https://youtu.be/7ZyyZ-_FDEc
Bu benim için ilk degil sonda olmicak onlar acicak ben kurtarmaya calisicam.
https://youtu.be/7ZyyZ-_FDEc
Bu benim için ilk degil sonda olmicak onlar acicak ben kurtarmaya calisicam.
Gürkan sağdan hatalı sollama yapıp kendi hatalarını gösterdin konuya 1 cevap yazmadın neden?
Böyle davranarak adamların motorculardan nefret etmesini sağlıyorsunuz.
"burda kapı açamazsın"
Tamam haklısın, peki sen orada olmalı mısın?
Emniyet şeridine girmemize polisler ve halk tarafından göz yumulması oranın bize ait olduğu anlamına gelmez. Sıkışık, duran trafikte kendimizi ve diğer araçları tehlikeye atmayacak bir hızda emniyeti kullanalım, eyvallah ama tapa gaz gitmeyelim.
Bir gün emniyet erkanından, il yöneticilerinden biri ile böyle bir problem yaşanacak ve emniyet şeridini kullanmamız sıkıntıya düşecek haberiniz olsun.
Yazdim sildim,yazdım sildim.
Inşallah tez zamanda motosiklet sürmeyi birakman dileğimle.
Adam hadi geç diyor, yok olmaz mümkün değil.
O kavga çıkartılacak, o patırtı olacak.
Tanıdığım herkese tek tek açıklıyorum, izlemeyin takip etmeyin diye.
Elimden geldiğince..
Araç Güzelce sağa yanaşmış, yolcusunu indirecek. Öngörülü bir motorcu öncesinde kendini sıkıştırmadan hemen sola geçip yoluna devam ederdi. Eğitim vidyosu olarak alınabilir.
Emniyet şeridinde hızlı kullanıyorsun geçen yaptığın paylaşımda da hızlıydın biraz daha yavaş kullansan bu gibi durumlardan kurtulmak kolay
emniyet şeridinde iken yanarlı dönerli araçlara yol veririm,
dediğine katıldığımdan dolayı.
ayrıca diğer araç sürücüleri hatalı olsalar dahi fevri tepkiler yerine daha yapıcı olmanız sizden sonraki karşılaşacakları motosiklet sürücülerini etkileyecektir.
hele bu kadar hasta bir toplum içerisinde özellikle dikkat ediniz.
Kabak tadı verdi su action cam.
Kim soktu lan bunu ülkeye ?
senin amacın burada trollük mü? sen ne utanmaz birisin. daha dün geldin benzer konu altında aldın cevabını. hala aynı hatalar, aynı tahrik. Tez zamanda ağzını kırmaları dileğiyle...
Hem suçlu hem güçlü mevzuna güzel bir örnek. Yinede şanslıymışsın adamlar sana uymamış.
Hiç bir sosyal grup motosiklet camiasını sütten yeni kesilmiş ergenlerin yaptıkları aslansın abi kaplansın abi yorumlarıyla gaza gelen, kendileri de aslında ergen olan vlogger tayfadan daha çok karalamamıştır.
İki videonu da izledim artık video çekip yayınlama bence.
Şu trafik kanunu maddesi de burada dursun belki okuyan olur. "Araçların sağından veya banketlerden yararlanmak suretiyle geçmek yasaktır."
Kardeş vazgeç bu işlerden fena döverler söyleyeyim
Adam TROLL dikkate almayın. Ve videoyu izlemeyin arkadaşlar bırakın bu arkadaş başka yerlerde videosuna tıklatmak için taklalar atsın..
lan sen dün şu ifşa edelim diye konu açan herif değil misin? lan olum motosiklet sürmeyi bilmiyorsun bari insanları soğutma motordan. gerizekalı. sağda ne bok işin var? adam hadi geç diyor hâla duruyorsun. primci şerefsiz. az adam ol.
Bilader adamlar inip bir güzel seni ıslatsalar yeridir. Adam kadar sende hatalisin geç git işte ne uztiyorsun
Sağlam bir sopa yiyecek, buraya şu hem suçlu hem güçlü olduğu konuları açacak sağlam parmak da bırakmayacaklar bu elemanda
Ucu bize dokunmasa bari, böyleleri yüzünden toplumdaki motosiklet kültür ve kaideleri zedeleniyor...
"CaRPe DieM"
Dostum emniyet şeridini,bu şekilde düşüncesiz bir şekilde kullanıyorsan eğer hak etmişsin.Bence sen artık video çekip yayınlama, zira hakkında yasal işlem bile yapılabilir çünkü hatalisin...
hay sizin kamerayla her boka marul olma fantazinize yaa ulan hem sen hatalı sürüyorsun hemde atarlanıyorsun ki emin ol araba orada durup kapı açıldığı için çarpmış olsaydın yine sen suçlu olacaktın olmayan bi şerittesin iyice boku çıktı bu olayların
Adam ne güzel geç dedi geçsene arkadaşım. Tm eyvallah kapı açmak yasak peki senin ordan geçmende yasak. En iyisi onun o kapıyı açmaması senin de oradan geçmemiş olmandır. Sen haklı gel ben seni hep destekleyim ama böyle olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)