Kör nokta meselesi, belki birinin işine yarar.
Kör nokta
Kör nokta meselesi, belki birinin işine yarar.
Kör nokta
Valla konu uzerine kitap yazılır, hatta onlarca yazılmıştır, ama en kısa söyleyebileceğim şey
Önünde araç giderken aracın dikiz aynasına bak, şoförü görüyorsan bi nebze daha güvendesin, ama yok göremiyorum diyosan, ya hemen görebileceğin bi konuma geç, ya o araçtan uzaklaş.
Basit ama etkili bi yöntem.
Motor üstündeyken her zaman tetikte olacaksın kırmızıda beklerken aynadan arkanı kontrol et baktın hızla bir araba geliyor kontrollü bir şekilde ışıklardan geç git
Birde trafikte ne olursa olsun şeridi ortala öyle git
Seyir halindeyken önümdeki, arkamdaki, sağımdaki ve solumdaki araçları sürekli kontrol ederim. Nasıl bir psikolojiyle kullandığını anlamaya çalışıyorum. Agresif kullananlara yol veririm. Aynadan beni görüp görmediğine bakarım. En önemlisi her motosiklet sürücüsünün görünmez olduğunu bilmesi gerek. Akan trafikte sağlama yapmam. Işıklarda beklerken her an biri arkadan kütletecek diye cin gibi uyanık beklerim. Vsvsvsvs bir sürü ince detay var. Bu detaylar trafik tecrübesi ile zamanla ve yapılan km ile orantılı diye düşünüyorum.
Göktaşı gelip sana çarpmadığı sürece %99 motorcu hatalıdır. Haklı olduğu yerde dahi hatalıdır. Değil bir araba başka bir motorcunun yerine bile düşünmesi gerekir sürücünün. Hayatta kalmak istiyorsan bu böyledir. Haklı olmak mı mutlu olmak mı? Bence mutlu olmak
3 ağza 3 burna... bi yerde bi yanlışlık yapıosun gibi geldi
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Bahtsız motorcuya çorluda kutup ayısı çarpıp kaçarmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)