Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kaza yaptım fakat yardımız gerekiyor

REKLAM ALANI

Merhaba 06.06.2016 tarihinde çalıştığım şirketin motosikletiyle kaza geçirdim kaza ise sağ şeritten giderken 50-60km hızla aniden aracın sağ şeride kırmasıyla gerçekleşti çarpma etkisiyle havada 2 takla attım, şirketin motoru perte ayrıldı, ambulansla hastahaneye götürdüm Allaha şükür biraz şans tecrübe ve ekipmanlarım sayesinde herhangi bir şey olmadı fakat zedelenmeler ve ağrılardan dolayı 7 gün iş görmez raporu verildi işyerine teslim ettim bana sskdan asgari maaşla paramın ödeneceği söylendi kaza yaptığım şahısı karakolda gördüm ve ne gerekiyosa yaparız uzlaşalım tarzında anlaştık fakat kaza yaptığım kişiye ulaşamıyorum telefonu kapalı açık olsa bile cevap vermiyor. Ekipmanlarım param parça çarpma etkisiyle ve olay yerinde cep telefonumda kayboldu bunları söylediğimde hepsini karşılayacağını söyledi karakolda bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok haklarım nelerdir bu konuda yardımcı olabilirmisiniz elimde her türlü evrağım var kaza raporu tutanak iş görmez raporu kaza tutanağı ve karakolda .... isimli şahıstan şikayetçi ve davacıyım zararlarımın karşılanması halinde uzlaşma talep ediyorum olarak tutanak tutturdum bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok daha önce çok kaza yaptım ama bu şekilde ağır hasarlı değildi

Bilgisi olan veya ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilecek varsa bu konuda acil yardıma ihtiyacım var.
    Allah kaza bela vermesin kimseye
    OğuzÖztürk bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Dostum öncelikle geçmiş olsun.
    Şükür başıma gelen bir durum olmadı ama
    Burada okuduklarımdan gördüğüm pişmanlık yaşayanlar hep iyi niyetli yaklaşanlardan çıktı.

Kendini garantiye al. Karşı taraf tüm zararını karşılayana kadar hiç bir şeyden vazgeçme.
    İlle de hemen vazgeçmeni isterlerse sen de hemen zararını karşılamaları konusunda diret.
    Sonra söz verip ortadan kaybolmayacağının veya çamura yatmayacağının garantisi yok.

Alıntı feti_can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum öncelikle geçmiş olsun.
    Şükür başıma gelen bir durum olmadı ama
    Burada okuduklarımdan gördüğüm pişmanlık yaşayanlar hep iyi niyetli yaklaşanlardan çıktı.

Kendini garantiye al. Karşı taraf tüm zararını karşılayana kadar hiç bir şeyden vazgeçme.
    İlle de hemen vazgeçmeni isterlerse sen de hemen zararını karşılamaları konusunda diret.
    Sonra söz verip ortadan kaybolmayacağının veya çamura yatmayacağının garantisi yok.
    şimdiden ortadan kayboldu ulaşamıyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    şikayetçi değilim mi dediniz karakolda ?

Alıntı Majorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdiden ortadan kayboldu ulaşamıyoruz
    şikayetçi ve davacıyım, zararlarımın karşılanması halinde uzlaşma talep ediyorum. diye tutanak tutturdum yani zararlarımın karşılanması halinde şikayetçi değilim dedim

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Aracın karşı tarafın sgortsı aracını pert çıkarmış ücretini karşıladıysa senin ekipman ve telefon ve çalışamaz raparon yüzünden kazancını sağlıyamadığın ücretleri karşılamasını istiyorsan şikayet davacı olucaksın bunlarıda belirticeksin ve baban olsa bile kimsenin lafına güvenmiceksin oracıkta şikayetçi olursun iş hal olursa geri alırım davamı deyip yol vericeksin
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Bu olaylar sicagi sicagina kuzenimin parmagi kirilmisti adami ertesi gun aradii ne halin varsa gor dedi gerisini sen dusun.... Bide alti ustu parmagi. Kirildi demisti

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)