Hatalı Bagaj Bağlama, Dominar ile Atlatılan Ciddi Kaza
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun hocam. Verilmiş sadaka denir ya, tam o hesap. Allah beterinden korusun.
-
Cok gecmis olsun hocam. Vallahi sanirim tecrubeniz, soguk kanliliginiz ve biraz da sansla atlatmissiniz.
-
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış bu arada arka lastik tek noktada o kadar kaymasından dolayı kayan yer hasar almıştır balans v.s yapabilir
-
Adana İl Temsilcisi
Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
-
Bajaj in arka tekeri yolu domine etmis.. Gecmis olsun..
Bu bagaj baglama isi sakat. Hele benim gibi pimpirikliyseniz oraya civileseniz dahi zirt pirt kontrol edersiniz. Bazen her seye ragmen on gorulemeyen sebeplerle boyle durumlar yasanabiliyor. Hadi poset,esya neyse de en tehlikelisi zincir veya halati arka tekere kaptirmak.
-
Köylü teyzeye büyükbaş diyen amca bu muydu, ben mi karıştırıyorum?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Hee baktım. Oymuş. (bkz: https://zileliorhanyollarda.blogspot...el-yaylas.html)
Hatta ona laf edenlere beyinsiz motorcular demiş. CTRL+F beyinsiz yazarak bulunabilir.
Motorunuz hayırlı olsun amca. Bagajı bağlarken mal gibi bağlamamaya özen göstermemiz için uyardığınız için teşekkürler.
Yanlış okumuşum beyinsiz motorcular dememiş. Beyinsiz moronlar demiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
Yazık la kimin çocuğuysa... Bagajı bağlayamaz ölüm tehlikesi geçirir. Yolda inek görür ölüm tehlikesi geçirir. İlki için (bkz: Top case, sosis çanta, strap) ikincisi için (bkz: Limit noktası, yol eğitimi). Sanki bir tek bu amca virajda bir engelle karşılaşmış biz geri kalanlar Mars'ta motor sürüyoruz. Bir eğitim alsa, motor sürmeyi öğrense bunlar ölümcül tehlikeler olmayacak ama neyse.
Köylü teyzeye mal, buna dertlenene ise beyinsiz moron demek meselesiyle ilgili bakınızım yok. Onların artık orta okul sonuna doğru hallolmuş olması lazımdı ama doktora yapmak bile çare etmemiş.
-
Geçmiş olsun hocam iyi ki fark etmişsiniz.
-
zaferce adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Hee baktım. Oymuş. (bkz:
https://zileliorhanyollarda.blogspot...el-yaylas.html)
Hatta ona laf edenlere beyinsiz motorcular demiş. CTRL+F beyinsiz yazarak bulunabilir.
Motorunuz hayırlı olsun amca. Bagajı bağlarken mal gibi bağlamamaya özen göstermemiz için uyardığınız için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
Yazık la kimin çocuğuysa... Bagajı bağlayamaz ölüm tehlikesi geçirir. Yolda inek görür ölüm tehlikesi geçirir. İlki için (bkz: Top case, sosis çanta, strap) ikincisi için (bkz: Limit noktası, yol eğitimi). Sanki bir tek bu amca virajda bir engelle karşılaşmış biz geri kalanlar Mars'ta motor sürüyoruz. Bir eğitim alsa, motor sürmeyi öğrense bunlar ölümcül tehlikeler olmayacak ama neyse.
Köylü teyzeye mal, buna dertlenene ise beyinsiz moron demek meselesiyle ilgili bakınızım yok. Onların artık orta okul sonuna doğru hallolmuş olması lazımdı ama doktora yapmak bile çare etmemiş.
Hocam, çok sağlam giydirmişsiniz. Sizden korktum. Hepimizin sicilini tutuyormusunuz?
Hata yapanları hemen idam etme taraftarı değilim.
-
22 Temmuz 2017, 21:03
acemi60 adlı üyeden alıntı
Hepimizin sicilini tutuyormusunuz? Hata yapanları hemen idam etme taraftarı değilim.
Sicil: Devletin tuttuğu kayıt. Ben neden sicil tutayım. Sadece köylü kadına mal, büyükbaş ve benzeri hakareti burada yazan insanı hatırladım. Nasılsa o kadın buradan okuyup dava açamayacak deyip istediği gibi yardıran birini hatırladım. O kadar. Senin veya bir başkasının bu kadar rahatsız edici bir mesajını gördüğümü hatırlamıyorum. Dolayısıyla, hayır sicil tutmuyorum. Zaten ben devlet değilim. İşim de bu değil.
Hata: Bir insanın 1234 ile 6758 sayılarını yanlış toplamasına hata denir. Hata bir kerelik olur. İnsan bunun yanlış olduğunu kabul ederse buna hata denir. Burada kendini savunamayacak bir insana mal, büyükbaş dedikten sonra kendisine tepki verenlere beyinsiz moron demek. Yazdıkları silinince de gidip ayrı bir blog açıp bu insanlara oradan beyinsiz moron demek bir kerelik bir iş değil bir dünya görüşünün yansımasıdır ama hata değildir.
Hemen: Olayın olması ile aksiyonun gerçekleşmesi arasında hemen hemen hiç zaman yoksa buna hemen denir. Bu anlattığım, yaşanan olayların "hemen"lik bir durumu yok.
İdam: Bir insanın devlet eliyle öldürülmesine idam deniyor. Yazı yazarak idam edilme diye bir kavram esasen yok. Mecazi anlamıyla bile idam olabilmesi için bir moderatörün gelip bu kişinin forum hayatını bitirmesi gerekir ki bunun da benim yaptığım ile bir ilgisi yok.
Kast ettiğiniz şeyi şöyle tercüme edersek hak veririm. Bir insanın hata yapmak ve bu hatadan dönme ve unutulmak hakkı olmalıdır. Evet olmalıdır. Ama bunun için insanın yaptığının yanlış olduğunu, motosiklet.net yazarlarına beyinsiz moronlar demekle yanlış yaptığını, köylü kadına mal demekle yanlış yaptığını kabul etmesi ve bu ifadeleri yayınladığı blogunda ilgili düzeltmeleri yapması beklenir. Yoksa hepimiz hata yaparız. Hatada sıkıntı yok. Bakış açısında sıkıntı var.
-
22 Temmuz 2017, 21:14
Sicil: Devletin tuttuğu kayıt. Ben neden sicil tutayım. Sadece köylü kadına mal, büyükbaş ve benzeri hakareti burada yazan insanı hatırladım. Nasılsa o kadın buradan okuyup dava açamayacak deyip istediği gibi yardıran birini hatırladım. O kadar. Senin veya bir başkasının bu kadar rahatsız edici bir mesajını gördüğümü hatırlamıyorum. Dolayısıyla, hayır sicil tutmuyorum. Zaten ben devlet değilim. İşim de bu değil.
Hata: Bir insanın 1234 ile 6758 sayılarını yanlış toplamasına hata denir. Hata bir kerelik olur. İnsan bunun yanlış olduğunu kabul ederse buna hata denir. Burada kendini savunamayacak bir insana mal, büyükbaş dedikten sonra kendisine tepki verenlere beyinsiz moron demek. Yazdıkları silinince de gidip ayrı bir blog açıp bu insanlara oradan beyinsiz moron demek bir kerelik bir iş değil bir dünya görüşünün yansımasıdır ama hata değildir.
Hemen: Olayın olması ile aksiyonun gerçekleşmesi arasında hemen hemen hiç zaman yoksa buna hemen denir. Bu anlattığım, yaşanan olayların "hemen"lik bir durumu yok.
İdam: Bir insanın devlet eliyle öldürülmesine idam deniyor. Yazı yazarak idam edilme diye bir kavram esasen yok. Mecazi anlamıyla bile idam olabilmesi için bir moderatörün gelip bu kişinin forum hayatını bitirmesi gerekir ki bunun da benim yaptığım ile bir ilgisi yok.
Kast ettiğiniz şeyi şöyle tercüme edersek hak veririm. Bir insanın hata yapmak ve bu hatadan dönme ve unutulmak hakkı olmalıdır. Evet olmalıdır. Ama bunun için insanın yaptığının yanlış olduğunu, motosiklet.net yazarlarına beyinsiz moronlar demekle yanlış yaptığını, köylü kadına mal demekle yanlış yaptığını kabul etmesi ve bu ifadeleri yayınladığı blogunda ilgili düzeltmeleri yapması beklenir. Yoksa hepimiz hata yaparız. Hatada sıkıntı yok. Bakış açısında sıkıntı var.
