geçmiş olsun.bana göre 3000 tl tutar diyorum ben ama yetkili servisin görmesi lazım.ona buna pek kulak asmayın bilen birine götürün işallah uygun bi fiyata toplarsınız
geçmiş olsun.bana göre 3000 tl tutar diyorum ben ama yetkili servisin görmesi lazım.ona buna pek kulak asmayın bilen birine götürün işallah uygun bi fiyata toplarsınız
eger servise yaptirirsaniz cok kalin bir fiyat cikacagindan emin olabilirsiniz. benim fikrim hasar goren parcalar ufak oldugu icin yurtdisindan siparis vermeniz. eger eliniz biraz anahtar tutuyorsa kendiniz de takabilirsiniz parcalari veya baska bir ustaya bir miktar ucret karsiliginda taktirtabilirsiniz. bu sekilde servisin cikaracagi fiyattan cok daha ucuza halledebilirsiniz. gecmis olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
fairingmaster.com
Motoru orjinaline sadik kalarak toplamaktansa,stunt modele cevirmek cok daha ucuza mal olmazmi? Zaten orjinal toplasada kazali demiyecekmi? Stunt modeli yaptiktan sonrada kazali diyemezmi? "Yapistir gitsin" ifadesini ne guzelde yanlis anliyosunuz. Icinizdenmidir anlamadimki.
Talep ederseniz oda olabilir,yanliz taleplerinizi benim uzerimden degilde direk admine iletirseniz daha yaptirici olur sanirim? Bunlarida ben soyleyecek degilimya,oyle degilmi yahu?
geçmiş olsun öncelikle
motorda fazla sıkıntı yok kırılan plastik parçalar yani şase ve blok ta hasar yoksa önemli değil hasar kaydı olsa ne olur olmasa ne olur ne olaylar atlatmış motorlar trafikte önemli olan sana birşey olmamış
sana tavsiyem grenaj ın parçaları elinde ise atma sadece tamir olmayacak parçaları değiştir
kabahat karşı taraftaysa bozulan kırılan yamulan bütün parçaları değiştirir servis zaten
bende şehir içinde 30km/h kaza yaptım ön amortisörler değişti fakat sıkıntı yok 15000 km dir kullanıyorum yani kazalı araçlar eğer parçalanmassa çöpe atılmıyor tamir edilip kullanılıyor
Sen bana adam gibi eğitim al diyene kadar adam olda adam gibi yorum yaz adam hız kesmeden ani dönüş yapıyor bunun eğitimle ne alakası var sana yalan borcummu var sen kimsin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
Senin yazım tarzına göre yapıştır gitsin o anlama geldi o yüzden kimseye kızmaya hakkın yok bence kendini müdafa etmek yerine yazını düzeltki onu demek istemediğini doğru bir şekilde anlayalım. Yazdığına göre tamamen dalavera yap kazasız de okut kurtul gibi bir anlam çıkıyor. Üstteki arkadaşında dili kaba bende kaba uslüble cevap verdim. Olmayacak kazaydı bu ne eğitimle ne başka bişeyle alakası yok haklı yada hakısz olim ben zaten sucu üstüme almışım konuyu saptıracaksanız saptırmak istediğiniz konu her neyse gidin o konu hakkında başlık açın konumu tartışmaya sebeb olacak yazılarınızla kirletmeyin lütfen. Burda haklı hakksız tartışmak için eğitim gör bilmemne gör gibi temel konuları duymak için konu açmadım. Basit birkaç şey sormuşum değilmi derdim kazasız diye okutmak yada eğitim almak falan değil paylaştım sordum sadece pişman etmeyin insanı ukalalıksa bende biliorum ukalalık yapmayı.
Ebay tarzi sitelerde grenaj ve diger parcalari tegmin edip daha ucuza getirebilirsin
Çok geçmiş olsun kardeşim. Önemli olan sana bir şey olmamış olması. Sana zahmet servise götürürsen servisin çıkardığı fiyatı burda paylaşır mısın ?. Servis fiyatı fazla çekerse parçalarını yurt dışından getirtmeye bak.
Kusura bakma baskan konunu baltalamak gibi bi amacim yok. Is ukalaliga gelirse hakkinida cokta iyi veririm. Yapistir gitsin lafini herkes farkli biyerde kullanabilir. Kisiden kisiye degisen biseydir. Yanlis anlasilmis haklisin. Tekrardan kusura bakma. Yazimida degistirmiyorum,herkes nasil isterse oyle anlayabilir. Her insan anlasilmayadabilir. Gecmis olsun. Kazasiz belasiz surusler.
Geçmiş olsun. Sanırım tüm hasarı siz karşılayacaksınız.
Öncelikle şasede, motor bloğunda bir problem olup olmadığını kontrol ettirin. Gözle görülemeyecek ufak birşey bile sıkıntı yaratabilir.
Sonra değişmesi gereken parçaların listesini çıkarın.
Tabi bunları herhangi bir yetkili servise götürüp kontrol ettirmeniz daha mantıklı.
Toplam masrafını öğrenip bir kaç gün düşünme payı isteyin servisten.
Bu arada listeyi burada yayınlarsanız, yurtdışı fiyatlarını hep birlikte karşılaştırır tekrar durum değerlendirmesi yaparız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Arkadaş size değil Sti nickli arkadaşa cevaben yazmış.
Sti yapıştır gitsin demiş, o öyle demiş bu böyle demiş.
Boş beleş şeyler yüzünden tartışmayın bence.
Arkadaşın konusunu da kimse baltalamasın.
Biraz empati yapsın herkes lütfen. Birbirimizi yiyeceğimiz enerjiyi, yardım etmek için kullanabilsek keşke.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
Sizin yaptığınız veya Allah göstermesin yapacağınız bir kazada aynen bu yorumu başka biri yapsa?
N'oluyor bize arkadaş, nasıl bir toplum olduk, nasıl acımasız olduk bu kadar.
Herkes bir profesör, herkes herşeyin uzmanı, herkes herkese düşman.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Çok yanlış :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Çok takdir ettim kardeşim seni ,Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın . Eğer birini kandırırsan bu hayatta , mutlaka bi yerden çıkacaktır ölmeden .
güzel bakan , güzel görür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)