Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

z250 sl ilk kaza

REKLAM ALANI
    Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Sorunlu parçaları belirtip bir servisten rakam isteseydiniz en azından bir fikriniz olurdu masraf konusunda inşallah dürüst biridir de pişman etmez kardeşim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yns_cbn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 250R, Lifan PONY
    Ön amortisör bence şasesi kadrosu kadar önemli. Yine de sen bilirsin ama ısıl işleme tabi tutulmadan işlenen her çelikte Mikro çatlaklar oluşur vebu Micro çatlaklar her an makro çatlaklara dönüşebilir diyeyim.
    KellyKey bunu beğendi.

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    geçici birşey yaptırayım dersen 5 6 bine çıkarsın işin içinden ama ilk günkü gibi yaptırayım dersen cebinden en az 8 9 bin çıkabilir fiyat

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Valla bilmiyorum üstad usta dedi kazasızken nasılsa öyle olacak sadece krenajları tamir ettirirsen üstündeki kılcak bikaç ufak çizik kalacak dedi.Boyaya sokulsa onlarda giderde çok önemli çizik yok oda nazarı olsun sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım yakında detaylı şekilde tüm masraflarla paylaşırım benim korkum başka bişey çıkarmasında göstergede sorun yok herşey olması gerektiği gibi çalışıyor ama benzin göstergesi mevcut benzini doğru göstermesine rağmen yanıp sönüyor inş yedek depo açıkta olduğu için öyledir.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    ÖN Amortisör orjinali gibi yaylanmazsa fren mesafesinde çok sıkıntı olur duzeltilmesi gerekiyor

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Hayırlısı kardeşim, çok kafana takma benzin göstergesi de belki kablolar zarar gördüğü için öyle bir hataya sebep olmuştur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Motor yürür hale geldi kaporta onarımını bekliyorum. Valla usta hızlı gidiyor amortisör ve diskin tamiri 1800 tuttu geriye sağ krenaj ve kırılan sinyal kaldı bakalım onlar kaç tl tutacak. Birde dediğim gibi henüz bu benzin göstergesine bakmadı inşallah ondanda birşey çıkmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Sağ krenaj 700 tl ön kafa 450 tl sipariş verdi bana sanki bu parçalar pahalı gibi geldi ama yinede tamam dedim .Geriye işçilik ve benzin göstergesindeki problem kalıyor.Sizce çok uçuk rakamlarmı araştırmadım fazla servisten fiyatta almadım usta güvenilir dediler eyvallah dedim zaten doğup büyüdüğüm semtte yıllardır aynı yerinde olan bi usta yinede sanki parça fiyatlarına kar koymuş gibi hissettim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÖN Amortisör orjinali gibi yaylanmazsa fren mesafesinde çok sıkıntı olur duzeltilmesi gerekiyor
    Amortisörler zarar görmemiş sadece alt kısım hafif eğilmiş ciddi birşey olsa zaten yaptırmam sıfırını takarım dedi.Yani en ufak işlevinde problem olmayacak onarıma girdiğini dahi anlayamazlar dedi.Isıl işlemlemi düzelttiler nasıl düzelttiler bilmiorum onuda sorucam parçalar geldiğinde ikide bir arayıp sıkboğaz etmekte istemiorum krenajları bekliyoruz.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Makinaya yazık olmuş..
    İçim gitti..
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Makinaya yazık olmuş..
    İçim gitti..
    Dostum sen makineyemi üzüldün gitmesin için boşver olan cebe oldu.Ben hala birisine zarar vermediğim için çok mutluyum. Bu arada ön maşanın düzeltilmesi 300 lira tutmuş 500 ordan cepte kaldı sevindim.Sıfır orjinal ön disk + maşa onarım 1300 e halloldu. Diğer kırılan iki parçada 1150 tutuo etti 2450 ön çamurluk maşa düzelince geri esnemiş onun masrafından yırttık. 500 de işçilik alsa benzin göstergesindende bişey çıkmazsa tahmini 3000 e halloldu gibi bişey.

Geçmiş olsun. Sinyal ayna falan ne kadar tuttu?

