arkadaslar bugun buz sebebiyle kaza yaptım hergün gectigim ve kullandigim yol guzergahinda olan bir virajda olay basıma geldi biliyosunuzki ankarada sıcaklik suan -10,-15 derecelerde normalde motosikletimi pek cıkarmaya niyetim yoktu abimin arabami istemesi uzerine arabayi evde birakip motorla okula gittim.
okuldan sonra işe geciyordum ve köprünun altinda bulunan bir virajın ortasinda birden motosikletim kaydi(ankara mamakta oturanlar bilir mamak köprunun altindaki viraj ) ve motosiklet arkayi biraktı düştüm 10-15 metre yerde suruklendikten sonra anca durabildim motorda biraz ilerde durdu ne oldugunu anlamaya calisirken arkamdan gelen bir belediye aracindakiler yardım etti sağolsunlar hemen yoldan cekildim motoru incelerken ayni yerde 3-4 araba daha kaydi biride kaldirima bindirdi gizli buz dedigimiz olaya denk gelmistim. Kaza esnasında arka sol sinyalim kırıldi desem yalan olur resmen erimis durumda 😊 ,gostergeyi tutan üst tablada kırıldi (neden kirildi anlamadım gosterge sapa saglam catlak bile yok ama demir kırildı) ,göstergenin cami yerinden ciktı (sadece cikmis kirik yok) depoda ufak cizikler var,koruma demiri cizildi birde kutumun kilidi kirildi,motorun sagi soluda camur oldu.
benim tek hatam sanırim viraja normal günde girdigim gibi girmek oldu
burdan cıkrdigim ders ise kisin buzlu havalarda kesinlikle viraja olabildigince dik girmem gerektigi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
bu arada gece motorun kazali resimlerini yuklerim