Önümde gerçekleşen içleracısı kaza
Reklamlar
-
Allah tan acil şifalar diliyorum
sizede geçmiş olsun
Reklamlar
-
potasyum adlı üyeden alıntı
Allah tan acil şifalar diliyorum
sizede geçmiş olsun
Allah razı olsun
-
Büyük geçmiş olsun. İnsallah sağlıklarına kavuşurlar.
Kusura bakmayın ama ikide bir "babamı nasıl ikna ederim" başlığı açan arkadaşlar hiç kusura bakmasınlar. Bu kadar öküzün yaşadığı yerde her gün motorsiklete binilmez. Kelle koltukta resmen. Çekirgenin bir, iki, üç atlaması misali. Zevki için haftasonları vs. neyse, ama günlük olarak sürekli ayrı riski almak bence sakıncalı.
Minibüs sahibi muhtemelen bulunur. Kanunen en ağır cezayı verseler bile trajikomik kaçacaktır yaşanan kayba nazaran.
Tekrar geçmiş olsun.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Kusura bakmayın ama ikide bir "babamı nasıl ikna ederim" başlığı açan arkadaşlar hiç kusura bakmasınlar. Bu kadar öküzün yaşadığı yerde her gün motorsiklete binilmez. Kelle koltukta resmen. Çekirgenin bir, iki, üç atlaması misali. Zevki için haftasonları vs. neyse, ama günlük olarak sürekli ayrı riski almak bence sakıncalı.
Minibüs sahibi muhtemelen bulunur. Kanunen en ağır cezayı verseler bile trajikomik kaçacaktır yaşanan kayba nazaran.
Tekrar geçmiş olsun.
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu verdiğiniz örnek gerekli arkadaşlara ulaşmıştır ...
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
-
Kaza tam olarak nasil gerceklesti biraz detay verir misin? Nasil carpistilar? Motor paramparca olmus. Umarim ikiside iyidir. Sana da gecmis olsun.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Büyük geçmiş olsun. Gerçekten bu tip kazalarda amatörce hatalar dolayısı ile yaralanmalar ve ciddi durumlar oluştuğunda çok kızıyor, çok üzülüyorum. Ara sıra yolda trafikte denk geliyorum, yaşları bana göre daha genç, 18-20 yaş aralığındaki kişilere. Kaskın bağını bağlasan fena olmaz diye ikaz ediyorum ve cevap olarak ya bağlayınca çok sıkıyor gibi ve benzeri saçma sapan cevaplar aldığım oluyor. Aldığım cevabı duşününce kendime kızıyorum, bırak bu ölsün diyorum, bir daha kimseyi uyarmayacağım diyorum, ama yine vicdanım el vermiyor ve ben yine benzeri cevaplar almaya devam ediyorum.
Sadece polis elleşmesin diye kask takan bir popülasyon var ve bu durum beni hem utandırıyor hem de çok üzüyor. Kaza geçiren arkadaşlara allahtan acil sifalar diliyorum.
NOT: Ekipmanın önemini, ona ihtiyacınız olmadan anlamanız dileği ile.
kesinlikle katılıyorum evveli sene orta kalitede bi kask aldım (435 civarı) kaskı begenip fiyatını soran motorcu arkadaşlarım oldu haliyle ancak fiyatı duyan o fiyata kaskmı alır tarzında şeyler söyledi ,bende senin kafanın degeri sence 400 lira etmiyormu dediğimde ilk bi duraksama sonrası doğru söylüyorsun haklısın diyorlar
malesef birçok sürücü cezadan yırtmak için 30/40 liralık kask takıyorlar
-
okan kükner adlı üyeden alıntı
Kaza tam olarak nasil gerceklesti biraz detay verir misin? Nasil carpistilar? Motor paramparca olmus. Umarim ikiside iyidir. Sana da gecmis olsun.
En sağ şeritten 60-65 km hız ile yoluma devam ederken orta şeritten beni solladıktan sonra sağ şeride doğru geçiyordu o sırada önümde panelvan motora sağ tarafıyla temas edip fırlatınca motosiklet de dengesini kaybedip direğe çarptı. Sürücü ve artcı üstünden uçtu
Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Büyük geçmiş olsun. Gerçekten bu tip kazalarda amatörce hatalar dolayısı ile yaralanmalar ve ciddi durumlar oluştuğunda çok kızıyor, çok üzülüyorum. Ara sıra yolda trafikte denk geliyorum, yaşları bana göre daha genç, 18-20 yaş aralığındaki kişilere. Kaskın bağını bağlasan fena olmaz diye ikaz ediyorum ve cevap olarak ya bağlayınca çok sıkıyor gibi ve benzeri saçma sapan cevaplar aldığım oluyor. Aldığım cevabı duşününce kendime kızıyorum, bırak bu ölsün diyorum, bir daha kimseyi uyarmayacağım diyorum, ama yine vicdanım el vermiyor ve ben yine benzeri cevaplar almaya devam ediyorum.
