büyük geçmiş olsun,ALLAH bir daha böyle kaza ile karşılaştırmasın,ölümlü kaza olmamasıda işin rahatlatıcı tarafı,suçu kime yüklediler doğrusu merak ediyorum,tekrar geçmiş olsun ,saygılar...
büyük geçmiş olsun,ALLAH bir daha böyle kaza ile karşılaştırmasın,ölümlü kaza olmamasıda işin rahatlatıcı tarafı,suçu kime yüklediler doğrusu merak ediyorum,tekrar geçmiş olsun ,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Geçmis olsun En kısa zamanda sağliğınıza kavuşmanız dileğiyle kazasız sürüşler
geçmiş olsun.
geçmiş olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Cok gecmis olsun ya resimleri gorunce size ciddi bisey olmamasi sevindirici gercekten...
Cok gecmis olsun.
Tahmini masraf ne kadar merak ettim
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Çok geçmiş olsun. Fotoğraflara bakınca kalıcı bir sakatlık/hasar olmadan atlatmanız sevindirici...
Çok geçmiş olsun.Kaza öyle hafif bir kaza değil gerçekten size bir şey olmaması sevindirici.
Cana geleceğine mala gelsin de masrafı da çok merak ettim bmw parçaları çok uçuk.
Genel cevap olsun, Borusan'la gorustum bugun. Temennim zaten perte cikmasi yonundeydi ama, yapilsin sureyim diyorsaniz sisirme experlik iscilik ile 40 kusur bin lira tutar dediler.
Yani merak edenler icin bilgi olsun. Ben bu parayi alsam da motoru yaptirip binmeyecegim cunku gecmisimi bilen bilir bu motor bana ugursuz geldi, dolayisiyla pertle devam edecegiz
Geçmiş olsun.
Karşı tarafta kara kara düşünüyordur. Bir günde 50 bin tl zarar. Karşılayacak sigortada yok.
Araba olsa 2 kapı boyanır yada en fazla değişir devam edersin. Motosiklet hemen perte çıkıyor. Her yönüyle riskli iş motosiklet.
bu hayvan kaç km hız ile sana çarptıki motoru bu hale getirdi? ayrıca motoru toplasan bile bu motordan hayır gelmez
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Canınıza bi zarar gelmediği gibi malınızın karşılığını da tazim edebileğinize sevindim. Gönül isterki bu olaylar hiç yaşanmasın fakat bi bela başka bir büyük belayı def eder derler? bilemiyorum. Geçmiş olsun tekrardan.
Hocam motorun ne kadar masrafı çıktı ? Sigortanın perte çıkarma gibi bi durumu oldumu
Gecmis olsun, ucuz atlatmissiniz gercekten. Cok guzel bir model bu K1300R, batmobil gibi adeta. Bu halde gorunce uzuluyor insan.
Merak ettigim, bu ambulansın sigortasi yoksa, islemler nasil yuruyor, sizin trafik sigortaniz mi adamla ugrasip parayi alacak, nasil olacak?
hocam eğer perte çıkarırsanız kaç lira alacaksınız onu da merak ettim, pek sigorta işlerinden anlamıyorum da.
çok geçmiş olsun...
Aambulans olunca, işi hastası olmasa dahi trafik kurallarını çiğnemek istismar etmeyi kendine hak gören arkadaşın inşallah maddi anlamda ciddi canı sıkılır canı yanarda aklı biraz olsun başına gelir
Fotolara göre çok ucuz yırtmıssınız. ambulansın vurduğu taraftan ciddi yaralanma olabilirmiş. Allah korumuş
Çok geçmiş olsun, sadaka da dagit biraz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)