19 eylül 2015 akşamı kaza
Reklamlar
-
Öncelikle Herkese Merhaba;
19 Eylül 2015 cumartesi akşamı dangalak bir fiorino sürücüsü benim şeridime girerek kaza yapmama sebep oldu.Ve üstüne üstlük kaçtı.Mahkeme unsurlarından dolayı bugüne kadar yayınlayamadım.Mahkeme sonucunda her zamanki gibi devlet kazandı.Bense 1 hafta yatağa mahkum kalmayla,aldığım fazla kilolarla kaldım.
Şimdi beni hatalı görenler illaki çıkacaktır,onlara hiç bir şey söylemeyeceğim
Reklamlar
-
Fiorino sürücüsü bildiğin kaptırmış ters yönden üstünüze geliyor %100 kusurlu.
-
Mahkeme tam olarak nasıl sonuçlandı ? Herhangibir sorun yoksa yazabilir misiniz ? Merak ettim
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Mahkeme tam olarak nasıl sonuçlandı ? Herhangibir sorun yoksa yazabilir misiniz ? Merak ettim
mahkeme tam olarak şöyle sonuçlandı;
kamera kaydı ve bilirkişi raporuna göre karşı taraf %100 suçlu.100 gün hapis cezası karşılığı 2000 TL adli para cezası yedi.Ben babayı aldım devletin kasasına gene para girdi :D
-
Geçmiş olsun, olay nasıl aleyhine sonuçlanır aklım almıyor. Bu sürücü gibi uyanık o.ç. (oligarşik çomarlar) olmasa dünya ne kadar güzel olcak
-
gorefest adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, olay nasıl aleyhine sonuçlanır aklım almıyor. Bu sürücü gibi uyanık o.ç. (oligarşik çomarlar) olmasa dünya ne kadar güzel olcak
aleyime sonuçlanmadı.Lehime sonuçlandı ama istediğim gibi olmadı gelen ambulansa binsem çok daha iyi olucakmış :(
-
Zz300 adlı üyeden alıntı
mahkeme tam olarak şöyle sonuçlandı;
kamera kaydı ve bilirkişi raporuna göre karşı taraf %100 suçlu.100 gün hapis cezası karşılığı 2000 TL adli para cezası yedi.Ben babayı aldım devletin kasasına gene para girdi :D
Nasıl yani Motorunuz parasını hastane masraflarını ve 1 Hafta iş göremediğiniz için iş göremezlik meblağını, Motorsikletinizin ilk kazası ise Değer Kaybını, Karşı Kuruslu Yanın Trafik Sigortasından almadınızmı ?
Ayrıca sürekli iş göremezlik durumunuz oluştuysa onuda tazmin edebilirsiniz bunun yanında zarara uğradığınız için maddi manevi tazminatta alırsınız.
-
Çok geçmiş olsun, vay .... oha dedim, kim olsa kaza yapardı, bu nasıl iş, burası Türkiye lafı yine söylendi, bu miillet cezalar çoookkk olursa adam olur, kötekten anlar bunlar...
-
BerkB. adlı üyeden alıntı
Nasıl yani Motorunuz parasını hastane masraflarını ve 1 Hafta iş göremediğiniz için iş göremezlik meblağını, Motorsikletinizin ilk kazası ise Değer Kaybını, Karşı Kuruslu Yanın Trafik Sigortasından almadınızmı ?
Ayrıca sürekli iş göremezlik durumunuz oluştuysa onuda tazmin edebilirsiniz bunun yanında zarara uğradığınız için maddi manevi tazminatta alırsınız.
motoru karşı tarafın sigortasından yaptırdım.Ayakta tedavi olduğumdan herhangi bir hastane masrafı olmadı.Ak sigorta dangalağı hasar evraklarımı yollamama rağmen değer kaybımı ödemedi.Şimdi tüketici mahkemesi aracılığıyla alacam bir şekilde.
-
Sevgili Kardeşim,
Eğer hala yapmadıysan bir an önce fren ve kaçış manevrası konularına odaklan.
Böyle bir pozisyonda eğer araca kafadan çarpsaydın sonuç feci olabilirdi. Allah korumuş. Pozisyonda doğru müdahale ile düşmeden kurtarma şansın olabilirdi.
Sevgilerimle
-
oocan adlı üyeden alıntı
Sevgili Kardeşim,
Eğer hala yapmadıysan bir an önce fren ve kaçış manevrası konularına odaklan.
Böyle bir pozisyonda eğer araca kafadan çarpsaydın sonuç feci olabilirdi. Allah korumuş. Pozisyonda doğru müdahale ile düşmeden kurtarma şansın olabilirdi.
