Öldürdüğü Kişinin Ailesinden Tazminat İstemek
Reklamlar
-
maddi bir beklentiniz yok ise sizde partilerin gençlik kollarına gönüllü olarak katılabilirsiniz, mitinglerde aracınızı parti bayrakları ile donatabilirsiniz, bu serbestir zatende, gençlik kollarında olmakla, partinin gücünü neden ve nasıl bağdaşdırabiliyorsuuz orasını anlamıyorum.. görünen o ki araç sevdalısı bir genç.
bisiklet yolunun olmaması ancak bisikletlerin ülkede satılması tezatlık.
video ya göre hızlı çarpılmış gibi duruyor, allah yakınlarına sabır versin, kazanan taraf tazminat elbette açabilirde, soru şuki alabilirmi..
Reklamlar
-
Birini öldürmek isteyip, silahla öldürürsen senelerce içeride yatarsın, sabıka kaydın olur falan filan. Trafik kazası görüntüsü ile öldürürsen böyle üstüne para bile alırsın. Ülkede cinayet işleyip hapis bile yatmayan o kadar çok insan var ki!
-
Bildiğim bütün küfürleri ediyorum, Allahsız bunlar...
-
-
O aracın 50 km/h ile gittiğine ilişkin rapor yazan kişiyi de görmek lazım...
-
Paylaşımı okuyalı nerden baksan 1 saat felan oluyor hala toparlanamadım, bütün sosyal medya hesaplarımdan paylaştım. Çok üzücü bir olay, daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Forum kuralları var malumunuz.
Ailesinin başı sağolsun, Allahtan bolca rahmet dilerim...
-
şimdi düşünüyorum, acaba para biriktirince motosikletimimi yükseltsem? yoksa susturucusuyla beraber bir tabancamı alsam? çünkü adalet güçlü olanın elinde.
lütfen herkes sosyal ağlarda paylaşsın ve paylaşılmasını rica etsin bu haberin. bizim başımıza da gelebilir benzer bir durum. torpil olayı bitsin artık. allah kahretsin bunları.
-
(o,o) adlı üyeden alıntı
Tipini sevdiğim
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)