Yine bir kapı açılma mevzuu
Reklamlar
-
03 Ağustos 2017, 22:45
yayınladığı videonun sonunda ana avrat küfür var. Bu küfürleri nasıl yayınlıyor bu akılsız herif ?
Bu videoyu otomobil kullanan kişi ya da bir yakını izlese çok büyük sıkıntı çıkar.
Reklamlar
-
03 Ağustos 2017, 22:48
Evet son olmayacak çünkü o gittiğin yer yol değil. Haksızsın, haksızsın, haksızsın.
-
03 Ağustos 2017, 22:52
Burası türkiye, burada emniyet şeridinde de gidilir, kapı da açılır, açıpta s.çılır.. herşey normal yani problem yok, ahlak? o hiç yok =)
-
03 Ağustos 2017, 23:03
iyi orda kapı açılmaz haklısın evet peki sağından sollamak nedir ya ? o şeritte ne işin var . Sen ehliyet sınavına gidince kenardan git mi diyorlar sana yapta bakayım böyle ehliyet verirlermi :D
-
03 Ağustos 2017, 23:07
Bırı kapı actıgı ıcın, dıgerı emnıyet serıdını kullandıgı(bakın bu yasak, goz yumuluyor dıye yasak oldugu gercegı degısmıyor) ıcın, aynı zamanda sollamak yerıne "sagdan" gectıgı ıcın haksız. Bence arac sahıbınden cok daha haksız motorcu. Arac sahıplerı bızım kadar kuraltanımaz degıldır emınım. Emnıyet serıdını kullanmak, duran trafıkte aracların arasından gecmek, yer bulamazsa kaldırımı kullanmak bızım ıcın cok olagan seyler gıbı gelıyor. Arac trafıgıne kapalı olan sahıl kesımlerıne motosıkletle gırmekte keza oyle. Sahı bızım ıcın kural, yasak yok zaten. Sahsı fıkrım beynını kullanma yetısıne sahıp bır kısı su vıdeoyu paylasmazdı.
-
03 Ağustos 2017, 23:11
dayak yiyeceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz...ama delikanlı gibi onuda yayınla..amacın reyting..
-
03 Ağustos 2017, 23:27
-
04 Ağustos 2017, 00:45
Kameraya malzeme çıksın diye uğraşırken az daha dayak yiyecektin.
-
04 Ağustos 2017, 01:37
Motosikletli arkadaş haklı. Orda kapı açamazsın arkadaş açarsan bu adam ölür.
Bu lavuklar haksız olduklarının farkına varıp uzatmamışlar, iyi yine buna da şükür. Şaka yapmıyorum bunlara da şükür. Genel ortalama olarak araba sürücüleri hem bu beyinsizliği yapıp bir de utanmadan senle kavga edecek sürücüler oluyor..
Motosikletli arkadaş arabadakileri uyarmadan devam etse bu lavuklar bu durumu unutup yarın bir yerde yine yolu kontrol etmeden zart diye kapı açacak. Bir motosikletiyi öldürecek ya da komalık edecek. Hatta sağ şeritte durup sol kapısını da açabilirler yani illa ki emniyet şeridindeki motorcuyu öldürcekler diye birşey yok, orta şeritte giden dalgın bir motosikletliyi de öldürebilirler.
Motosikletli arkadaş uyararak bu durumu beyinlerine kazımış.
Biz nasıl taksicileri dolmuşcuları acı tecrübelerle beynimize kazıdıysak arabacılar da motosikletleri bu tartışmalar ile beyinlerine kazısınlar, hata yapmaktan ve motosikletlilerden çekinsinler biraz. İyi niyetli olarak beyinlerine kazınamıyorsak yolda saygı duyulmuyorsak bari bu şekilde motorculardan çekinerek saygı duysunlar.
Salcan bu motovlogcuları piyasaya, milleti bezdirsinler cidden bak.
-
04 Ağustos 2017, 01:41
Eleman baktı kimse hak vermiyor. Fotoğraf eklemiş hem de seçmece.
-
04 Ağustos 2017, 10:35
Bu videoları yayınlayan kişiyi emniyete nasıl şikayet edebiliriz. Plakası falan belli mi? Rahat rahat kullandığımız emniyet şeridi ve yolun en sağını motorculara haram etmeye yeminli biri gibi gözüküyor. Bir arkadaşın dediği gibi bunlar yüzünden bir gün motorculara emniyet şeridini yasaklayacaklar ve başka dertlerimiz yokmuş gibi bir de bu cezalarla uğraşacağız. Bu site adminlerini de göreve davet ediyorum. Atılmalı, paylaşımları engellenmeli bu moto-trol'ün...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
erenedip adlı üyeden alıntı
Savci bir arkadasim var. Videoyu izlettim. Delirdi. Adam dedi valla kafaya koydum ben bunu dava edecek birsey bulurum diye bakalim ne olacak😂
Rica ediyorum peşini bırakmasın. Motor camiasına hayırlı bir iş yapmış olur...
-
04 Ağustos 2017, 10:49
gurcano adlı üyeden alıntı
Bu videoları yayınlayan kişiyi emniyete nasıl şikayet edebiliriz. Plakası falan belli mi? Rahat rahat kullandığımız emniyet şeridi ve yolun en sağını motorculara haram etmeye yeminli biri gibi gözüküyor. Bir arkadaşın dediği gibi bunlar yüzünden bir gün motorculara emniyet şeridini yasaklayacaklar ve başka dertlerimiz yokmuş gibi bir de bu cezalarla uğraşacağız. Bu site adminlerini de göreve davet ediyorum. Atılmalı, paylaşımları engellenmeli bu moto-trol'ün...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Rica ediyorum peşini bırakmasın. Motor camiasına hayırlı bir iş yapmış olur...
Açtığı son konuların hepsi aynı video linki iki fotoğraf, gelen tepkilere cevap vermeme, izlenilme sayısını arttırmaya yönelik çabalar sadece. Bu şahsın mesajlarını şikayet ettim ama konuları ve kendisi hala duruyor. Moderatör olsam çoktan banlamıştım. Laftan anlayan bir tip değil belli ki. Temiz bir korku yeterli olur bence. Hukuki olarak bu işleri kendine zevk edinen birileri de vardır faydalı olabilir.
-
04 Ağustos 2017, 14:05
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)