lütfen çene açılır kasklarınızın ,hava ne kadar sıcak olursa olsun ,çenesini kapatın.
Reklamlar
-
hatta gerekirse ,gücünüz varsa satın ,tam koruma kask alın .
bugün hafif bir kaza yaptım ,korumalıklar sagolsun hiç bir şeyim yok ama çenemde 5 dikiş var, küçücük kazada çene açılır kaskın,çenesi açık kullanıldığında nelere mal olabileceğini tecrübe etmiş oldum. siz benim hatama düşmeyin.
kaskım :LS2 FF370 Çeneden Açılır Kask
lütfen bu uyarıyı hafife almayın..teşekkürler.
Reklamlar
-
Aynen. Moduler kasklar, yani cene kismi kalkan "full-face gorunumlu" kasklar kesinlikle full face korumasina sahip degiller. Iki avantaji var:
- Takip cikarmasi daha kolay olabilir
- Bazilari daha sessiz olabiliyor, boyun kismi daha kapali oldugu icin.
Ikisi de degmez. Eger full face kask zor geliyorsa takmasi, kafa seklinize uygun degildir muhtemelen. Uygun olani arayip bulun.
Bir istisna: Snell sertifikali bir moduler kask vardi, markasini unuttum simdi...
-
daia adlı üyeden alıntı
hatta gerekirse ,gücünüz varsa satın ,tam koruma kask alın .
bugün hafif bir kaza yaptım ,korumalıklar sagolsun hiç bir şeyim yok ama çenemde 5 dikiş var, küçücük kazada çene açılır kaskın,çenesi açık kullanıldığında nelere mal olabileceğini tecrübe etmiş oldum. siz benim hatama düşmeyin.
kaskım :LS2 FF370 Çeneden Açılır Kask
lütfen bu uyarıyı hafife almayın..teşekkürler.
1 Ekim tarihinde düştüğümde tam korumalı ve kaliteli bir kask olmasaydı, şu an bu mesajı yazmak için bile motosiklet lafı duymak istemezdim. Doğru ekipman önce önemli
-
Öncelikle geçmiş olsun ama o kaskı başkasına satıp onun da canını yakmak fikri doğru olmayabilir. En iyisi kimse çene açılır hiç almasın. Soran herkese hepimiz ff kask öneriyoruz şiddetle ama insanlar kendileri bilirler.
-
Çene açılır kaskın avantajı, durup birine birşey söylemek, yada durup kaskı cıkarmadan telefonla konuşömak, giderken açmak çok saçma
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
-
Dikisten bisey olmazda cene kirilmasi cok kotu olur
-
Abi hepsini geçtim, geçen pazar günü yol kenarında bir yerde çay içerken motosiklet direksiyon sınavı yapıldığını gördüm. Başka yerde hadi neyse de yahu sınavda niye bu taslara müsade ediyorlar, hepsinin kafasında tas-baret vardı, artık bunların kask sayılmaması lazım, koruduğu hiç bişey yok çünkü.
-
Ff kaskta vizoru açık giden bir arkadaşın gözüne taş gelerek kornea sini yırtmış allah korumus kör olmamis. Kaski açmak bir yna dursun vizoru bile full şekilde açmayalım.
-
geçmiş olsun , merak ettim kaskın çenesi kapalıydı da kendi kendine mi açıldı giderken ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)