Öncelikle Mrb herkese,bu kaza konusuna geçmeden önce şunu söylemek istiyorum Nisan gibi motorumu aldım ve son iki haftaya kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı ancak iki hafta önce nette malum motorsiklet programlarından birini izlerken orda elemanın biri " motorcular ikiye ayrılır kaza yapanlar ve kaza yapacak olanlar " minvalinde bir laf etti, o an kaza yapmadığımı fark ettim ve bir şekilde bilinç altıma girdi bu.
Bundan bir kaç gün sonra bir döner kavşakta orta hızla giderken soldan çok hızlı şekilde gelen bir araba gördüm kavşağa baya mesafe olmasına rağmen o aracın durmayacağını farzederek aniden ön firene basınca kendimi yerde buldum, ufak tefek çizikler dışında bir hasar yoktu o araçta tamda dediğim gibi durmadan bastı gitti.
İkinci kazamıda geçen hafta yaptım ana yolda orta hızla ilerken tali yoldan minübüs tipi bir araç beni görmesine rağmen ısrarla yola girmeye çalıştı bende ondan kurtarım derken yine tekerlerin azizliğine uğrayıp kaydım karşı şerittende araba geliyordu Allahtan durdu bende dirseğimdeki ufak bir çizik dışında bir hasar olmadı.Motorda elciklerdeki çizik dışında tek bir sıkıntı bile yok.
Şun ilginç gelebilir ama rahatladım sanki artık bende kaza hakkımı doldurmuşumdur umarım.