu sanırım onu at astarını at boya koduna göre hava tabancasıyla dikkatlice boya at.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
ama sana daha mantıklısını söyleyeyim aynı renkte film kaplat grenaja filmin üstünede özel kalemlerle desenler falan çiz
-
Benim tulpar konusuna bak. Orda nasıl tamir edip boyadığım vardı. Hangi sayfada bilmiyorum.
2000 lira vermeye değmez. Kendin yapman en iyisi. Hem kendin yapmanın zevki paha biçilemez.
Birkaç fotoğraf atarsan daha iyi yardımcı olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler