Kaza Yaptım Size Danışmalıyım
Reklamlar
-
09 Haziran 2017, 13:26
Merhaba arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım, ben hatalıyım.
arabanın sağına hafif sürtüp yere düştüm şimdi şöyle bir olay var;
Trafik sigortam yoktu abi anlayışlı cıktık, ustasını aradı öyle kafadan fiyat aldı işte yan tarafıma boya lazım falab 300 Tl dedi, şimdi ben trafik sigortasını yaptırıp ondan ödetme şansım var mı belirli bir tutanak tutmadık fotoğrafda çekmedik kazayla ilgili abiye sözim var 1 hafta içinde 300 tl vericem ne yapabilirim
Reklamlar
-
09 Haziran 2017, 13:33
Tutanak tutmadıysanız fotoğraf çekmediyseniz geçmiş olsun, sigortadan hiçbir şey alamazsınız. Sen masrafı kabul etmişsin bir kere. Adamı çağırıp yalandan kaza gösterip yeniden tutanak mı tutturacaksın, kabul etmez ki. Belli ki çok ciddi bir hasar yok. Üç kuruşluk hasar için tramer kaydı oluşsun da istememiş. Biraz pazarlık et 250TL ya falan düşür. Ben yaptırayım moduna gir.
-
09 Haziran 2017, 13:35
Fotoğrafları çekip yasadısı tutanak tutabilirdiniz. Gelecek tarihe ama motoru kaldırmaman gerekiyordu ya da kaza yaptığınız yere gidip motoru aynı konuma arabayı aynı konuma getirip fotoğraf çekip tutanak tutacaksın. Bence bu riske girmektense adam anlayışlıymış 300 tl ver ve birdaha sigortasız kesinlikle binme. Polis çağırsa çok daha yüksek cezalar alıcaktın veya verdiğin hasar çok fazla olsa nasıl ödeyeceksin sigortasız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
Yukarda tam anlatamadım adam da kabul ederse tutanak tutup sanki sonra olmuş gibi yapmanız gerekiyor ama yasadışı ve ağır cezaları var.
-
09 Haziran 2017, 13:35
1 hafta içinde 300 TL vereceksiniz yapacak birşey yok
-
09 Haziran 2017, 13:37
300 ver kurtul işte uzatma boşa. En kısa zamanda da sigortanı yaptır. Adamın iyi niyetini sakın suistimal etme.
-
09 Haziran 2017, 13:38
İnsaflı çıkmış direk polis çağırtıp sigortan olmadığı için işlem yaptırta bilirdi.
Bence hiç uğraşma bul 250 300 ver kurtul.
-
09 Haziran 2017, 13:47
Hasar 300 TL tutuyorsa hiç trafik sigortasını bulaştırma.Hem hasarsızlık indirimi kaybedersin,hem sicilinde kaza olduğu için bundan sonra sahip olacağın her araca belli bir süre normalden yüksek sigorta çıkar vb... Özetle sigorta şirketleri o 300 TL lik hasarı senden misli ile çıkartır.Çok yüksek 1000 TL ler ile ifade edilen hasarlar olmadıkça sigortaya hiç bulaşmayın.
-
09 Haziran 2017, 13:55
motosiklet.net cakal.net e dönmüş yazık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)