Ekipmanlarınız sizi Polisten Korumaz
Reklamlar
-
Ben anlamadım gerçek mi hayal ürünü mü?
Madem gerçek ve avukatın konuşma diye tavsiye vermiş niye o kadar yazıp sonuna hayal ürünü yazıyorsun?
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
Tut ki gerçek. Geldi polis sana hakaret etti diye sessizce yaklaşıp, kaskı kafasına geçirmek nedir?
Neresinden tutsan elinde kalıyor
Reklamlar
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Öncelikle geçmiş olsun." ekip otosuna bindirmeye kalktı ambulansı bekleyecem diyince de , Ölmezsiniz ki kutulsun vatan millet " dediği andaanda film kopmuştu bende sizin yaptığınızı ben o anda yapardım herhalde
Bende tam buraları okurken, yine sözlükten alıntı dedim, yok olamaz böyle bir olay, o kadar da değildir arkadaşlar.
Ha şu belirtmek de fayda var polisler abartılıyor, abartmayın onlar da memur yetkisi daha fazla, maaşlarını bizim vergilerimizle aldıklarını unutmayın çevrenize de unutturmayın.
-
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Sana mı kalmış neye bakıp bakmayacağım? Millete saranlara laf atınca sorun yok. Sen millete sarınca laf yiyince sorun mu oluyor?
Siz kendinize ne zaman açıyosunuz forum? Açın hadi bak bekliyoruz burda
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
-
Millet okumuyor mu. Gormezden mi geliyorsunuz.
Hayal urunudur yaziyor.
Ne kadar da troll cogaldi su forumda.
-
gerçek mi bu şimdi hikaye mi?
-
Yorumları okudukça bir kez daha görüyoruz ki beyin bedava değil.
-
Sakin kalmak da mümkün olabilirdi belki ama sağlam sinir hakimiyeti lazım
-
Çok büyük geçmiş olsun.benim anlamadığım o kadar olay oluyor haksızlığa kötü muameleye maruz kalıyorsun,sana çarpan otomobil sürücüsü neden kendini ortaya atıp iki çitf laf etmiyor,beyefendinin suçu yoktu diye.baktı olay kötüye gidiyor seni arabasına bindirip kendisinin hastaneye getirmesi gerekirdi.başıma birşey gelmicekse bu aralar trafik polislerine karşı benimde antipatim var.geçen onca araç dururken bana 92 tl park cezası kesti.sildirmeye çalıştım,ikinci bir işlem yapıyordu hakkımda.ekipmanları çalan insana zaten söz bulamıyorum.ama vergi konusunda size katılmıyorum,kamu çalışanlarına senin vergi ben veriyorum yanlış bir söylem aynı vergiyi herkes ödüyor çünkü.polise şiddet uyguladı diye şahit bulup olayı senin aleyhine çevirebilirler.sokak işyeri kamerası bulmaya çalışın benim tavsiyem. birde o pasif sürücü yaptığının arkasında dursun.
-
-
Sayın editör şu konuyu kapatsanıza lütfen birileri dalga geçiyor.Bunada seyirci kalıyorsunuz
-
Hapis cezasını paraya çeviriyorlar eğer kamu davasıysa , ne oldu acaba son durum?
-
Gecmis olsun. Keske kendinize hakim olsaymissiniz. Hakliyken haksiz duruma dusurmussunuz kendinizi. Tabi yerinizde biz olsaydik tutabilecek miydik kendimizi mechul. Polise siddet, temelde yanlis olmasi bir yana, ozellikle bu aralar cok da sakincali.
En son KHK'da sadece 20 sayfa ceza evi personeli, ve bir suru de dava katipi isten cikarilmis durumda. Tahminim yerine daha "uyumlu" insanlar ise alinacak. Velhasil mumkun oldugunca saga sola bulasmamakta fayda var. Sistem dogru yanlis demeden kendisini garanti altina almis durumda. Olan size bize olur.
-
Geçmiş olsun. Bütün olumsuzlukları yaşamışsınız bir anda. Allah sabırlar versin , kaybolan olmayan adalet yüzünüze gülsün inşallah.
-
en kısa zaman da ciddi bir şekilde kaza yapıp uzun yıllar boyunca bitkisel hayatta kaldıktan sonra geberirsin ne diyeyim.
-
Trolun önde gideni. Konu kilit üye ban ama forumda ilgili mod bulan öpsun basina koysun.
-
Hayat kadinina sormuslar "Çolugun çocugun var mi, ne iş yaparlar?"diye. O da demişki "Iki tane delikanli oğlum var, biri dolmuş şöförü, diğeride polis."
-
Geçmiş olsun. Malesef bu insanlar değişmiyor ama keşke bu şekilde davranmak yerine sakinliğinizi koruyup polisten davacı olsaydınız. Gerçi bir sonuç çıkarmıydı belli değil aama umarım polis sizden şikayetçi olmaz.
-
Şimdi olay uydurma mı değil mi ben anlayamadım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Üyelik tarihine nicke bakınca anlaşıldı ne olduğu. Biri kuyuya taş atıp kaçmış.
-
Gördüğün hayal yada rüya çok uçukmuş. Öyle ki avukat ve arkadaş rolündekiler hariç herkes(sen dahil) sıkıntılı tip. Kabus mu desem, rüya mı desem, geçmiş olsun mu desem, ben de sıkıntıya düştüm şimdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)