Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tramvay Ve Ben

REKLAM ALANI

Öncelikle hepinize hayırlı bayramlar,rabbim bizlere kaza bela musibet vermesin.

Bugün öğleden sonra bizim kurye izinli olduğu için ben paket servise çıktım. Çemberlitaş tan Sirkeci'ye doğru tramvay yolundan iniyordum.tramway Sirkeci'de Işık'larda durdu bende hemen yanınanyanaştım sol tarafına. Bilenler bilir hafız Mustafa'nın önü çok dar 2 tramvay ancak geçiyor. Ben tramvayın solunda duruyorum hemen yolun ortasında sarı demirler var yol boyu. Tramvayın son vagonunun yanındayım tramway hareket etmeye başladı aynı anda viraj alıyor viraj almaya başlayınca iyice yanıma yaklaştı ve yolun ortasındaki demirler tramway arasında ayağım sıkıştı. Ayağımı sıkıştırıp geçti. İnanılmaz bir acı Allah'tan son sağın du yoksa ayağımı koparacaktı. O acıyla siparişi teslim ettim. Siparişi saray burnu cay bahçesine götürmüştüm sağolsunlar buz felan getirdiler. Sonra dükkana döndüm hemen hastaneye gittim çatlak varmış. Sardılar eve geldim.

2 dk tramwayın arkasında beklesem hiçbirşey olmayacaktı ama ben acele ettim. Verilmiş sadakamız varmış. Bundan sonra inşaallah daha dikkatli olacam.
    ogdlin bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TUTITO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Enduro
    Şu anda yakininda birileri varmi? Annen, baban, hanım... herhangi biri?
    Lütfen rica edermisin; gelip kulağını iyice bi çekip, kafanın arkasına yumuşak bi şaplak atsınlar.

Alıntı TUTITO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu anda yakininda birileri varmi? Annen, baban, hanım... herhangi biri?
    Lütfen rica edermisin; gelip kulağını iyice bi çekip, kafanın arkasına yumuşak bi şaplak atsınlar.
    Hanım var şuan çok nazlanıyorum o yüzden karışmaz herhalde

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Kuryenin kiymetini bil...
    Ozankan bunu beğendi.
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Onla geçmiş olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)