Sadece polis elleşmesin diye kask takan bir popülasyon var ve bu durum beni hem utandırıyor hem de çok üzüyor. Kaza geçiren arkadaşlara allahtan acil sifalar diliyorum.
NOT: Ekipmanın önemini, ona ihtiyacınız olmadan anlamanız dileği ile.
sana iyi demişler ben pendikte çocuğu uyardım baya baya şöyle dedi sanane sen polismisin ?
sen düşüp başını vurup can çekişirken benim polis olup olmamam sana menfaat sağlayacakmı aynen haklısın dedi gitti insanları iyliği için uyarmayada gelmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
hasmet adlı üyeden alıntı
Tekrar geçmiş olsun.
o başlığı açan gençlermi çok üzüldüm aramızdan kişilerse vah vah :( umarız birşey olmazda ufak sıyrıklarla atlatırlar
-
Çok büyük geçmiş olsun hocam. Hakikaten bazı insanları anlamak o kadar zor ki, kansızlıkta seviye atlamış herifler! Siz de kazadan etkilendiğiniz için sanırım siz de resmi olarak olayın içindesiniz, tutanak vs. Sonucu da paylaşırsanız ileriki zamanlarda çok güzel olur. Ne yapacaklar o şerefsizi bulunca merak ettim açıkçası...
-
Büyük geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Çok büyük geçmiş olsun hocam. Hakikaten bazı insanları anlamak o kadar zor ki, kansızlıkta seviye atlamış herifler! Siz de kazadan etkilendiğiniz için sanırım siz de resmi olarak olayın içindesiniz, tutanak vs. Sonucu da paylaşırsanız ileriki zamanlarda çok güzel olur. Ne yapacaklar o şerefsizi bulunca merak ettim açıkçası...
Evet bende olayın içinde olduğum için evraklarım polis merkezinde. Akşam 7 gibi gidip tekrardan ifade vereceğim. ve verdiğim ifadenin bi çıktısını burada paylaşıp, polis ile olan konuşmamı not düşeceğim. Büyük ihtimal bu akşam ifade verirken az cok nelerle karşılaşacağımızı anlarız
-
Moderatör
HEROCAN35 adlı üyeden alıntı
kesinlikle katılıyorum evveli sene orta kalitede bi kask aldım (435 civarı) kaskı begenip fiyatını soran motorcu arkadaşlarım oldu haliyle ancak fiyatı duyan o fiyata kaskmı alır tarzında şeyler söyledi ,bende senin kafanın degeri sence 400 lira etmiyormu dediğimde ilk bi duraksama sonrası doğru söylüyorsun haklısın diyorlar
malesef birçok sürücü cezadan yırtmak için 30/40 liralık kask takıyorlar
Ben daha basit düşünüyorum, Kaskınız bir cep telefonuna verdiğiniz değer kadar olmalı diyorum. Herkes iPhone plus ile dolaşıyo, bakıyorsun kafasında beş paralık kask.. Bilinç oturmalı.
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
sana iyi demişler ben pendikte çocuğu uyardım baya baya şöyle dedi sanane sen polismisin ?
sen düşüp başını vurup can çekişirken benim polis olup olmamam sana menfaat sağlayacakmı aynen haklısın dedi gitti insanları iyliği için uyarmayada gelmiyor[COLOR="Silver"]
Cahillik diz boyu..
-
Çok geçmiş olsun. Ayrıca bir insana vurup kaçmak nasıl bir insanlıktır hiç anlayamadım, kaza yaptın hata yaptın eşeklik yaptın dur bari yardım et dimi. İnşaAllah en kısa zamanda bulunur ve gerekli cezayı alır diye umuyor ama zannetmiyorum.
-
Allah yar ve yardimcilari olsun insallah. Cumleten gecmis olsun
-
kaskı bağlamıyorsanız pek bir işe yaramıyor
büyük geçmiş olsun inşallah diğer arkadaşlar da iyileşirler
-
Ölümle gerçekleşen kaza diye okudum, Kanım çekildi resmen yorumlardan sonra fark ettim. Allah acil şifalar versin aman dikkat arkadaşlar.
-
Bmw hiç böyle bir halde görmemiştim. Racinglerde alışığız ama Enduronun bu tip bir kazası beni şaşırttı. Cümleten geçmiş olsun.
-
5 kez haberi gördüm önümdeyi sil hep ölüm görüyorum etme eyleme
-
Kaçan zihniyet niye kaçıyor anlam veremiyorum.
Ölümlü olursa zaten başın belaya girecek her türlü.
Maddi hasarida sigortan karşılıyor işte niye kaçıyorsun haysiyetsiz.
-
14 Haziran 2016, 21:01
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Kaçan zihniyet niye kaçıyor anlam veremiyorum.
Ölümlü olursa zaten başın belaya girecek her türlü.
Maddi hasarida sigortan karşılıyor işte niye kaçıyorsun haysiyetsiz.
İçkiliyle ehliyetine el konulucak uzun bir süre ehliyeti yoksa mahkeme vs sanırım bunlar yüzünden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)