Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sıgortasız kaskosuz plakasız ve ehlıyetsız kaza yaptım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki DL 650 Vstorm (2004)
    eksik evraklar için motorluya ceza kesilir, kusur oranına göre araca ceza kesilir, motorluda yaralanma varsa iş motorlunun lehine olarak kamu davasına döner. yani adam kendisini de kurtarmış. herkes maşallah sallamış adama =) neyse adam zaten troll de en azından okuyan bi iki kişi sebeplenir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Herkes bıze saglam gıydırmıs.Bakın olayda kusurlu olan karsı taraf ve %100 o hatalı eksık evrak bakımından ve dıger bakımdan ben hatalıyım.Ama kaza bakımından ve sebep bakımından bakarsak o adam hatalı 1200 tl masraf cıktı bugun servıs tam fıyatı cıkardı.Hidrolikler grenajlar ve rulman takımı vb gıbı seyler ben yara aldım ve adamda hatalı oldugu ıcın cok korktu.Kendı aramızda bugun ıtıbarı ıle uzlastık kendısı tarafından 800 tl cıvarı bı odeme aldık ve yazılı bı sekılde hallettık.Sımdı bakıyorum herkes yazmıs yok sen hatalın haksızsın falan fılan vs.Arkadaslar motorun evrakları bır hafta sonra elımde olacak ınsallah,bende oyle bı motoru denıyeyım dedım ve karsıdakı hatalı oldugu ıcın zaten kaza meydana geldı unutmayın herkesın basına gelebılır anlık oldu zaten Allah kımseye kaza bela vermesın boyle sallaması kolay anlık oluverıyor hersey troll mevzu falan dıyenler olmus asla boyle bırsey degıldır.

Alıntı israfil34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes bıze saglam gıydırmıs.Bakın olayda kusurlu olan karsı taraf ve %100 o hatalı eksık evrak bakımından ve dıger bakımdan ben hatalıyım.Ama kaza bakımından ve sebep bakımından bakarsak o adam hatalı 1200 tl masraf cıktı bugun servıs tam fıyatı cıkardı.Hidrolikler grenajlar ve rulman takımı vb gıbı seyler ben yara aldım ve adamda hatalı oldugu ıcın cok korktu.Kendı aramızda bugun ıtıbarı ıle uzlastık kendısı tarafından 800 tl cıvarı bı odeme aldık ve yazılı bı sekılde hallettık.Sımdı bakıyorum herkes yazmıs yok sen hatalın haksızsın falan fılan vs.Arkadaslar motorun evrakları bır hafta sonra elımde olacak ınsallah,bende oyle bı motoru denıyeyım dedım ve karsıdakı hatalı oldugu ıcın zaten kaza meydana geldı unutmayın herkesın basına gelebılır anlık oldu zaten Allah kımseye kaza bela vermesın boyle sallaması kolay anlık oluverıyor hersey troll mevzu falan dıyenler olmus asla boyle bırsey degıldır.
    Bu foruma yeni üye olduğumda çok güzel giydirdiler bana da. Sigortasız, kaskız yediğim cezaları anlattığım için. Sen bu olaydan bi ders çıkardığın zaman görüşün tamamen değişecek. Yine söylüyorum sen tamamen hatalısın. Eğer evraksız olduğunu bilip oraya çıkmasaydın o adam sana çarpmayacaktı evet başkasına çarpabilirdi ama senin orda olman senin hatan anlatabildim mi?

Motosikleti
    Honda Cbr 250
    benım zaten gorusum degıstı bu olaydan sonra,oldu gectı artık hayırlısı yanı herkese de soyluyorum asla hanı bı anlık surdan suraya gıdıyım bırsey olmaz degıl vallahı bı ısım vardı gorup gelıcektım o sırada oldu asla ve asla sıgortasız,ehlıyetsız,ekıpmansız asla yola cıkmayın

coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bunu bir tecrübe olarak söylüyorsan yanılıyorsun, eksik evrak ve yasal prosedüre itibar etmemen kesinlikle ihmal bence.

Artık bu tür konuları forumda okumaktan sıkıldık.. Önce siz ihmal ve hatanızdan ders çıkarın, vakit kalırsa bize de bilgi verirsiniz.

Defalarca yazıldı şu forumda yasal prosedüre uyun, ekipman giyin vs.. diye.

Ayrıca evrakların tam olmuş olsa ve bu kazayı yaşamış olsaydın emin ol bu konuda herkes sana daha çok yardımcı olmak isterdi.

Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Bakın hayatta kımın basına ne gelecegı ne zaman ve ne sekılde gelecgı bellı olmaz lutfen herseyden cok emın konusuyorsunuz.

Doğru söylüyorsun, her ne kadar evraksız motora binmiş olsan da kaza yapmanı tabi ki kimse istemez..

Kaza yapmışsın tabi ki geçmiş olsun. Benim kızmış olduğum nokta evrak eksiğin var. Keşke kaza yapmamış olsaydın ayrıca evraksız o motora binmemen gerektiğini biliyosun.

Kaza yapmamış olsan dahi o motora binmemen gerekiyordu, üstüne trafiğe çıkmışsın. Issız yerde sürsen neyse.

Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Vallahı bak sonuna kadar haklısın bundan sonra zaten hanı asla oyle bı davranısta bulunmam.Sagolun yorumlarınız ıcın tesekkurler ıyı geceler.Bırsey sorabılır mıyım bıde bu forumda ısım degıstırmek ısıtyorum ama bu mumkun mu

okan kükner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Bugün bir habere denk geldim televizyonda. Üniversite öğrencisi bir kız kamyonetle 10 aylık bir çocuğu altına almış. Fren yerine gaza basmış panikle. Çocuk hayatını kaybetti. Kız tutuksuz yargılanmak şartıyla serbest bırakılmış. Bazen diyorum neden hala sigorta kasko ehliyetle uğraşıyorum. Nasıl olsa cezası yok anasını satayım. Sana da geçmiş olsun aman ha biz kerizler gibi sakın para verme sigorta ehliyete...

Tekrardan geçmiş olsun.

Detaylı bilgi burda..

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Sadaka conbo yapmanı tavsiye ederim şu mubarek aylarda adam seni polise çağırıp tutanak tutsa adın gibi emin ol motoru bırakır alın sizin olsun oracıkta yakamı bırak diye yalvarırsın ağlıyarak net

Üstüne adam saf temiz yürekli birine deng gelmişsin ve sana 800 tl para ödemiş tirafik kaza tecrübesi olsa seni orda mısır gibi patlatır

Çıkıcak cezaları söylim ruhsat sahibi sensen 1500 2000 bin tl deyilsen 3000 bin tl ehliyetsizlikten sgortasızlık 100 tl tirafikten men otopark çekme üçreti 300 400 tl motor masrafı 1.200 tl plakasız gezme car curt onun cezası nedir bilmiyorum karşı tarafın hasar çizikleri bile değişim talebi kaç bin tl hesap et bunların hepsini ödeyip motor ehliyetli biriyle otoparktan teslim alabiliyorsun 5 bin veya adamın masrafıyla motoru bıraksan yeridir birde dava açsa hayırlı işler ve sen adamın elini öp helalik al yoluna bakman lazımış bide adamın parasını aldın nasıl vijdanın el verdi unutmaki bu tür iyi niyetli adamların son türevine deng geldi senin gibi insanlar yüzünden maddi manevi yediği kazıklar sayesinden gözünü açıp elinden geleni ardına koymamaya başlıyorlar birdaha böyle bir şansın olmaya bilir
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    R25
    Millet burada kendini yırtıyor ehliyeti geçtim ekipmansız gezmeyin diye sen trafik canavarı gibi dolanıyorsun dua etde Adam iyi niyetliymiş adamında durumu yoksa fazla yüklenme ortaklaşa yaptır bidahada motor sürme sen

Ben o vuran arkadaş olsaydım adam mubarekmiş kaba etinden kan alana kadar uğraşırdım ehliyet yok ruhsat yok sigorta yok vay efendim adam suclu bide oh be ne guzel adam ite çarpsa senden farki yok onunda ehliyeti sigortasi ehliyeti yok ha bi ortak yaniniz daha var zeka seviyeniz muhtemelen ayniki halen adama suclu diyebiliyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    %100 o suçlu falan değil.
    Ehliyetin yoksa komple sen suçlusun kardeş, adalet önünde.
    Adam yaptıracağım diyorsa, yaptırsın.
    Yarısını bile yaptırsa kalanını sen tamamla.
    tutsa şikayet etse başın belada.
    Ehliyeti olmadigi icin ceza alir 3400 tl kusur .... Olayin b kismina gelelim suc dagilimi yapilir ve kusurlu belirlenir ona gore sigortalar kullanilir...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)