kaza yaptım fakat yardımız gerekiyor
Reklamlar
-
08 Haziran 2016, 18:26
Merhaba 06.06.2016 tarihinde çalıştığım şirketin motosikletiyle kaza geçirdim kaza ise sağ şeritten giderken 50-60km hızla aniden aracın sağ şeride kırmasıyla gerçekleşti çarpma etkisiyle havada 2 takla attım, şirketin motoru perte ayrıldı, ambulansla hastahaneye götürdüm Allaha şükür biraz şans tecrübe ve ekipmanlarım sayesinde herhangi bir şey olmadı fakat zedelenmeler ve ağrılardan dolayı 7 gün iş görmez raporu verildi işyerine teslim ettim bana sskdan asgari maaşla paramın ödeneceği söylendi kaza yaptığım şahısı karakolda gördüm ve ne gerekiyosa yaparız uzlaşalım tarzında anlaştık fakat kaza yaptığım kişiye ulaşamıyorum telefonu kapalı açık olsa bile cevap vermiyor. Ekipmanlarım param parça çarpma etkisiyle ve olay yerinde cep telefonumda kayboldu bunları söylediğimde hepsini karşılayacağını söyledi karakolda bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok haklarım nelerdir bu konuda yardımcı olabilirmisiniz elimde her türlü evrağım var kaza raporu tutanak iş görmez raporu kaza tutanağı ve karakolda .... isimli şahıstan şikayetçi ve davacıyım zararlarımın karşılanması halinde uzlaşma talep ediyorum olarak tutanak tutturdum bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok daha önce çok kaza yaptım ama bu şekilde ağır hasarlı değildi
Bilgisi olan veya ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilecek varsa bu konuda acil yardıma ihtiyacım var.
Allah kaza bela vermesin kimseye
Reklamlar
-
08 Haziran 2016, 18:33
Dostum öncelikle geçmiş olsun.
Şükür başıma gelen bir durum olmadı ama
Burada okuduklarımdan gördüğüm pişmanlık yaşayanlar hep iyi niyetli yaklaşanlardan çıktı.
Kendini garantiye al. Karşı taraf tüm zararını karşılayana kadar hiç bir şeyden vazgeçme.
İlle de hemen vazgeçmeni isterlerse sen de hemen zararını karşılamaları konusunda diret.
Sonra söz verip ortadan kaybolmayacağının veya çamura yatmayacağının garantisi yok.
-
08 Haziran 2016, 18:45
feti_can adlı üyeden alıntı
Dostum öncelikle geçmiş olsun.
Şükür başıma gelen bir durum olmadı ama
Burada okuduklarımdan gördüğüm pişmanlık yaşayanlar hep iyi niyetli yaklaşanlardan çıktı.
Kendini garantiye al. Karşı taraf tüm zararını karşılayana kadar hiç bir şeyden vazgeçme.
İlle de hemen vazgeçmeni isterlerse sen de hemen zararını karşılamaları konusunda diret.
Sonra söz verip ortadan kaybolmayacağının veya çamura yatmayacağının garantisi yok.
şimdiden ortadan kayboldu ulaşamıyoruz
-
08 Haziran 2016, 19:11
şikayetçi değilim mi dediniz karakolda ?
-
08 Haziran 2016, 19:25
Majorian adlı üyeden alıntı
şimdiden ortadan kayboldu ulaşamıyoruz
şikayetçi ve davacıyım, zararlarımın karşılanması halinde uzlaşma talep ediyorum. diye tutanak tutturdum yani zararlarımın karşılanması halinde şikayetçi değilim dedim
-
08 Haziran 2016, 20:26
Aracın karşı tarafın sgortsı aracını pert çıkarmış ücretini karşıladıysa senin ekipman ve telefon ve çalışamaz raparon yüzünden kazancını sağlıyamadığın ücretleri karşılamasını istiyorsan şikayet davacı olucaksın bunlarıda belirticeksin ve baban olsa bile kimsenin lafına güvenmiceksin oracıkta şikayetçi olursun iş hal olursa geri alırım davamı deyip yol vericeksin
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
08 Haziran 2016, 20:34
Bu olaylar sicagi sicagina kuzenimin parmagi kirilmisti adami ertesi gun aradii ne halin varsa gor dedi gerisini sen dusun.... Bide alti ustu parmagi. Kirildi demisti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)