Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2015 model 600rr 2200 km pert oldu

REKLAM ALANI
    MoRFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 600 - BMW R25/3
    çok geçmiş olsun allah ailene ve sevdiklerine bağşlamış buna şükür de, ama hakkın olanıda bırakma fakir yada zengin adam senin canına kastetmiş...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Şirketinizde .........no'lu KARAYOLU MOTORLU ARAÇLAR ZORUNLU MALİ SORUMLULUK SİGORTASI
    TRAFİK poliçesi ile sigortalı bulunan .....plakalı 2010 model FORD/OTOSAN T.CONNECTKOMBI K 210S 1.8 TDDi
    DELUX aracın, 12/04/2016 tarihinde ....plakalı 2015 model MOTORSIKLET HONDA CBR 600 RR aracım/aracımız
    ile karıştığı trafik kazasında tanzim edilen trafik kazası tespit tutanağına göre sigortalı aracınızda %75 nispetinde kusurlu
    olduğu tespit edilmiştir. Aracım/Aracımız için belirlenen 36,000.00 Otuzaltıbin TL piyasa rayiç bedeli ile hasarlı
    aracım/aracımız için belirlenen 23,299.00 Yirmiüçbinikiyüzdoksandokuz TL sovtaj bedeli üzerinde mutabık
    olduğumu/olduğumuzu, hasarlı aracım/aracımız üzerindeki tasarruf hakkı tarafıma/tarafımıza ait olmak kaydı ile yukarıda
    belirtilen piyasa rayiç bedelinden sovtaj bedeli düşüldükten sonra kalan 12,701.00 Onikibinyediyüzbir TL üzerinden % 75
    ile 9,525.75 Dokuzbinbeşyüzyirmibeş TL , Yetmişbeş Kr sigorta tazminatı üzerinde mutabık olduğumu/olduğumuzu,
    belirlenen miktarın tarafıma/tarafımıza ödenmesi halinde başkaca alacağımın/alacağımızın kalmadığını ve hadise ile ilgili
    Allianz Sigorta A.Ş.'yi ve sigortalısını ibra ettiğimi/ettiğmizi işbu hasardan kaynaklanan tüm hak ve alacağımızı Allianz
    Sigorta A.Ş.'ye devir ve temlik ettiğimi/ettiğimizi kabul, beyan ve taahhüt ederim/ederiz.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Şahsınıza/Şirketinize ait ......plakalı aracınız ağır hasarlı/pert olmasından dolayı Allianz Sigorta A.Ş. tarafından açılan
    ......no'lu hasar dosyasının incelenmesi tamamlanarak hasar bedelinin ödenmesi aşamasına gelinmiştir.
    Sürecin devam edebilmesi adına ekte bulunan Mutabakatname'yi imzalayarak tarafımıza göndermeniz halinde aracınız
    hasarlı haliyle tarafınıza bırakılmak kaydı ile aracın piyasa rayiç bedelinden hasarlı aracın sovtaj değeri düşülerek kalan
    miktar hasar bedeli olarak tarafınıza ödenecektir. Ödenecek tutar 9,525.75 Dokuzbinbeşyüzyirmibeş TL , Yetmişbeş Kr dir.
    Hasarlı aracınızın sovtaj değeri belirlenirken, en uygun teklifi veren hasarlı araç alıcısı belirlenmiş ve bu kişinin/kuruluşun
    isim ve irtibat bilgileri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
    Ancak hatırlatmak isteriz ki, hasarlı aracınızın mevcut hali ile tasarrufu tamamen tarafınıza ait olup, belirlenen
    kişiye/kuruluşa veya üçüncü bir kişiye satılıp satılmaması konusunda Allianz Sigorta A.Ş. nin herhangi bir sorumluluğu
    bulunmamaktadır.
    İlgili alıcının teklifi 26/05/2016 tarihine kadar geçerlidir
    ------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar sigortadan böyle yazı geldi. ikinci galiba benim perte sirket talıp cıktı ve 9500 tl vercek ben buna tamam dersem birinci yazıdakı 23 küsüremi anlasmıs olcam sigorta ile.

ayrıca bana verilen kusura itiraz etmek istiyorum nasıl yapcam
    birde piyasa rayic düsük tutulmus %75 vercez demisler 27 yapar ama bana 23 teklif ediyorlar

yazıları yanlıs anlamıs olabılırım ne yapmam gerekir cevaplarınızı bekliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    usta sigortacı lazım buna.aman dikkat sakata gelme parayı alıcam diyede acele etme.çok geçmiş olsun.
    motorun fiyatını 36.000 tl demişler ama elinde fatura varsa itiraz edip değerini yukarılara çekebilirsin.2015 yılında tahmini fiyat 38.000 tl diye sanki hatırlıyorum 0 600rr.

