motosiklet kapı açma kazası cbr 650 f
Reklamlar
-
14 Aralık 2015, 02:24
Öncelikle kazayı ramazan ayında yapmıştım burada paylaşmak istedim ben birazcık uçtum motor kapida kaldı 7bin küsür masraf çıktı hepsi taksicinin sigorta şirketine odetildi benim motor birde sol taraftaki arabaya çarpmış onuda taksicinin sigortası ödedi bende bisi yoktu allaha şükür taksicide hatali olduğunu kabul etti orda durmak yasak zaten video kaydını verdim ekspertize onlarda taksiciyi hatali buldu ya neyse önemli olan cana bisi gelmemesi bunu sadece herkese örnek teşkil etsin diye göstermek istedim. Daha sonra buna benzer bir kazam daha oldu birkaç kerede buna benzerini atlattım sizlerin yorumlari önemli benim için saygılarımla
Reklamlar
-
14 Aralık 2015, 10:31
geçmiş olsun, kameranın önemi yine ortaya çıktı, alamadık gitti zımbırtıyı
göğüs aparatı getirtiyorum, kaska takmayacağım, o aparata da eski bir dijital foto kamera ve sony video kamera takıp denemeler yapıcam, ya tutarsa
-
14 Aralık 2015, 10:36
Kaza tutanağına "kamera kaydı vardır." diye birşey ekliyor musunuz ? Tunakta tarif etme, olayı çizmek yerine veya anlatma kısmına yazmak yerine kamera kaydı vardır diye yazılsa geçerli olur mu ?
Ya da siz nasıl bir yol izlediniz ?
Geçmiş olsun.
-
14 Aralık 2015, 14:13
Normal tutanak yazıldı usulüne göre ama ekspertiz raporunda camera kaydı var diye belirtildi zaten bu kayıt olmasa 7bin tl bana giriyodu çok şansliydim herkese tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
Kamerayi göğüs aperatinda bende kullandim 1 süre ama kaskı daha fazla tavsiye ederim sebebi daha fazla görüş açısı sizin baktığınız yöne döndüğü için kamera daha fazla görüntü aliyosunuz benden demesi ;)
-
14 Aralık 2015, 14:28
O kapı taksicinin münasip bi yerine girsin, insan bi aynaya bakar hayvan ya, geçmiş olsun...
-
16 Aralık 2015, 09:52
Böyle sağdan kanırta kanırta giden arkadaşlara daha ne kapılar açılacaktır kimbilir ? Şu alışkanlığı bırakın artık. Bu şekilde kullanan motorculara gram saygım yok trafikte. Kaza yaparlarsa da şuç kendilerinden başka kimsede değildir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)