Birader Allah ölümün bile hayırlısı versin. Feci..
Dedem dua ederdi "3 gün yatak, 4. gün toprak" diye..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Allah rahmet eylesin,
ne bileyim oralarda trafik bi acayip geliyor bana, özellikle söke-kuşadası arası çok deli bozuk sürücülere rastlıyorum. yol dersen rezalet, hafta sonu orada bir kasise girdim, direksiyon artık sola çekiyor o andan beri.
Şerefsizler metro turizim soforuyle aynı mantık motor olunca zort diye daliyolar büyük küçüğü ezer
Metro-motosiklet olayında motorcuyu yerin dibine sokanlar olmuştu. Muhtemelen bu kazadaki gibi ölmesi lazımdı. Sevenlerine sabır dilerim.
Arkadaşlar merhaba. Ben Kuşadası'nda yaşıyorum ve ölen bi abimiz burda tanıdığımız bi esnaf. Derici yada halıcıydı emin değilim.
Kaza aslında sandığınız gibi olmuyor. Scooterlı 3 kişi kirmizi isigin baya onunde bekliyor. Yaya gecidinin de onunde. Bilgisayara geçince fotoğraf atarım olay yerinden. Kamyon selçuk yönünden geliyor ve orda söylenene göre yoldaki çukurdan dengesi kayboluyor ve motorların üzerine devriliyor. Ya motorlardan biri öne hamle yapınca ani fren yaptı yada frensiz dengesi kayboldu. Olay yerinde herkes baska seyler söylüyordu ama ben fren izi göremedim. Motorcular olmalari gereken yerde olsalardı üzerine devrilmeyecekti araç. Araç sürücüsü kaçmış. Olayın kötü tarafıysa vinç kamyonu kaldırırken halatı kopup tekrar üzerlerine düştü. Tütüncüler kavşağında oldu olay.
Merhaba, orada yol da eğimli hatırladığım kadarıyla, kamyon da o yöne devrilmiş.
Motorlar deniz tarafındaki yoldan mı ana yola çıkmayı bekliyor?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)