Bir avukata, bir kac sigortaciya
    Ve daha once başına gelmis kisilere danismadan birseye imza atma kardesim. Banada sadece 9bintl vercekler gibi geldi

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Benim anladığım;
    Motorunuza 36.000 TL değer biçmişler. Hasarlı haline de 23.299 TL ye müşteri bulmuşlar. Kalan 12.700 TL nin %75 ini yani, 9.525 TL yide size nakit verecekler. Böylece toplamda elinize 32.824 TL gibi bir para geçecek. Bu arada motorunuzu alacak kişinin 23.299 TL lik teklifi 26.05 tarihine kadar geçerli.

Çok geçmiş olsun.

Alıntı vsvr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim anladığım;
    Motorunuza 36.000 TL değer biçmişler. Hasarlı haline de 23.299 TL ye müşteri bulmuşlar. Kalan 12.700 TL nin %75 ini yani, 9.525 TL yide size nakit verecekler. Böylece toplamda elinize 32.824 TL gibi bir para geçecek. Bu arada motorunuzu alacak kişinin 23.299 TL lik teklifi 26.05 tarihine kadar geçerli.

Çok geçmiş olsun.

insallah senin dediğin gibidir hemen bi 600 rr daha alırız

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Yalniz teklif 26 sina kadar geçerli unutmayın.
    Yazıdan da anlaşılan bu, mantıken olması gereken de bu. 23.000 TL ye alıcı bulunmuşsa, demek ki hasar 12 bin küsur TL. Onunda %75 ini verecekler. Hakkınızda hayırlısı diyelim.

Alıntı vsvr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalniz teklif 26 sina kadar geçerli unutmayın.
    Yazıdan da anlaşılan bu, mantıken olması gereken de bu. 23.000 TL ye alıcı bulunmuşsa, demek ki hasar 12 bin küsur TL. Onunda %75 ini verecekler. Hakkınızda hayırlısı diyelim.
    ilginiz icin tesekkür ederim yarın cıktı alıp bi kac sigortacıya gösteriyim durumdan herkesi haberdar ederim iyi aksamlar

Alıntı bydk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilginiz icin tesekkür ederim yarın cıktı alıp bi kac sigortacıya gösteriyim durumdan herkesi haberdar ederim iyi aksamlar
    geçmiş olsun. bir gelişme var mı?

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direk dava aç, fiziksel ve ruhsal yiprandigini belirt, yolda yuruyemiyorum, butun arabalar ustume geliyor de, geceleri ruyalar goruyorum de olay yuzunden yola hic bir sekilde cikamiyorum de, bir piskiyatristle anlas hemen teshis, rapor, agir ilaclar baslasin kagit uzerinde, is gorememezlik raporu al, evde esin yada annen sahitlik yapsin, mahkemede kocam hicbirsey yapamiyor, aile huzurumuz bozuldu, hayatimiz mahfoldu diye aglasin zirlasin kendini yerlere atsin, iyi bir avukatta bulursan o sana bunlarin yolunu gosterir, cok keyif alirsin ugrasirken tazminatin yaninda, karsi tarafin cektigi cileyi izleyip keyiflenirsin.

Benim ayni sey basima gelse iyi bir avukat tutar, bir doktor bulur,para yedirir bir kolpa yaparim varya karsi tarafin iflahini keserim zevk icin.

Bazı insanlar hiç olgunlaşmıyor galiba.. Tabi karakter de önemli. Kaç yaşındasın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kadango adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bazı insanlar hiç olgunlaşmıyor galiba.. Tabi karakter de önemli. Kaç yaşındasın?
    Hayırdır? Olgunluk, yaş falan... Bana verecek kızınmı var? Olgun damat adayını başka yerde ara bence..

rca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR '13 Repsol
    Konu hortlayacak ama benzer bir durumda benim de mahkemem devam ediyor. Başka birilerine faydalı olur diye yorumlayayım.

Sigorta şirketi özellikle şunu söylemiş:
    "Sizin aracın ederi 36.000tl, kazalı aracınız için 23.299tl ile alıcı da öneriyorum dolayısıyla aracınızın sovtaj değeri de budur. O yüzden 36.000 - 23.299 = 12.701tl sizin kaza sebebiyle oluşan maddi zararınızdır. Kaza da %75 oranında haklı olduğunuz için de bu zararın 9.525,75tl tutarındaki ödemesini yapacağız. Motor sizindir, önerdiğimiz sovtajcıya 26.05.2016 tarihine kadar aracı satıp satmamak da sizin kararınızdır."

Keşke şöyle açık net yazsalar. 😃

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)