Ondan sonra çin malı almayın
adasdasfsf, japon malı alacak paran varmıştı ya, ver bin lirayı, taktır YAMAHA ibareli ibreni
e-bay yada alibaba gibi sitelerden universal ibreler alabilirsin. 40 - 50 dolara bir ibre alıp, bağlantılarını yaparsın. Öyle kullanmaya devam edersin. Satacağın zaman fiyat düşer sadece.
Ebayden felan cin mali yzfninkine benzer gosterge al bi tane yurusun gitsin yuki spitzerin gosterge gidermi acaba senin motora
cbr nın km saat 1400 lira selamlar cbr den :D
ön farı 165 tl di galiba
küçük 2 farıda 35 di heralde
eğer vurduysa tekerı yamulmuştur düzeltiyorlar ama
çin malı alalım bence adamlar bildiğin bi kafa hasar yaptınmı bittin ya bi sıfır motor parası cıkarıyorlar
sonra sorarsın neden çinliye biniyorsun diye binerim işte
geçmiş olsun arkadaşım bu japonun içine zenci kaçmiş böyle işmi olur hoş 125 lik makinaya o kadar para verilmesi bana göre başlı başına gereksizdi ama km saati fiyatına 2 elde toplam tamir parasına sıfır motor var sen gene aliexpresten falan km saati falan bulmaya bak
Geçmiş olsun ama hamama giren terler maalesef. Benim Scarabeo'nun bir farı da 430€ +kdv idi... İnsanlar bu yüzden çinli ve hintli biniyor.
Ben olsam kesinlikle yaptırmazdım, kendi imkanlarımla yurtiçi,yurtdışı kaynaklardan parçaları toplar kendim yapardım. Takometrenin kralı aliexpress de 100 dolar.
kardeşim biraz uyanık olup bu kazayı sigortaya iteleyebilirdin...ama madem bu kadar uyanık değilsin motoru sat gitsin bu şekilde..zira böyle motorlara biniyorsan amortisman için üç beş kuruşun olacak..
sonra bana kimse neden 9 yıldır cbf150 ye biniyon demesin...
4000 liraya 1000 lira daha kat sıfır cbf150 al hatta 4000 e tertemiz cbf bulurum...
şaka bi yana geçmiş olsun...
cbf250 lerinde kadranları 1000 lira civarında...bu arada..gösterge dedin mi hepsi uçuşa geçiyor...
Ön jantı Pendik sanayideki kılınç kardeşlerde duzelttirebilirsin işinde usta belki 100 liranı alır ama jantın 1000 liraysa gözüne görünmez
4000 mi benim motordan iki tane hem de sıfır km alabiliyosun o fiyata. üstelik 150 cc
Yerinde olsam motora hiç bir masraf yapmadan,kırık,çıkık yerlerini bantlayıp devam ederdim yoluma.Motor motordur işte bin git
http://www.bajajyedekparcalari.com/b...ti-komple.html
Bajaj Pulsar 200NS Gösterge, KM (Kilometre) Saati Komple
Fiyatı: 375.00TL
Al Ebay'den gitsin.
katılıyorum, al ebaydan gittsin, hatta servisde motorun sicilinede işletme durumu.
Geçmiş olsun bencede göstergeye bin tl vermektense ebay gibi malum ditelerden alın
Ebay'a bir seçenek de, kazalı, perte ayrılmış, parça parça satılan aynı model bir motor bulup gerekli parçaları oradan almak. Hem orjinal olur hem de ucuz. Tabi bunun için iyi bir araştırma ve beklemek gerekiyor.
Tabi bu işin tehlikesi de, saçma köşe başı, şehir dışı tamirhanelere sorarsan bir motorun çalınmasına ön ayak olabilirsin. "Kazalı motordan çıkarılırken görmek istiyorum" de veya bir expertizle iletişime geç. İnternetten kendi motorunun parçalarını satan birilerini ara. Böylece bu durumun da önüne geçebilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)