Yaralanmalı ve maddi Hasarlı Kaza
Reklamlar
-
Sigortadan mailime gelen cevap
Ekspertiz raporunuz açık olup, tarafınıza ödeme yapıldıktan sonra tarafıma değer kaybı için bilgi verilmesi rica olunur. Değer kaybı işlemlerinizi böylelikle başlatabiliriz.
Ekipmanlarınız için faturalarınızı eksperiniz İsa Beye göndermeniz rica olunur. İş kaybı ve gelir giderleri teminat harici olduğu için tarafınıza iş kaybı ile ilgili herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.
Saygılarımla,
Reklamlar
-
İstanbu_gezg
Benim kazada sağlık açısından bir sorunum olmadı çok şükür. (Kırık yara vs)
Svsmrl,
Karşı tarafın sigorta şirketine mi mail attınız, eksperin maili bulup ekspere mi mail attiniz? Mailde kabataslak ne yazdınız öğrenebilir miyim acaba?
-
Geçmiş olsun. Her kaza konusunda kendimi sizin yerinize koyuyorum gerçekten içim sızlıyor.Ehliyet sınavıma az kaldı.Yarın bana da böyle telefonda konuşan,hatalı sollama yapan,alkollü,uykusuz ne bileyim bir çeşit o..... çarpıp sakat bırakıcak, hayatımı karartıcak diye korkuyorum.
-
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
İstanbu_gezg
Karşı tarafın sigorta şirketine mi mail attınız, eksperin maili bulup ekspere mi mail attiniz? Mailde kabataslak ne yazdınız öğrenebilir miyim acaba?
Benimd e bir kırığım çıkığım yoktu ama bu tazminat almamızı engellemez
Attığım mail budur
bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama motosikletimin değer kaybı için ne yapmam gerekiyor sıfır km aldım 3 ay bindim ve artık kazalı satsam nerden baksan bin lira zarardayım bunu kim karşılayacak
ayrıca kaza sonucu tüm ekipmanlarım kaskım montum dizlik ve eldivenmerim kullanılmaz hale geldi bir hafta rapor aldım işe gidemedim maddi kazanç kaybım var çektiğim fiziksel acılar ızdıraplar da cabası bana çarpan şahıs normal hayatına devam ederken benim hayatım bir aydır kabusa döndü maddi zararlarımı kim karşılayacak
-
Benim kaza olali 10 gün oldu.Şimdi maddi manevi tazminat açsam nereye basvuracğım ve ne talep edeceğim? Prosedür aşama aşama nasıl işliyor?
Benim motorda sıfırdı şimdi kazalı oldu değer kaybı için karşı tarafın sigirta şirketine mail atayım mı bende yani ?
Kazada hasar gören parçaları ve kaskı eldiveni eksper karşılayacak mı vs uğraş düşün dur 40 güne yakın sürüyormuş bu prosedürler tamirci bana öyle dedi.
-
valla ben geçen ayın 7 sinde kaza yaptım bir ayı geçti daha motorum bile servisten çıkmadı ekipmanların faturası lazım parasını alman için bide kaza raporudna kim suçlu görüldü bende kusur yoktu %100 karşı taraftaydı asli kusur
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Bir avukatla görüşmen daha sağlıklı olacaktır şahsen ben kamu davasının sonucunu bekliyorum tazminat davası için
-
Ben şikayetçi oldum kamu davası bu mu yani normal şikayetçi olmak?
Bende de karşı taraf 100 de 100 hatalı çıktı.Motosikleti tamirciye götürdüm tamirci "Kaza kaydı açacağım." dedi.Motosikleti tamirciye bırakmadım, tamirci bırakmana gerek yok eksper gelince ben seni ararim motosikletle gelirsin dedi.Bana haber vermeden eksper gelmiş ve benim motoru göremeden gitmiş, motor bendeydi.
Sonra tamirci "Hasarlı yerlerin resimlerini çek ve kağıda fotoğraf olarak bastır bana getir yani motosikleti buraya bırakmana gerek yok" dedi.Fotoğrafları çektim kağıda bastırdım ve tamirciye verdim, hasar gören kask ve eldiveninde fotoğrafını çektim.Şimdi bende eksperin telefon numarası yok, kaza kayıt mumarası falan yok.15 güne kadar sigortadan kaza ile ilgili bilgi gelecek ona göre hangi parça değişecek hangisi tadilat görecek veya görmeyecek hangi parça değişecekmiş ona göre sigorta tamirciye bilgi verecekmiş yani tamirci bana bunları söyledi.
-
Evet kamu davası o karakolda şikayetçi olman
-
Lise'den direk MİT'çi olunabiliyor mu? :D
Çok geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)