Arkadaşlar arkadaşımla beraber gezerken bi tanıdığım abimiz beni şu arka mahal atarmısın dediğinde kıramadık bana atladı yolda eldivenlerin çok şekilmiş güzelmiş dedi bende eyw abi saol diyerek bıraktım geri dönüşte anayola çıkan yolda arka frene bastığımda yerlerdeki toğrak taşlar sayesinde kaydım ön frene bastım kitledi yere düştüm eldivenim olmasaydı elimde taş veyatta bir sürü yara bere içinde olurdu kalırdı sol dizimde çizik var dizin olduğu yerde şuan ağrıyor izmirde kocaman 2 hastane gezdik 2 side kapalı direksiyonum yamulmuştu indim motordan düzelttim şimdi sıkıntı teşkil edermi sizce ve hastene ve kaza hakkında düşünceleriniz bekliyorum iyi günler.....
hayırlı olsun düşmeden olmaz yola vuracaksın kendini başka çözümü yok...ben ilk E5 te indim tam bir ay her firene basınca inecekmişim gibi hissettim ama E5 e devam ettim allaha şükür nazar değmesin iyiyim şimdi...her motora binişimde besmele çekiyorum tavsiye ederim...
Düşmek bu işin kaderinde var yoksa niye her binişimizde ekipman takıyoruz. Geçmiş olsun çok bir hasarının olmaması sevindirici. Düşündükçe korku artar sürdükçe azalır. Sürmeye devam edersen bir süre sonra o korkuyu unutacaksın. Allah kaza bela vermesin.
Amin cümlemize şuan tekrar geri çıkıyorum direksiyon yani gidonda problem yok sadece yamulmuştu dizimle lastiği tutup düzelttim yarın sabaha öotorcu b eni bekler (y)