Saçmalamışsın.
Tamam biliyorsun anladık neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsun..
Adam latife etmis ettigine edeceğine bin pişman olmuş
-
22 Temmuz 2017, 21:25
Laf anlatılmaz boşverin.
Dayı emekli galiba.
Orhan hoca gemiş olsun.
-
23 Temmuz 2017, 00:49
Geçmiş olsun çok ucuz kurtulmuşsunuz. Yakınınızda varsa fakire fukaraya bir iki yardımda bulunun.
-
23 Temmuz 2017, 01:07
-ZERO- adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun çok ucuz kurtulmuşsunuz. Yakınınızda varsa fakire fukaraya bir iki yardımda bulunun.
bir iki yardım olmaz. en az bir deve ya da dana kesilmeli, etleri fakir fukaraya dağıtılmalı.
-
23 Temmuz 2017, 03:58
Bu dayi hepinizi gizli gizli trolluyo ne zaman uyancaksiniz diye bekliyorum haha.
-
23 Temmuz 2017, 04:19
Mersin İl Temsilcisi
Hee baktım. Oymuş. (bkz:
bir tek bu meslekte var bu "Dr" ibaresini kullanma hastaligi. digerlerinde de var ama bunlar baska... plaka, kartvizit, forumlardaki nick bile... saglik sektorundenim, 25 yili bulscak neredeyse ama bu hep boyle.. helal olsun, okumus yapnislar ama motoru olmadan kizla konusamayan lumpenler gibi, sil o dr'yi, sanki ciplak kalmis gibi hissederler sanirim. oysa tanidigim cook tatli doktorlar var ki, millet saglik memuru yahut temizlik personelini doktor saniyor, onlari ise duz personel...
mevlana'nin guzel bir sozu geldi aklima; "dolu basak tanesi egilir, bos basak dik durur " vesselam...
-
23 Temmuz 2017, 08:51
Sj's adlı üyeden alıntı
Bu dayi hepinizi gizli gizli trolluyo ne zaman uyancaksiniz diye bekliyorum haha.
Bu konunun üstüne Dominar aldım bugün. İlk izlenimler diye konu açınca ben uyandım da, dedim kendime "Fırat zaten ortalık karışık. Bir de sen karıştırma"
-
23 Temmuz 2017, 11:49
Allah korumuş hocam geçmiş olsun
-
23 Temmuz 2017, 20:00
Hee baktım. Oymuş. (bkz:
Öncelikle geçmiş olsun. Fakat (epey sıkıntılı bir fakat bu)
zaferce senin eline düşmemek lazım birader. Şaka bir yana, bagaj bağlamak için fileler, kancalar vb bir sürü sağlamlaştırıcı unsur varken, ip ve koli bantı da güzel kafa.
Bahsi geçen sayfaya da bakmadan geçemedim, yolda 3 kez kaza geçirme riskinden, yolda gezen kişilerden bahsetmiş. Kendisini İznik gölü kenarında saat 5 - 7 arası çiftçilerin traktörleriyle eve dönme vakitlerinde yola davet edeyim, büyük ihtimalle eve sağlam dönse bile motorun bujiyi kapının önüne park eder. Atarlı giderli paylaşılan yol manzaraları, yurtta köy yollarının doğal halleridir.
Bir insanın cehaleti, kimsenin kimseye "mal" deme nezaketsizliği, eleştirildiğinde kızması "beyinsiz moron" deme densizliği, üstüne de "kaza yaparsınız inşallah" bedduası etme çirkefine düşmesi için bahane değil. Yazıdaki beyefendi sayesinde Rüksan Günaysu'nun "En tehlikeli insan, yarı aydın insandır" ve Yahya Kemal Beyatlı'nın "Cehalet mükteseptir, tahsil ile olur" sözlerinin ispatlandığı görülmekte.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
23 Temmuz 2017, 21:08
"Mal" malagin kisaltilmisi demek sanirim. Malak da manda yavrusu ise, o kadar da kotu bir sey degil gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)