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Bi karenaj parçasının 700tl olmasi dehşet verici.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Konu neden kawasaki alınmaz sorusunun en güzel cevabı olmuş.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motosiklet yapılınca bir fotoğrafını atarsınız artık
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı ^adm^ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Sinyal ayna falan ne kadar tuttu?
    Sinyalle aynada sorun yokki plastik aksam kırıldı sadece ön kafa komple 450 tl dedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------

Alıntı gurkanerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu neden kawasaki alınmaz sorusunun en güzel cevabı olmuş.
    Gülü seven dikenine katlanır ilk başta bi pişmanlık oldu ama motoru usta alacağı gün okadar süreden sonra ilk kez güneşe çıkınca o yeşilin parıltısı aman beaaa boşver gitsin eşşeğiz zaten bu ülkede yine kazanırız dedirtti Nasipse ileride z800 z1000 öyle giderim artık parça fiyatını alırken değil kazayı yaptıktan sonra düşünenlerdenim o yüzden motoru beğendim gözüm kapalı aldım başıma geleceğide az çok biliodum . Yanlız dikkat ettim koruma takozu olmamasına rağmen motor bloğunda şaside falan nokta çizik yok bu motor yan düşüp sürüklendiği zaman krenajlar harici zarar görmüyor yada benim şansıma 2 kez yattım sıfır çizik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------

Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet yapılınca bir fotoğrafını atarsınız artık
    Olur tbai neden olmasın sağ salim çıksın gün ışığında detaylı foto çekmeye çalışırım.

Hocam çok geçmiş olsun.. Kaza nasıl oldu ve neden daha sonra düşmeler yaşadınız.. Deneyimlerinizi paylaşırsanız bizde ibret alalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı Mimarca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam çok geçmiş olsun.. Kaza nasıl oldu ve neden daha sonra düşmeler yaşadınız.. Deneyimlerinizi paylaşırsanız bizde ibret alalım
    Kısacası kazadan kısa süre önce tek yönde ters gelen araçtan kaçmak isterken çarpıp düşürdüler yokuş aşağı motoru kaldıramadım noluoyo demeye kalmadan birgüzel komaya girercesine dayak yedim.O günden sonrada hep tedirgin kafamda bi dalgınlık oldu acemilikte var yok değil birde üstüne takip mesafem kısa olunca öndeki araçta dönmeden önce sinyal vermek yerine dönerken sinyal verdi panikle fren yapınca abs devreye girdi. Yerlerde ıslak motor sola yığılınca baktım sol arkadan vurucam en hayırlısı hangisi olur dedim aracın lastiğine bakakaldım nitekim nasıl oldu bilmiorum ama hedefi tutturmuşum aracın dönmesiyle sol yandan sinyali sıyırıp diski aracın lastiğine sapladım en son depo kasıklarıma bindikden sonrası yok biraz uçmuşum düşmüşüm kalktığımda biri motoru kaldırmış ara gazı verio abi bu sağlam sıkıntı yok falan dio aracın sahibi arabamın değeri düştü diye üstüme yürüyo sağolsun doğulu bir abimiz olaya el atmış hele durun yavv elleşmeyin genci takla attii ben gordüm öli yok yarali yok allaha şükredin falan atar yaptı öyle dağıttı öfkeyi siniri falan filan işte öyle Yanlız elemana ayar oldum grip olmuş hastaneye gidiomuş gripten hastaneyemi gidilir ne günlere kaldık arkadaş(gidenler alınmasın)

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250C
    Sen 1200 500 750 3 bin milyon dedikce benim icim sizladii fakirligin gozu kor olsun )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Karakterin zengin olsun gönlün zengin olsun parayı boşver inan şu anda sakız alacak param yok bitti kalmadı.Ama cüzdanın ücra köşelerinde dokunmaya kıyamadığım bir depo benzin param her zaman var açlıktan ölsem harcatamazlar abiii
    fedos bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    kan gövdeyi götürmüş konu sahibi arkadaş ne yapmış merak ettim servis işin içinde varsa ucuza asla yapamazsın onu emin ol bunun dışında, sahiibnden üzerinden yedke parça satan tonla yer var al eline cır cır takımını sökmeye başla sonra ne kadar masraf çıkıyor tesbit et önce aleti yürüt disk torna vs olmaz her türlü hemde ön çok tehlikeli çıkma al jantta eğri varsa onları argon ile düzeltirler bakılması gerek tabiki

bu şekilde toplarsın başka türlü senin basit gördüğün 3 tane grenaj 2 bin lira para ediyor, bu şekilde sıfır parçalar ile 4-5 çok rahat bulur disk 500 kağıttan aşağı değildir bizim küçük scooterların bile sym 200 lira gömüyor bize ,

eğer sürekli motor sürüceksen az buz toplamayı sökmeyi öğrenmek gerek yoksa herşeyi servise bırakırsan bitmez o motor

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)