Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

BİR GÜNDE 2 KAZA

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yuki 125-7 :)
    Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlarla akşam takılmaya gittik önceki konumda belirtmiştim dizimde herhangi motorda aksaklık yoktu
    Ta ki arkadaşım ver bi tur süreyim demesinde kadar verdim öbür arkadaşımda verdi 2 acemi sürüyorlardı
    40 la giderken ön kaldırmaya çalışan arkadaşım düştü dizinde yere düşmeden dolayı deri kalkıp kan aktı
    ailemin yanına motoru götürmedim Annemi telaşlandırmak isteme bi günde tam bi günde 2 kaza 2 kaza
    yarın arkadaşımal beraber motoru yaptırtıp bu hafta bi horoz alıp kesicem veya öbür hafta Allah kimseye Kaza Bela Ceza vermesin yedirtmesin
    Allah düşmanıma bile vermesin ne olur siz siz olun vermeyin nedeni motoramı yanıcaksınız parasızlığınızamı herşey düzelir
    Sağlık Düzelmez Lütfen dikkat Lütfen lütfen iyi günler iyi akşamalr
    Hayatında hiçbişiy takma kafana kasktan başkawiinkk:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence horoz kesecegine denemek icin aldigi motosiklet ile teker yapmaya calisan arkadas ile olan iliskini kes.

Gecmis olsun.
    Oğuzhan6435 ve Asper bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Bence horoza yazık etme , ya o iki salakla arkadaşlığını kes yada acemiye araç verme . O hayvanın kanı gerizalılığı örtmez
    Oğuzhan6435 ve Asper bunu beğendiler.

Motosikleti
    Motora sürekli bişeyler oluyor horoz kesicem demiştim daha kesemedim durumlar müsait etmedi motorun şuan ön far ön çamurlukta boya atması sol ayaklık vites kolu yamuk kısalar yanmıyor ibre kırık toplam mastar tahimi işçilikle 120 130 140 tl civarı...

macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Millet iki teker gitti de tek teker üstünde gitmesi kalmıştı ya ben böyle insanları anlayamıyorum iste millet sürekli bir macera peşinde al bak bi macera neye maal oldu şimdi neyse gecmis olsun diyelim ne diyelim ne denirki bu harekete
    Oğuzhan6435 bunu beğendi.

Yabancı falan mısın bu nasıl Türkçe? :@

Motosikleti
    Bu Günde Ehliyet için Sağlık RaporU almıştım Allah beterinden saklasın amin...
    Hayatında hiçbişiy takma kafana kasktan başkawiinkk:

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    1.kazayı anladımda 2.yi bulamadım. Geçmiş olsun. Kimseye motor vermemek lazım da arkadaş isteyince de kıramıyor insan.

Motosikleti
    Yamaha XJ6-N
    Bu nedir ya, imla kurallari türkçe ağlıyor. Yazık.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Olan suçsuz günahsız horoza oldu arkadaş..

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Yazıdan malesef ki hiçbirşey anlaşılmıyor.
    Geçmiş olsun.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı APALA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazıdan malesef ki hiçbirşey anlaşılmıyor.
    Geçmiş olsun.
    Öncelikle Selamın Aleyküm. Arkadaşlarla akşam takılmaya gittik önceki konumda belirtmiştim dizimde ve motorda herhangi bir aksaklık yoktu.
    Ta ki arkadaşım ver bi tur süreyim demesine kadar. Verdim öbür arkadaşım da başka bir acemi arkadaşa motorunu verdi 2 acemi sürüyorlardı.
    40 KM hızla giderken ön kaldırmaya çalışan arkadaşım düştü. Dizinde yere düşmesinden dolayı deri kalkıp kanama meydana geldi.
    Ailemin yanına motoru götürmedim. Annemi telaşlandırmak istemedim. Bir günde 2 kaza..
    Yarın arkadaşımla beraber motoru yaptırıp bu hafta ya da önümüzde ki hafta bir hotoz kestiricem. Allah kimseye Kaza Bela vermesin, ceza yedirmesin.
    Allah düşmanıma bile vermesin. Ne olur siz siz olun motorunuzu vermeyin. Motora mı yanıcaksınız parasızlığınıza mı.. Herşey düzelir
    sağlık Düzelmez. Lütfen dikkatli olun iyi günler iyi akşamalar.
    tyrx bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)