Sevgilerimle
merhaba öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Gerekli manevrayı ve frenlemeyi yaptığımı düşünüyorum.Tam durmama yakın sağ tarafımdan araç bindirdi o yüzden düştüm zaten.Motorun ön amortisör boruları eğildi kazadan sonra baya sağlam vurdu yoksa ayakta kalabilirdim diye düşünüyorum.
-
Zz300 adlı üyeden alıntı
merhaba öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Gerekli manevrayı ve frenlemeyi yaptığımı düşünüyorum.Tam durmama yakın sağ tarafımdan araç bindirdi o yüzden düştüm zaten.Motorun ön amortisör boruları eğildi kazadan sonra baya sağlam vurdu yoksa ayakta kalabilirdim diye düşünüyorum.
Sevgili Kardeşim,
Araçtan daha önce motorun kontrolünü yitirmiş ve yatırmaya başlamışsın. Düşme sebebin temas değil.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
oocan adlı üyeden alıntı
Sevgili Kardeşim,
Araçtan daha önce motorun kontrolünü yitirmiş ve yatırmaya başlamışsın. Düşme sebebin temas değil.
Sevgilerimle
Hocam dar alanda o kadar oluyor malesef,adam beni gördüğü halde çizgisini hiç bozmadı,zaten araç farları yansımasından çok geç gördüm fazla düşünme fırsatımda olmadı.Anlık karar verdim ama tavsiyelerinizi deneyeceğim.Teşekkürler.
-
Dostum geçmiş olsun. Burada seni suçlu görecek kimsenin çıkacağını sanmam
Ancak şöyle yapılsaydı kurtarılabilirdi gibi yorumlar olabilir ki o da hepimize lazım
çünkü bu videodaki öküzden dışarıda sürüyle var.
-
Bu kazada kimin suçlu olduğuna zaten hukuk karar vermiş. Fakat, görüntüyü 6. saniyede durdurup sağdaki boş seride bir bakın. Ondan sonraki sola doğru yapılan manevrayı kim yapar acaba? Sağda boş bir şerit varken ne olmuşta sola manevra yapılmış? Kazasız belasız sürüşler...
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Bu kazada kimin suçlu olduğuna zaten hukuk karar vermiş. Fakat, görüntüyü 6. saniyede durdurup sağdaki boş seride bir bakın. Ondan sonraki sola doğru yapılan manevrayı kim yapar acaba? Sağda boş bir şerit varken ne olmuşta sola manevra yapılmış? Kazasız belasız sürüşler...
Farkettiysen karşıdaki araçların ışık yansımasından çok geç gördüm arabayı,allah tekrarını yaşatmaz inşallah.Bende videoyu izledikten sonra senin düşündüğünü düşündüm ama tam şerit değiştirirken yakalasaydı allah korusun .
-
Öncelikle geçmiş olsun, ucuz atlatılmış bir kaza. Siz zaten hatanızın farkındasınızdır. Otobüsü geçtikten sonra sağ şerit bomboş oradan gitmek yerine yoğun trafiğin olduğu karşı şeride yakın riskli bir sürüşünüz var. Karşıdan gelen aracı geç farketmiş olmanız da bakışınızın doğru olmadığını gösteriyor. Üzerinizde korumalı mont da yok. Karşı taraf %100 kusurlu evet ama burada kaza kaçınılmaz son değildi. Buna benzer sıkıştırmalar hergün yüzlerce kez oluyor.
-
Anladığım kadarıyla dava kamu davası olarak açılmış. Tazminat neden talep etmediniz? Ters yöne girdiği için trafik cezası yemesi gibi bir şey olmuş.
-
ZaptNaMumkun adlı üyeden alıntı
Anladığım kadarıyla dava kamu davası olarak açılmış. Tazminat neden talep etmediniz? Ters yöne girdiği için trafik cezası yemesi gibi bir şey olmuş.
Tazminat için ayrıca dava açılması gerekiyordu. Burada yaralanmalı kaza olduğundan kamu davası oluyor. Sonucu da buna benzer para cezaları şeklinde sonuçlanıyor. Ben 2000 yılında otomobil ile ciddi bir kaza geçirdim az kalsın ölüyordum. Araba pert oldu. Kamu davası sonucunda %50 %50 kusur verdiler tam hatırlamıyorum ama mahkeme masrafları için küçük bir meblağ bile ödemiştim. İnsan mahkemeye gitmek istemiyor öyle kolay değil tazminat davası falan uğraşmak, avukat tutacaksanız vs bir sürü sıkıntı. Adalet sistemine güven olsa ok üzerine gidin diyebilirsiniz yıllarca uğraşıp eli boş dönmek olası.
-
Adalet sadece paradan ibarettir.Sığır canına kasdetmiş. Memlekette böyleleri çok
Ben akşamları motor kullanırken yedi sülaleme küfür etseler dahi uzunları çakıp gidiyorum.Önüm ışıl ışıl oluyor.Böylece sinyal vermeyen bile sinyal kullanıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)