Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kamyonet motosikletlilerin üzerine devrildi: Kuşadası

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Birader Allah ölümün bile hayırlısı versin. Feci..
    Dedem dua ederdi "3 gün yatak, 4. gün toprak" diye..
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin,
    ne bileyim oralarda trafik bi acayip geliyor bana, özellikle söke-kuşadası arası çok deli bozuk sürücülere rastlıyorum. yol dersen rezalet, hafta sonu orada bir kasise girdim, direksiyon artık sola çekiyor o andan beri.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Şerefsizler metro turizim soforuyle aynı mantık motor olunca zort diye daliyolar büyük küçüğü ezer

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Metro-motosiklet olayında motorcuyu yerin dibine sokanlar olmuştu. Muhtemelen bu kazadaki gibi ölmesi lazımdı. Sevenlerine sabır dilerim.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metro-motosiklet olayında motorcuyu yerin dibine sokanlar olmuştu. Muhtemelen bu kazadaki gibi ölmesi lazımdı. Sevenlerine sabır dilerim.
    yerin dibine sokanları dışarıda motosiklet üzerinde lütfen bir kere görün. motosikletinizden soğursunuz. şuan istanbulun göbeğindeyim bir tane kask takan bile yok, sürüşleri desen tam facia ! AEA'dan bahsetseniz onu bile tanımayan binlerce var bunlardan
    Mengu16 bunu beğendi.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Arkadaşlar merhaba. Ben Kuşadası'nda yaşıyorum ve ölen bi abimiz burda tanıdığımız bi esnaf. Derici yada halıcıydı emin değilim.
    Kaza aslında sandığınız gibi olmuyor. Scooterlı 3 kişi kirmizi isigin baya onunde bekliyor. Yaya gecidinin de onunde. Bilgisayara geçince fotoğraf atarım olay yerinden. Kamyon selçuk yönünden geliyor ve orda söylenene göre yoldaki çukurdan dengesi kayboluyor ve motorların üzerine devriliyor. Ya motorlardan biri öne hamle yapınca ani fren yaptı yada frensiz dengesi kayboldu. Olay yerinde herkes baska seyler söylüyordu ama ben fren izi göremedim. Motorcular olmalari gereken yerde olsalardı üzerine devrilmeyecekti araç. Araç sürücüsü kaçmış. Olayın kötü tarafıysa vinç kamyonu kaldırırken halatı kopup tekrar üzerlerine düştü. Tütüncüler kavşağında oldu olay.

Motosikleti
    14' Yamaha Xcity 250
    Merhaba, orada yol da eğimli hatırladığım kadarıyla, kamyon da o yöne devrilmiş.
    Motorlar deniz tarafındaki yoldan mı ana yola çıkmayı bekliyor?

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı big_planner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, orada yol da eğimli hatırladığım kadarıyla, kamyon da o yöne devrilmiş.
    Motorlar deniz tarafındaki yoldan mı ana yola çıkmayı bekliyor?
    Evet yolda eğim var biraz sıkintili bi yol. Kamyon selçuk yönünden geliyor. Motorlar alt taraftan deniz tarafından geliyor. Yani yuvarlaktan düz ćıkarsa tütüncülere girecek öyle düşün. (Tam düz değil ama öyle farz et anlaman icin dedim )

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yerin dibine sokanları dışarıda motosiklet üzerinde lütfen bir kere görün. motosikletinizden soğursunuz. şuan istanbulun göbeğindeyim bir tane kask takan bile yok, sürüşleri desen tam facia ! AEA'dan bahsetseniz onu bile tanımayan binlerce var bunlardan
    Millet istanbulda şort terlik biniyo maxi scooterlara, geçen sene gözümle gördüm.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)